Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Dukla Jihlava – Berani Zlín

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0)

03.12.2016, 14:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 24. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 2.0 4.5 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:41

Bainar si sjel po levé straně ke kruhu a dával k levé tyči kotouč na Václavka, který měl před sebou odkrytou klec. Tam také zakončil, ale Jan Brož se stačil neuvěřitelně mrštně přesunout a jde si za druhou nulou v řadě.

57:29

Také Jihlava se bude muset bránit. V závěru zápasu jde ven Jiří Ondráček za podražení.

Na vyloučení: 2-4.
Vyšší tresty: 0-2.

55:18

Další vyloučení na straně Ševců. Petr Procházka jde ven za hru vysokou holí.

Na vyloučení: 1-4.
Vyšší tresty: 0-2.

54:57

Na odražený puk si počkal téměř na středu pásma kapitán Zlína Martin Padrnos a pořádně se opřel do puku, který Brož zastavil mezi betony.

52:25

Velkou šanci nyní nevyužil Tomáš Mejzlík, kterého vyzval ke skórování do volné části branky Heinrich, ovšem jihlavský forvard ke třem asistencím gól nepřidal, když mířil vedle tyče. Puk mu při zakončení sjel z hokejky.

49:35

Viktor Stiksa si dnes už nezahraje, dostává trest na 5 minut a do konce utkání, protože se provinil faulem loktem. A to na obránce Vladimíra Srnského, který je nyní také v péči lékaře. Jeho trest odpyká Viktor Bainar.

Na vyloučení: 1-3.
Vyšší tresty: 0-2.

47:33

Váňova střela od modré šla přímo na beton pozorného Brože. Odtud se puk odrazil před branku k volnému Fryšarovi, který i přes veškerou snahu kus černé gumy za čáru zkrátka nedotlačil. Mám takový pocit, že Jan Brož si usmyslel, že dneska prostě zavře branku, stejně jako včera.

43:16

Další jihlavský tlak do branky. Zblízka se po Geierově přihrávce neprosadil Jiří Ondráček, následně zkoušel puk doslova nacpat do branky René Geier, ale nebylo mu přáno.

42:26

Další hezká akce Dukly. Kraučuk našel z levé strany před brankou Heinricha, který nemohl zakončovat, neboť jej fauloval Petr Strmiska. Útočník Zlína dostává 2+2 minuty za hru vysokou holí a domácí forvard je nyní v lehké péči lékaře Čepery.

Na vyloučení: 1-3.

38:51

Dukla právě vstřelila branku!
Tohle byla jedna z nejpohlednějších akcí, kterou jsem letos na Horáckém zimním stadionu viděl. Heinrich zabojoval na modré o vyhozený kotouč a stáhl jej ze vzduchu. Hned jej k levé tyči na Mejzlíka, který byl téměř zády ke kleci Šimonů, ale skvostnou zadovkou našel před brankou zcela volného JAKUBA KRAUČUKA a ten jen doklepl kotouč do prázdné klece. Nyní pětice zlínských hráčů nechala gólmana zcela na holičkách. Asistence: Tomáš Mejzlík, Aleš Heinrich.

30:24

Znovu jsem se podíval, zda-li na trestné lavici sedí hráč Dukly, protože tohle na jihlavské oslabení rozhodně nevypadá. Do úniku se dostal Vojtěch Maštera, který po levé straně prošel až před branku a Šimonů s obtížemi vyrazil jeho střelu nad horní tyčku.

29:58

I v oslabení dokázala Jihlava zahrozit a Šimonů musel zasahovat. Nejprve zblízka proti Heinrichovi, který se i v obtížné pozici dokázal dostat k puku a ohrozit branku hostí. Když kotouč skončil za svatyní Zlína, poslal jej Heinrich na modrou pro Pospíchala, ten našel na levém kruhu Mejzlíka a Šimonů sepnul betony včas.

29:23

Vyloučení také na domácí straně. Dvě minuty dostává obránce Vladimír Srnský za podražení soupeře v obranném pásmu u pravého kruhu.

Na vyloučení: 1-1.

27:58

Dukla právě vstřelila branku!
Sportovní pořekadlo praví, že nedáš, a proto dostaneš. Přesně tohle platí i nyní. Heinrich po další hezké Mejzlíkově přihrávce ujel obráncům hostí a řítil se sám na Šimonů. Toho překonal, jenže v gólu mu zamezila pravá tyčka. Kotouč se ale odrazil před branku, kde ho do volné klece uklidil JAKUB KRAUČUK. Asistence: Aleš Heinrich, Tomáš Mejzlík.

27:11

Hezká akce Jana Mikulce. útočník Zlína se natlačil po levé straně k brance Brože. Napoprvé se přes domácího gólmana neprosadil a jeho dorážku do téměř volné části branky u levé tyče Brož zneškodnil perfektním zákrokem levým betonem!

23:39

Vidíme vůbec první vyloučení dnešního zápasu. Petr Procházka je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Zlín tak bude hrát oslabení.

Na vyloučení: 0-1.

22:21

Hendrych si z pravé strany najel až před branku, ovšem kotouč za záda Šimonů u levé tyče nezasunul.

17:08

Domácí se hnali do situace dva na jednoho. Z levé strany si před branku sjížděl René Geier, který mohl nahrát Vojtěchu Mašterovi. Nakonec vzal odpovědnost na sebe a zkusil to tvrdou střelou po ledě, kterou neprotlačil pod betony Šimonů.

04:51

Dukla právě vstřelila branku!
V utkání staršího dorostu na ledě Zlína vede Jihlava 5:2 a do vedení se dostávají také její starší mládežničtí kolegové. Po dobrém zásahu Brože vzal kotouč Kraučuk a poslal jej do jízdy na levou stranu pro Mejzlíka. Rázem z toho bylo přečíslení domácích. Mejzlík si najel na pravý kruh, přihrál na střed pro ALEŠE HEINRICHA a nejproduktivnější hráč jihlavských juniorů poslal gólmanovi Šimonů navštívenku pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Mejzlík, Jakub Kraučuk.

HC Dukla Jihlava – Berani Zlín

3:0

konec (1:0, 2:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Heinrich (Mejzlík, Kraučuk), 28. Kraučuk (Heinrich, Mejzlík), 39. Kraučuk (Mejzlík, Heinrich)

HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Mareš, Pospíchal, Hrabaň, Srnský – Kraučuk, Heinrich, Mejzlík – Maštera, Ondráček, Geier – Huňáček, Krtek, Hendrych. Trenér: Patrik Augusta

Berani Zlín: Šimonů (Odložilík) – Padrnos, Gazda, Procházka, Váňa, Kolařík, Budil – Václavek, Karafiát, Strmiska – Mikulec, Fryšara, Kotek – Bainar, Horváth, Stiksa – Kenša. Trenér: Zbyněk Mařák

Rozhodčí: Skopal – Kotlík, Polák

Průběh zápasu
1. třetina
04:51 JIH 1:0 Heinrich (Mejzlík, Kraučuk)
Po 1. třetině
2. třetina
23:39 ZLN 2 Procházka, nedovolené bránění
27:58 JIH 2:0 Kraučuk (Heinrich, Mejzlík)
29:23 JIH 2 Srnský, podražení
38:51 JIH 3:0 Kraučuk (Mejzlík, Heinrich)
Po 2. třetině
3. třetina
42:26 ZLN 2+2 Strmiska, vysoká hůl+vysoká hůl
49:35 ZLN 5+OK Stiska, faul loktem+faul loktem
55:18 ZLN 2 Procházka, vysoká hůl
57:29 JIH 2 Ondráček, podražení
Konec