Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach

4:1

konec (2:1)

03.12.2016, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 13. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.48 4.7 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Emre Mor.

88

Střídající Christian Pulisic si proklestil cestu až do pokutového území a dostal se ke střele z ostrého úhlu, kterou ale Sommer dokázal vyrazit!

79

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází Fabian Johnson.

78

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Marco Reus, přichází Christian Pulisic.

73

Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Jannik Vestergaard.

68

68. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 4:1

68

Dortmund právě vstřelil branku!
Svěřenci Thomase Tuchela si otevřeli střelnici. Ousmane Dembèlé našel parádní kolmicí v pokutovém území Reuse, který ještě parádní patičkou posunul míč na volného PIERREA-EMERICKA AUBAMEYANGA a ten se trefil přesně!

64

64. Ousmane DEMBÈLÉ - 3:1

64

Dortmund právě vstřelil branku!
Zdálo se, že je jen otázkou času, než se domácí prosadí potřetí a nyní se jim to už podařilo! Marco Reus obral o balon laxního Elvediho a poté ho přenechal OUSMANEMU DEMBÈLÉMU, který se hezkou zasekávačkou zbavil Dahouda a poté poslal míč přesně k pravé tyči!

60

Marco Reus využil nepozornosti Elvediho a poté se prokousal až do pokutového území, jeho střelu ze skvělé pozice ale na poslední chvíli dokázal zblokovat Andreas Christensen!

53

Marco Reus pokazil zpětný pas na Bartru, načež se vydal do bleskového protiútoku Raffael a div, že si Sokratis Papastathopoulos nesrazil jeho centr do vlastní branky!

50

Signal Iduna Park potřetí explodoval radostí, když Pisczekův centr z pravé strany parádní patičkou usměrnil do sítě bývalý hráč Gladbachu Marco Reus, jehož trefa ale nemůže být kvůli ofsajdu uznána!

36

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Nuri Şahin, přichází Julian Weigl.

36

Autor druhé branky Dortmundu Łukasz Piszczek to přehnal s agresivitou ve vzdušném souboji a za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu.

33

Ousmane Dembèlé našel parádní kolmicí za obranou Gladbachu Marca Reuse, jeho následnou střelu ale na poslední chvíli zblokoval Elvedi!

15

15. Łukasz PISZCZEK - 2:1

15

Dortmund právě vstřelil branku!
Nehraje se ani čtvrthodinu a už vidíme třetí gól, to jsou hody! Dembèlého centr od rohového praporku Ginter prodloužil k ŁUKASZI PISCZEKOVI, který si pohlídal ofsajdovou pozici a z "jedničky" propálil bezmocného Sommera!

14

Tobias Strobl u postranní čáry nedovoleně zajel do Ousmaneho Dembèlého a za svůj zákrok zaslouženě vyfasoval žlutou kartu.

7

7. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 1:1

7

Dortmund právě vstřelil branku!
V Dortmundu se dějí věci, v souboji dvou Borussií máme opět vyrovnáno! Ihned po rozehrávce se vydal kupředu Ousmane Dembèlé a jeho následnou kolmici Reus sklepl pro lépe postaveného PIERREA-EMERICKA AUBAMEYANGA, jenž nedal přesnou střelou Sommerovi šanci!

6

6. RAFFAEL - 0:1

6

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Do vedení se ale překvapivě dostávají svěřenci Andrého Schuberta! Mahmoud Dahoud zavezl míč na útočnou polovinu a přenechal ho Wendtovi, jehož následný centr Bartra odhlavičkoval přímo k RAFFAELOVI a ten se trefil přesně k pravé tyči!

5

Dortmund nebyl daleko od vstřelení úvodního gólu. Pierre-Emerick Aubameyang vylákal Sommera až za hranici malého vápna a poté nacentroval míč do předbrankového prostoru, tam ale nebyl nikdo ve žlutém!

Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 7. Aubameyang (Reus), 15. Piszczek (Ginter), 64. Dembèlé (Reus), 68. Aubameyang (Reus) – 6. Raffael

Karty:   36. Piszczek (DOR) – 14. Strobl (MNC)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:0. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:8.

Borussia Dortmund: Weidenfeller – Ginter, Papastathopoulos, Bartra – Piszczek (C), G. Castro, Şahin (36. Weigl), Schmelzer – Dembèlé (89. Mor), Aubameyang, Reus (78. Pulisic).
Náhradníci: Bonmann – Mor, M. Götze, Schürrle, Pulisic, Weigl, Durm.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Elvedi, Christensen, Wendt – Dahoud (73. Vestergaard), Strobl, Kramer – T. Hazard (79. Johnson), Raffael, Stindl (C).
Náhradníci: Sippel – Vestergaard, Johnson, N. Schulz, Hahn, J. Hofmann, Jantschke.

Rozhodčí: Fritz – Schaal, Schlager

Diváci: 81360 (vyprodáno)