Menu

Futsal

1. Futsal liga

Gardenline Litoměřice – SK Interobal Plzeň

5:8

konec (0:3)

21.10.2016, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 6. kolo • Josef Cestr (@Hyddaw)

Tipsport: 1.65 5.0 3.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Plzně vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Budu se na Vás těšit opět u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:31:15)
V prvním poločase padli celkem tři branky a vypadalo to, že už domácí nedokáží zdramatizovat průběh zápasu. Tomu tak ale nebylo. Litoměřice se postupně dotahovaly na svého soupeře, který ovšem stačil vždy kontrovat stejnou mincí – vstřelením branky. Závěr celého zápasu nabídl brankové hody, ve kterých byli úspěšnější Plzenští, kteří si na západ Čech odváží plný počet bodů za výhru 8:5.

Konec zápasu.

39:35

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Brankové hody nekončí. ZDENĚK KASÝK v hlavičkovém souboji přehlavičkoval domácího brankáře. Asistence: Václav Kubíček.

39:28

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Tak tohle je tak trochu smůla pro domácí. Celý zápas se snažili přihrávkami obehrát soupeře, ale v posledních sekundách napřáhl RAFAEL SILVA k jedné z mnoha střel v dnešním zápase, která tentokrát skončila v brance. Míč prošel Kubíčkovi mezi nohama. Asistence: David Filinger.

39:13

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
Domácí doplácí na hru bez brankáře, když se po výhozu Kubíčka dostal k pohotové střele MICHAL ŠTRAJT, který využil prázdné brány . Asistence: Václav Kubíček.

39:00

Probíhá poslední minuta dnešního zápasu.

38:54

Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Plzně.

38:54

Oddechový čas pro SK Interobal Plzeň.

38:54

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Tentokrát už se ale FRANTIŠEK SEDLÁČEK nemýlil a dokázal procpat míč do brány soupeře. Asistence: David Filinger.

38:07

Litoměřice dostali hráče Plzně totálně mimo hru, ale jejich akci nikdo z přítomných hráčů nezakončil.

37:52

Žlutou kartu dostává Jan Havel (SK Interobal Plzeň).

37:30

Hosté se hnali ve dvou na jednoho. Jenže Sedláček nastartoval a po sprintu přes celou délku hrací plochy dokázal soupeře při nápřahu ke střele odstavit od míče.

36:55

Sedláček se ocitl v další nadějné situaci na snížení skóre. Jenže ani tentokrát nemohou domácí slavit. Míč prolétl několik centimetrů od brankové čáry a poté opustil hrací plochu.

36:21

Kubíček má podruhé v zápase s něčím problémy a ocitá se na kolenou za vlastní bránou. V této situaci nedokáži odhadnout, co s brankářem Plzně je, a jak je na tom po zdravotní stránce.

35:38

Na obou týmech je vidět, že jsou v nastálé situaci nervózní. Zápas se před vstřelením šesté branky Plzně maličko vyhrotil a tyto emoce stále pokračují.

34:49

Míč se několikrát ocitl před opuštěnou bránou Plzně, ale ani jeden hráč nedokázal dopravit míč do sítě. Jednou zachránila hosty tyč!

33:51

Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
MICHAL ŠTRAJT se prokličkoval kolem tří soupeřů až do brankové šance, přičemž v posledním souboji s protihráčem ztratil sálovku. Zakončit dokázal však druhou nohou a i přes protesty domácích rozhodčí branku uznávají. Bez asistence.

33:21

Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
Aktivita Litoměřic se v posledních minutách hodně změnila oproti prvním deseti minutám druhého poločasu. DAVID FILINGER i s tečí soupeře dostává míč do sítě soupeře. Asistence: Rafael Silva.

Gardenline Litoměřice – SK Interobal Plzeň

5:8

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 23. Taverna (Silva), 32. Taverna (Silva), 34. Filinger (Silva), 39. Sedláček (Filinger), 40. Silva (Filinger) – 7. Štrajt, 16. Mižár (Stejskal), 20. Havel (Štrajt), 27. Holý (Štrajt), 29. Forman, 34. Štrajt, 40. Štrajt (Kubíček), 40. Kasýk (Kubíček)

Karty:   18. Krok (GRD), 29. Sedláček (GRD) – 25. Stejskal (PLZ), 38. Havel (PLZ)   25. Wenderson (GRD)

Gardenline Litoměřice: Vavrek (Bartůněk) – Taverna (C), Wenderson, Blažek, Hrdý, Two, Žampa, Léo, Filinger, Silva, Krok, Macháček, Sedláček.

SK Interobal Plzeň: Kubíček (Němec) – Kasýk, Štrajt, Stejskal, Abrham, Hibler, Holý, Havel, Forman, Mižár (C), Künster.

Rozhodčí: Radek Dragoun, Lubomír Řeháček.
Delegát: Zbyněk Houška