Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Everton FC

1:0

konec (1:0)

27.11.2016, 17:30 • St. Mary's Stadium, Southampton • 13. kolo • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 2.1 3.4 3.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Southampton FC: Shane Long nahradí Charlieho Austina, dnešního jediného úspěšného střelce.

84

Žlutou kartu dostává Ashley Williams (Everton FC). (20:03:49)

84

Střídání proběhlo rovněž v týmu Southampton FC: dohrál Joshua Sims a na závěrečné minuty si přišel kopnout do míče Sam McQueen.

83

Třetí a zároveň poslední střídání v týmu Everton FC: zatímco z hracího pole odstupuje Leighton Baines, do hry přichází Enner Valencia.

81

Další příležitost domácích! Cédric Soares fantastickým centrem našel na zadní tyči Ward-Prowse, který si z bezprostřední blízkosti vylámal na Stekelenburgovi zuby.

79

Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Nathan Redmond, přichází Jordy Clasie.

78

Žlutou kartu dostává Romelu Lukaku (Everton FC).

78

Ze střední distance vypustil projektil Austin a gólman Evertonu štiplavou ránu vyrazil před sebe. Domácí zůstali u míče a z levé části vápna mířila přihrávka pro Ward-Prowse, jenž se ovšem ukopl.

71

Střídání v týmu Everton FC: dohráno má Ross Barkley a na jeho místo nastoupí Kevin Mirallas.

65

Střídání v týmu Everton FC: Aaron Lennon přenechá své místo Gerardu Deulofeuovi.

63

Barkley zavezl míč na útočnou polovinu a po menším náporu se domácí dostali k nadýchanému centru zprava. Uvnitř pokutového území se akrobatickým pokusem prezentoval Bolasie a Forster musel být ve střehu. Veškeré vzrušení ale nakonec bylo zbytečné, protože sudí nakonec přerušil hru pro předchozí ofsajd.

58

58. Úžasný zákrok brankáře Evertonu.

58

Jagielka nedosáhl na centrovaný míč a za jeho zády mohl hlavou zakončovat Austin. Ten se ale podruhé do listiny střelců nezapsal, protože jeho ránu k tyči bravurně vytěsnil Stekelenburg. Neúspěšný střelec jen nevěřícně kroutí hlavou.

56

56. Bolasie a jeho těsná rána vedle branky.

56

Přímo na středové čáře ukořistil balon Bolasie, okamžitě zařadil vyšší rychlostní stupeň a své sólo zakončil nebezpečnou střelou z hranice vápna, po níž balon proletěl kolem levé tyče.

49

Ward-Prowse poslal míč do vápna, kde ho hlavou na zadní tyč prodloužil José Fonte a zakončující Højbjerg téměř z nulového úhlu orazítkoval bližší konstrukci brány.

34

Romeu na pravé straně nedovoleně zastavil Bolasieho a liverpoolský tým zahrával přímý volný kop. Centrovaný balon přistál na hlavě Barryho, jenž z rohu malého vápna zamířil nad horní konstrukci brány.

26

Do pravé části pokutového území obdržel nabídku Coleman a po jejím převzetí poslal míč pod sebe na Gueyeho, jenž z ideální palebné pozice Forsterovu pokladnici trestuhodně přestřelil.

1

1. Charlie AUSTIN - 1:0

1

Southampton právě vstřelil branku!
Utkání sotva začalo a domácí příznivci už se radují ze vstřeleného gólu. Po centru zprava se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval Sims, pro něhož je dnešní zápas premiérou v mužské kategorii, a posunul míč na nejlepšího střelce týmu CHARLIEHO AUSTINA, jenž rozšířil svou sbírku gólů po střele hlavou z bezprostřední blízkosti. Asistence: Joshua Sims.

Southampton FC – Everton FC

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 1. Austin (Sims)

Karty:   78. R. Lukaku (EVE), 84. A. Williams (EVE)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:11. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:15.

Southampton FC: Forster – Soares, Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Højbjerg, Romeu, Ward-Prowse – Redmond (79. Clasie), Austin (89. S. Long), Sims (84. McQueen).
Náhradníci: Taylor – S. Long, Jošida, Jay Rodriguez, Clasie, Reed, McQueen. Trenér: Claude Puel.

Everton FC: Stekelenburg – Coleman, Jagielka (C), A. Williams, Baines (83. E. Valencia) – Gueye, Barry – Lennon (65. Deulofeu), Barkley (71. Mirallas), Bolasie – R. Lukaku.
Náhradníci: Robles – Holgate, Mirallas, Cleverley, Deulofeu, E. Valencia, Ra. Funes Mori. Trenér: Ronald Koeman.

Rozhodčí: Pawson – Long, Lennard

Diváci: 31132