Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

Anži Machačkala – FK Amkar Perm

3:1

konec (1:1)

01.12.2016, 18:30 • Anži Arena • 16. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.77 2.74 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, příště na počtenou! (20:27:37)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:16.
Je dobojováno! Fotbalisté Machačkaly ukončili sérii tří ligových porážek v řadě a dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející zápas proti houževnatému Amkaru. Perm šel rychle do vedení zásluhou Bodula, ještě před přestávkou se ale domácím podařilo vyrovnat, krátce po změně stran Boli dokonal obrat trefou z pokutového kopu a po hodině hry Budkivskij upravil na konečných 3:1 pro Anži! Před zápasem se v médiích hodně řešila budoucnost Pavla Vrby na machačkalské lavičce, výhrou nad silným Permem ale bývalý reprezentační trenér pravděpodobně posílil svou pozici.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Momentálně sledujeme kombinaci svěřenců Pavla Vrby na polovině hřiště, nyní už je zcela jasné, že Anži dvougólový náskok nepustí.

90+2

Nepovedený nákop v podání Gigolajeva skončil až v zámezí a Alexandr Bělenov s odkopem od své svatyně pochopitelně vůbec nespěchá.

90+1

Druhá půle bude hned o čtyři minuty delší!

90

Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Ivo Iličević, přichází Amadu Moutari.

89

Z něj sice nakonec žádné nebezpečí pro Permské nepramenilo, svěřenci Pavla Vrby si ale budou moci exekuci rohového kopu zopakovat, což jim naprosto vyhovuje.

88

Do otevřené obrany Amkaru se po pravém křídle vydal neúnavný Bernard Berisha, jehož ale Georgij Džikija na poslední chvíli o míč připravil. Anži bude mít k dispozici roh!

87

Hra je znovu přerušena. Ali Gadžibekov se skácel k zemi po hlavičkovém souboji se střídajícím Saluginem. Lékaři Anži se dnes vůbec nenudí...

86

Po centru z levé strany skončil kulatý nesmysl bezpečně ukryt v náruči Alexandra Bělenova, který s rozehrávkou protiakce pochopitelně vůbec nespěchá.

85

Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Yannick Boli, přichází Cédric Yambéré.

84

Ali Gadžibekov u postranní čáry nehezky zajel do Gola, za což si vykoledoval napomenutí žluté barvy.

82

Pro Boliho už jede lékařské vozítko ne nepodobné těm, které se prohánějí po golfových hřištích. Boli bohužel skutečně nebude schopen pokračovat ve hře.

81

Jedná se o Yannicka Boliho, který se stále drží za levé koleno a nezvedá se ze hřiště. Po již vystřídaném Obertanovi by byla jeho ztráta pro Pavla Vrbu citelnou ranou...

80

Z téměř prázdných tribun se ozývá hlasitý pískot, poněvadž na hřišti zůstal ležet jeden z domácích fotbalistů, sudí ale stále nepřerusil hru.

79

Darko Bodul – ve druhé půli hrající už s rozpuštěným culíkem – vybojoval autové vhazování na pravé straně hřiště, aktivita Amkaru směrem dopředu je ale stále hodně latentní.

78

Kosovský legionář Bernard Berisha se vydal ihned po zisku míče kupředu po pravém křídle, načež si všiml volného Budkivského, který byl ale odstaven od balonu faulujícím Saluginem.

Anži Machačkala – FK Amkar Perm

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Budkivskij (Ebecilio), 49. Boli (pen.), 65. Budkivskij (Ebecilio) – 25. Bodul (Prokofjev)

Karty:   75. Musalov (MCK), 84. Gadžibekov (MCK) – 51. Gol (AMP), 66. Idowu (AMP)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:16.

Anži Machačkala: Bělenov – Musalov, Gasanov, Gadžibekov, Tigijev – Ebecilio, Majewski – Obertan (37. Budkivskij), Iličević (90. Moutari), B. Berisha – Boli (85. Yambéré).
Náhradníci: Šafinskij, D. Jurčenko – Bělov, Budkivskij, Gazimagomedov, Georgijevskij, Moutari, Xandão, Ščerbak, P. Jakovlev, Yambéré.

FK Amkar Perm: Selichov – Miljković, Idowu, Džikija, Conde, Čerenčikov (71. Gigolajev) – Jovičić (64. Balanovič), Gol, Ogude – Bodul, Prokofjev (76. Salugin).
Náhradníci: Budakov, Chomič – Anene, Balanovič, Gigolajev, Churcidze, Komolov, Salugin, Šynder, Zanev.

Rozhodčí: Sergej Karasjov