Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Ingolstadt 04 – Borussia Dortmund

3:3

konec (2:0)

22.10.2016, 15:30 • Audi-Sportpark • 8. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 5.5 4.1 1.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

A obrat mohl být dokonán! Na další skvělý centr Passlacka si naběhl Aubameyang, který hlavou těsně minul vzdálenější tyč! Tohle je velká škoda pro hosty...

90+1

90+1. Christian PULISIC - 3:3

90+1

Dortmund právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno a nutno dodat, že zaslouženě! Roh se sice nepovedl, ael hosté pokračovali v útoku. Na levé straně dostal k centru Felix Passlack spoustu prostoru, svým pasem našel hlavu Piszczeka, kterého fantasticky vychytal na brankové čáře Nyland, ovšem na dorážku CHRISTIANA PULISICE už byl krátký – 3:3!

90

Nastavují se čtyři minuty!

89

Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Lukas Hinterseer, přichází Alfredo Morales.

88

A následně si sám Aubameang naběhl na krásný centr z obranu a zkusil zakončit akrobaticky zády k brance, překonal Nylanda, ale jeho pokus vykopnul z čáry jeden z obránců!

87

87. Mario Götze sám před brankou neuspěl!

87

A opět byli hosté zatraceně blízko vyrovnání! Aubameyang sklepl míč pro Gotzeho, který byl sám před brankářem, ale Nyland jeho ránu vykopl reflexivním zákrokem pravou nohou!

79

79. Passlackovu ránu na zadní tyč vyrazil brankář Nyland!

79

Obrovská šance hostů! Po rozehrání rohu nakrátko napřáhl k ráně z velké dálky střídající Felix Passlack, jehož krásnou ránu k tyči vyrazil Nyland fantastickým zákrokem mimo tři tyče!

73

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Šindži Kagawa, přichází Felix Passlack.

72

Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Dario Lezcano, přichází Mathew Leckie.

69

69. Adrián RAMOS - 3:2

69

Dortmund právě vstřelil branku!
Hosté opět snižují a je to znovu jen o branku! Akci středem táhl Dembélé, který posunul míč doprava na Pulisice, který si chtěl připravit míč na levačku, ale balón mu ze střelecké pozice sebral ADRIÁN RAMOS, jenž skryl svou ránu po zemi z obránce a trefil se doprostřed branky přesně do protipohybu brankáře domácích – 3:2!

62

62. Hartmann v úniku trefil jen tyč!

62

A mohlo být pro hosty ještě hůř! Hartmann dostal míč za obranu a překonal také Weidenfellera, ale jeho rána na po zemi orazítkovala jen pravou tyč! Velká škoda pro Ingolstadt!

60

60. Dario LEZCANO - 3:1

60

Ingolstadt právě vstřelil branku!
Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat! Hadergjonaj utekl po pravé straně, zbavil se soupeře a přihrávkou pod sebe našel ve vápně z druhé vlny nabíhajícího DÁRIA LEZCANA, který přesnou ranou pravačkou na zadní tyč přidal svůj druhý gól v zápase – 3:1!

59

59. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:1

59

Dortmund právě vstřelil branku!
Hosté snižují! Tlak Borussie vyvrcholil, když Kagawa posunul míč do strany Dembélému, který utancoval obránce a posadil míč na hlavu volného PIERRA-EMERICKA AUBAMEYANGA, jenž hlavou nasměroval balón přesně k pravé tyči. Nyland zůstal přikovaný na čáře – 2:1!

59

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Gonzalo Castro, přichází Mario Götze.

46

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Ču-ho Park, přichází Christian Pulisic.

45

Po rohu se před nedůrazného Weigla dostal k hlavičce Hartmann, ale jeho pokus zamířil těsně vedle pravé tyče!

44

44. Zajímavý průnik Lezcana

44

Další velká šance domácích! Lezcano dostal míč na pravé straně do běhu, položil si obránce a poté z úhlu pálil na bližší tyč. Balón prošel Weidenfellerovi mezi nohama, ale nakonec se odrazil do autu!

39

A k míči se postavil Aubameyang, jehož pokus nad zdí pořádně zaplaval, ale nakonec Nyland nemusel zasahovat, neboť rána gabonského útočníka mířila vysoko nad branku!

36

Lezcano sebral míč před vápnem Ginterovi a našel centrem na zadní tyči volného Hinterseera, jemuž ale volej nesedl podle představ a míč se od země odrazil těsně nad branku!

28

Kagawa posunul míč ve středu útočné poloviny Castrovi, který se dostal k ráně, ale jeho pokus k tyči dokázal Nyland pohotově vyrazit na rohový kop!

24

24. Dario LEZCANO - 2:0

24

Ingolstadt právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelné, domácí se z ní opět prosazují! K míči se tentokrát postavil Hinterseer, jenž načechral krásný balón do vápna na hlavu DÁRIA LEZCANA, který zůstal ve vápně nehlídaný, a hlavou usměrnil míč přesně k pravé tyči! Wiedenfeller se pouze ohlédl – 2:0!

13

13. Nůžky Hinterseera

13

A nakonec po něm měli domácí další tutovku! Matip hlavou prodloužil míč na malé vápno k Hinterseerovi, jehož krásné nůžky zlikvidoval Weidenfeller skvěle nadvakrát na brankové čáře!

6

6. Almog COHEN - 1:0

6

Ingolstadt právě vstřelil branku!
Domácí jdou překvapivě do vedení! Po faulu Parka zahrávali domácí přímý kop. Toho se ujal Suttner, který poslal krásný míč do míst, kam si naběhl ALMOG COHEN a z voleje umístil placírkou přesně nad hlavu hostujícího brankáře a míč zamířil nekompromisně pod břevno – 1:0!

FC Ingolstadt 04 – Borussia Dortmund

3:3

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Cohen (Suttner), 24. Lezcano (Hinterseer), 60. Lezcano (Hadergjonaj) – 59. Aubameyang (Dembèlé), 69. Ramos (Pulisic), 90+1. Pulisic (Piszczek)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 3:11. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 18:11.

FC Ingolstadt 04: Nyland – Hadergjonaj, Matip (C), Tisserand, Suttner – Roger – Hinterseer (89. Morales), Groß, Cohen, Hartmann – Lezcano (72. Leckie).
Náhradníci: Hansen – Brégerie, Levels, Christiansen, Lex, Leckie, Morales.

Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Ginter, Bartra, Park (46. Pulisic) – G. Castro (59. M. Götze), Weigl – Ramos, Kagawa (73. Passlack), Dembèlé – Aubameyang (C).
Náhradníci: Bürki – Merino, Passlack, Pulisic, Rode, Burnic, M. Götze.

Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Gunsch