Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – AFC Bournemouth

3:1

konec (1:1)

27.11.2016, 15:15 • Emirates Stadium, London • 13. kolo • Jan Číhal

Tipsport: 1.35 5.3 8.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Gabriel sestřelil k zemi Adama Smithe a je dalším napomínaným žlutou kartou.

90+1

90+1. Alexis SÁNCHEZ - 3:1

90+1

Arsenal právě vstřelil branku!
Dovolím si říct, že je rozhodnuto. Celou akci založil Giroud, jenž posunul míč Özilovi. Ten o pár vteřin později posunul míč do šestnáctky právě na Girouda, který se velkým přehledem naservíroval míč před prázdnou bránu, kde byl ALEXIS SÁNCHEZ, který už to měl jednoduché.

88

Arsenal pokračuje v aktivitě a po faulu Goslinga na Xhaku navíc bude zahrávat přímý kop. Gosling navíc dostává žlutou kartu.

81

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Brad Smith, přichází Lys Mousset.

80

Ten nakonec přerušil Brad Smith ostrým zákrokem na Özila, za který vidí žlutou kartu.

76

A hosté mohli udeřit! Míč propadl na zadní tyči k volnému Afobemu, ten ale z malého vápna trefil na čáře stojícího Čecha!

76

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Theo Walcott, přichází Olivier Giroud.

75

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Alex Oxlade-Chamberlain, přichází Aaron Ramsey.

73

Francis jednoznačně trefil ve vápně ruku bránícího Monreala, i tohle ale rozhodčí Jones přehlédl, za následné protesty navíc udělil žlutou kartu Arterovi.

71

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Junior Stanislas, přichází Jordon Ibe.

63

Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Callum Wilson, přichází Benik Afobe.

62

Sánchez se tentokrát ukázal v horším světle, když ostře zajel do Artera a vidí žlutou kartu.

53

53. Theo WALCOTT - 2:1

53

Arsenal právě vstřelil branku!
Mesut Özil dlouho kouzlil v šestnáctce s míčem, jeho následný centr propadl na zadní tyči až k Monrealovi. Španělský bek už mohl zakončovat, celou akci ale vyšperkoval, když vrátil míč na malé vápno, kde neměl THEO WALCOTT problém dorazit hlavou míč do poloprázdné brány.

45+3

45+3. Sánchez trefil břevno.

45+3

Domácí byli blízko! Mesut Özil našel nádhernou přihrávkou ve vápně volného Sáncheze, který nic nevymýšlel, posunul si míč na pravou nohu a tvrdou ranou rozezvučel břevno.

42

Sánchez našel krásnou průnikovou přihrávkou Gabriela, ten v šestnáctce ještě přistrčil míč Walcottovi. Jeho střílený centr trefil ruku bránícího Brada Smitha, což ale rozhodčí Jones přehlédl a nařídil pouze rohový kop.

25

A hosté mohli během pár minut otočit skóre! Koscielny byl u centru z přímého kopu jako první, míč však jen prodloužil na Akého, jenž vrátil hlavou míč na malé vápno. Tam byl zcela volný Adam Smith, který ale hlavičkou v gólové šanci zamířil nad bránu.

23

23. Callum WILSON - 1:1

23

Bournemouth právě vstřelil branku!
K penaltě se postavil sám faulovaný CALLUM WILSON, který si vybral správnou stranu a přízemní ranou srovnal stav skóre!

22

Za následné protesty navíc vidí Mustafi žlutou kartu.

22

22. Penaltový zákrok.

22

Penalta pro Bournemouth! Callum Wilson se ve vápně natlačil přes Monreala, který jej srazil k zemi a hosté mají velkou šanci vyrovnat.

16

Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Mathieu Debuchy, přichází Gabriel.

14

Opět hostům zavařil Sánchez! Ten si naběhl na dlouhý pas, dostal se s míčem až do šestnáctky, kde po souboji s Akém upadl, sudí Jones ovšem jasně ukazuje, že se penalta pískat nebude. Nutno říct, že se o faul nejspíše jednalo, zákrok ale byl ještě před hranicí pokutového území.

12

12. Alexis SÁNCHEZ - 1:0

12

Arsenal právě vstřelil branku!
Neskutečné, jaké chyby se teď dopustil obránce a kapitán hostů Francis! Ten zaváhal při rozehrávce a posunul Federicimu mizernou malou domů. K míči se však jako první dostal ALEXIS SÁNCHEZ, který neměl žádný problém posunout si míč okolo vyběhnutého gólmana a otevřít skóre ranou do poloprázdné svatyně.

7

Oxlade-Chamberlain se výborně prosadil přes Simona Francise, který si počínal nedovoleně a je druhým napomínaným obráncem hostů, což je pro Bournemouth v samotném začátku veliká nepříjemnost.

3

Oba týmy hrají od začátku s velkým nasazením. S agresivitou to teď však přehnal hostující stoper Cook, který byl v souboji se Sánchezem pozdě a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

2

První velká šance Arsenalu! Přízemní centr z levé strany propadl ve vápně ke zcela volnému Mesutu Özilovi, jehož ránu zablokoval v poslední chvíli Nathan Aké!

Arsenal FC – AFC Bournemouth

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 12. Alexis Sánchez, 53. Walcott (Monreal), 90+1. Alexis Sánchez (Giroud) – 23. C. Wilson (pen.)

Karty:   22. Mustafi (ARS), 62. Alexis Sánchez (ARS), 90+3. Gabriel (ARS) – 3. S. Cook (BTH), 7. Francis (BTH), 73. Arter (BTH), 80. B. Smith (BTH), 88. Gosling (BTH)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 12:6. Rohy: 3:10. Ofsajdy: 1:4.

Arsenal FC: Čech – Debuchy (16. Gabriel), Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Elneny, Xhaka – Walcott (76. Giroud), Özil, Oxlade-Chamberlain (75. Ramsey) – Alexis Sánchez.
Náhradníci: Ospina – Giroud, Coquelin, Ramsey, Iwobi, Gabriel, Gibbs.

AFC Bournemouth: Federici – A. Smith, Francis (C), S. Cook, B. Smith (81. Mousset) – Gosling, Aké, Arter – J. King, C. Wilson (63. Afobe), Stanislas (71. Ibe).
Náhradníci: Allsop – Mings, Ibe, Fraser, Pugh, Mousset, Afobe.

Rozhodčí: Jones – Holmes, Scholes