Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice

2:4

konec (1:0, 0:3, 1:1)

25.10.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • 12. kolo • Lenka Jonešová

59:11

Dynamo právě vstřelilo branku!
Zřejmě je hotovo. Parádní souhru předvedli Matýs s Kostkou, kteří se dostali do přečíslení a uháněli na Vacka. Oba hráči si několikrát vyměnili kotouč a ONDŘEJ MATÝS dopravil puk za bezmocného Denise Vacka – 2:4. Asistence: Martin Kostka.

52:43

Pohlova rána od modré se odrazila od Kulichových betonů. Nejblíže mu byl hradecký kapitán Pažourek, který však nedokázal betony obhodit a dopravit černou pryž za brankovou čáru.

51:37

Hradečtí hokejisté se nestíhají otáčet. A s nimi ani Vacek. Pardubičtí jsou v obrovském tlaku a zatápějí Hradeckým v pásmu.

49:25

Mikuláš Pohl si na modré čáře chvíli počkal a poslal černou pryž obloučkem na Kulicha. Ten měl s neposedným kotoučem hodně práce.

48:27

Hradec právě vstřelil branku!
Tak už to neplatí! Hradečtí totiž využívají i svou druhou početní výhodu. Pohl od mantinelu našel volného JAKUBA HAŠKA, jenž se s ničím nepáral a rozvlnil síť za pardubickým strážcem svatyně – 2:3. Asistence: Mikuláš Pohl.

46:46

Šance pro Mountfield! Do početní výhody ho posílá Filip Koffer (PCE), jenž je vyloučen za nedovolené bránění.

37:07

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubičtí odskakují na rozdíl dvou branek! Tohle byl smolný gól pro hradeckého gólmana. Puk putoval po ose Koffer-Mert-Černý, když se právě JAN ČERNÝ rozhodl pro střelu z levého kruhu, která mířila mezi tyč a ruku Dvořákovy svatyně. K překvapení přítomných diváků, ale kotouč prošel skulinkou ve Dvořákově výstroji až do branky – 1:3. Asistence: Jakub Mert, Filip Koffer.

35:09

Máme tu další vyloučení dnešního utkání. Ve stejném čase putují na trestnou lavici Pažourek (HKR) za nedovolené bránění a Tomáš Kulich (PCE) za napadení. Trest odpyká Dominik Chára.

33:21

Chára si vybruslil od mantinelu a vyslal křižnou přihrávku na Koffera, který stál sám tváří v tvář Dvořákovi. Domácí gólman si ale s jeho jedovatou střelou poradil ukrytím kotouče do lapačky.

31:56

Pardubický mladší dorostenec Filip Koffer hodně nebezpečně dotíral na Dvořáka. Za cenu faulu ho zastavil Denis Martinec, jenž je potrestán menším trestem za hákování.

29:43

Hradecké obraně teď znovu zatopili Matýs se Žouželkou, který z mezikruží provětral betony Daniela Dvořáka.

27:24

Dynamo právě vstřelilo branku!
A máme tu obrat zápasu! I starší dorostenci Dynama totiž využívají početní výhodu. Matýs od mantinelu vyslal nahrávku do brankoviště, kde stál připravený DOMINIK CHÁRA, jenž bekhendem prostřelil Dvořáka mezi betony – 1:2. Asistence: Ondřej Matýs, Filip Koffer.

25:35

I hosté si zahrají první přesilovku v zápase. Za držení je potrestán Adam Jonáš.

21:41

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hned na začátku druhé periody máme vyrovnáno! Tahle pardubická trojka dělala hradeckým starším dorostencům problémy už v první třetině. Tomáš Zeman se dostal k odraženému kotouči a mohl střílet. Místo střeli ale zvolil ještě přihrávku na ONDŘEJE MATÝSE, který prostřelil Daniela Dvořáka – 1:1. Asistence: Tomáš Zeman, Michal Pochobradský.

18:40

Hradec právě vstřelil branku!
To bylo rychlé využití početní výhody, díky kterému Hradečtí otevírají skóre derby! MIROSLAV KUKLA si hned po buly stáhl kotouč na modrou čáru a střelou tahem prostřelil Tomáše Kulicha 1:0. Asistence: Mikuláš Matouš.

18:34

Ke konci první třetiny tu máme první vyloučení zápasu. Za katr putuje na 2 minuty pardubický kapitán Mert (PCE) za podražení.

16:37

Pochobradský s Matýsem nadělali hradeckým bekům hodně práce! Nejprve ujížděli v přečíslení dva na jednoho, kdy se dobře přesunul Martinec. Z následné akce už ale mířil nebezpečnější Matýs, proti jehož střele z levého kruhu se Dvořák na poslední chvíli stihl přesunout.

02:32

A znovu Pohlova střela od modré, která Kulichovy vypadla z výstroje. V blízkosti brankoviště však nebyl nikdo z hradeckých hráčů, kdo by poskakující touš dopravil za Kulichova záda.

Mountfield HK – HC Dynamo Pardubice

2:4

konec (1:0, 0:3, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Kukla (Matouš), 49. Hašek (Pohl) – 22. Matýs (Zeman, Pochobradský), 28. Chára (Matýs, Koffer), 38. Černý (Mert, Koffer), 60. Matýs (Kostka)

Mountfield HK: Dvořák (40. Vacek) – Martinec, Pohl, Bieniek, Gaspar, J. Kynčl, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Mašín, M. Síla, Pažourek "C", M. Matouš, Havelec, Jakubec, Vaňát, Hašek, Maršík, Morong. Trenér: Miroslav Krupka.

HC Dynamo Pardubice: Kulich (Jánský) – Trejbal, Oliva, Žouželka, Bučko, Mert "C", Javůrek – Libnar, Pochobradský, Koffer, Kostka, Chára, Černý, Matýs, Zeman, Antoníček. Trenér: Milan Kusý.

Rozhodčí: Homola – Barvíř, Roischel

Průběh zápasu
1. třetina
18:34 PCE 2 Mert
18:40 HKM 1:0 Kukla (Matouš)
Po 1. třetině
2. třetina
21:41 PCE 1:1 Matýs (Zeman, Pochobradský)
25:35 HKM 2 Jonáš
27:24 PCE 1:2 Chára (Matýs, Koffer)
31:56 HKM 2 Martinec
35:09 HKM 2 Pažourek
PCE 2 Chára
37:07 PCE 1:3 Černý (Mert, Koffer)
Po 2. třetině
3. třetina
46:46 PCE 2 Koffer
48:27 HKM 2:3 Hašek (Pohl)
59:11 PCE 2:4 Matýs (Kostka)
Konec