Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Sunderland AFC – Leicester City

2:1

konec (0:0)

03.12.2016, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • 14. kolo • Daniel Polách (@DanielPolach)

Tipsport: 3.37 3.37 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5.

90+5

A fantastický Pickford opět drží Sunderland! Do obrovské šance se dostal kapitán hostí Morgan, nadějný anglický brankář před jeho střelou musel zpátky na nohy, přesto jako hokejový brankář vyšvihl před sebe svou levou ruku a zachránil Sunderland. Morgan se pak dostal ještě k jednomu zakončení, to ale bylo hodně nepřesné a Pickford se společně s domácími fanoušky zaradoval.

84

Duncan Watmore opouští hřiště na nosítkách, místo v sestavě Sunderlandu místo něj zaujme Javi Manquillo.

81

Larsson rozehrál nakrátko a Sunderland si nevypracoval žádnou střeleckou pozici, Christian Fuchs ale následně u postranní čáry pomohl k zemi Watmoreovi a je za to oceněn žlutou kartou. Watmore navíc bude potřebovat ošetření.

80

80. Šindži OKAZAKI - 2:1

80

Leicester právě vstřelil branku!
Toto střídání se Ranierimu velmi podařilo! Jones lacině přišel o míč, pak v šestnáctce nezamezil centru Graye, který našel ŠINDŽIHO OKAZAKIHO a ten chytrým zakončením snížil.

78

Teď se navíc bude bránit poté, co byl Papymu Djilobodjimu odpískán faul. Djilobodji odehrál míč a pak zajel do Okazakiho, za což dostal žlutou kartu.

77

77. Jermain DEFOE - 2:0

77

Sunderland právě vstřelil branku!
Minutu poté se ale již domácí kapitán JERMAIN DEFOE raduje! Anichebe přetlačil Simpsona a následně našel v šestnáctce Watmora, jehož střelu levačkou sice zastavil Huth, odrazil jej ale jen k Defoeovi a ten levou nohou k levé Zielerově tyči vstřelil svůj 151. gól v Premier League. Kde by bez tohoto muže Sunderland byl...

73

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází Ahmed Musa.
Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Marc Albrighton, přichází Demarai Gray.

71

Mahrez měl na zádech Sebastiana Larssona, jenž jej nakonec fauloval a dostal za to i žlutou kartu.

68

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Islam Slimani, přichází Šindži Okazaki.

68

Patrick van Aanholt si obhodil soupeře a potom spadl na zem. Sudí Marriner usoudil, že se o faul nejednalo a dal domácímu levému bekovi žlutou kartu za filmování.

65

Anichebe přiťukl míč v šestnáctce van Aanholtovi, jenž se už chystal přihrávat. Pak ale přišel kontakt se Simpsonem, jenž jej pravou nohou zasáhl do stehna, sudí Marriner ale nechává hru pokračovat!

64

64. Robert HUTH - 1:0

64

Sunderland právě vstřelil branku!
A je to gól z rohového kopu! Nemám po ruce statistiky, ale Sunderland moc takových gólů nestřílí a bere jej všemi deseti. Postarali se o něj střídající hráči. Larssonův centr našel Kirchhoffa, jenž přistrčil míč za sebe, kde si jej ROBERT HUTH nešťastně srazil do vlastní branky. Zieler byl bez šance.

55

Albrighton našel v šestnáctce Slimaniho, jenž okamžitě pálil, avšak trefil pouze Djilobodjiho! Jinak by Pickford měl plné ruce práce.

46

Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Steven Pienaar, přichází Jan Kirchhoff.
Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jason Denayer, přichází Sebastian Larsson.

45+4

Nakonec po rozehrávce nakrátko centroval Fuchs a to tak nebezpečně, že trefil břevno! Pickford nevypadal opět příliš jistě.

14

Anichebe se dostal v šestnáctce k zakončení, neměl ale příliš místa a stěžoval si na držení, načež mohl pálit ještě Watmore, Leicester ale jeho pokus zastavil!

4

Van Aanholt z levé strany našel v šestnáctce volného Anichebeho, do jehož střely se položil Morgan a pro Leicester bylo velké štěstí, že srazil míč na rohový kop! Anichebe ale znovu dostal až příliš volného prostoru.

Sunderland AFC – Leicester City

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Huth (vla.), 77. Defoe – 80. Okazaki (Gray)

Karty:   68. van Aanholt (SUN), 71. Seb. Larsson (SUN), 78. Djilobodji (SUN) – 81. Fuchs (LEC)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 16:12. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:3.

Sunderland AFC: Pickford – Jones, Koné, Djilobodji, van Aanholt – Denayer (46. Seb. Larsson), N'Dong, Pienaar (46. Kirchhoff) – Watmore (84. Manquillo), Defoe (C), Anichebe.
Náhradníci: Mannone – O'Shea, Januzaj, Manquillo, Khazri, Kirchhoff, Seb. Larsson.

Leicester City: Zieler – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (73. A. Musa), A. King, Amartey, Albrighton (73. Gray) – Vardy, Slimani (68. Okazaki).
Náhradníci: Hamer – L. Hernández, A. Musa, Schlupp, Okazaki, Gray, N. Mendy.

Rozhodčí: Marriner – Beck, Garratt