Menu

Fotbal

Evropská liga

Manchester United – Fenerbahce Istanbul

4:1

konec (3:0)

20.10.2016, 21:05 • Old Trafford, Manchester • 3. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.44 4.45 8.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Hosté nemají dost a snaží se jít naproti vstřelení dalších gólů! Souzovi parádně vyšlo zpracování, brazilský středopolař si balon poté přehodil na svou silnější pravačku a velice nepříjemně vypálil, de Gea ale zareagoval včas a kulatý nesmysl vytěsnil!

83

83. Robin van Persie (FEN) - 4:1

83

Fenerbahce právě vstřelilo branku!
Tak nakonec se hostující fotbalisté toho čestného zásahu přeci jen dočkali! Emmanuel Emenike dostal další dlouhý balon za obranu United, po jehož zpracování se rozhlédl a krásnou kolmicí oslovil na malém vápně číhajícího ROBINA VAN PERSIEHO, který měl už snadnou práci!

78

78.

78

Nechybělo mnoho k tomu, aby byl Volkan Demirel nucen balon ze své sítě lovit už popáté! Po Martialově nahrávce se na něj totiž zcela osamocen řítil Juan Mata, jeho pokus o obstřel ale zkušený brankář přečetl, a zachránil tak Fenerbahce od další pohromy!

75

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Paul Pogba, přichází Timothy Fosu-Mensah.

69

Střídání v týmu Fenerbahce Istanbul: ze hřiště odchází Volkan Şen, přichází Ismail Köybaşı.

66

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Jesse Lingard, přichází Memphis Depay.

60

60.

60

První branka Advocaatovy družiny nebyla daleko! Po dlouhém nákopu od Topala míč nakonec zvládl zpracovat Emenike, který jej posléze ještě předkládal dobře postavenému van Persiemu. Nizozemský kanonýr vypustil svou pověstnou ránu levačkou, vzdálenější tyč de Geovy pokladnice minul jen o kousek!

48

48. Jesse Lingard (MAN) - 4:0

48

Manchester United právě vstřelil branku!
Lepší vstup do druhého poločasu si fotbalisté Manchesteru nemohli přát, krátce po jeho začátku totiž přidávají už čtvrtou trefu! Zmatků v obraně Fenerbahce využil Pogba, po jehož pasu Wayne Rooney z první sklepl pro JESSEHO LINGARDA, který zacílil přesně k tyči, Demirel měl opět minimální šanci zasáhnout!

46

Do druhého poločasu vstupují oba celky s jednou změnou. Na straně domácích si místo Smallinga zahraje Marcos Rojo, hostující kouč Advocaat z placu stáhl Kjæra, podporu do ofenzivy by určitě měl přinést Emmanuel Emenike.

45+1

45+1. Paul Pogba (MAN) - 3:0

45+1

Manchester United právě vstřelil branku!
Těsně před odchodem do šaten přidávají domácí třetí branku, o dnešním vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Už už to vypadalo, že po pasu od Rooneyho Lingardovi balon odskočí, anglický mladík jej ale zvládl umravnit a navíc předložit pro z druhé vlny si sbíhajícího PAULA POGBU, s jehož krásnou pumelicí nemohl marně se natahující Demirel nic dělat!

37

Hosté se ale nevzdávají, nyní se jim málem podařilo dostat na rozdíl jediné branky! Robin van Persie se přiřítil do šestnáctky, kde místo střely radši zvolil pas pro Souzu, ten však z bezprostřední blízkosti trefil pouze dobře postaveného de Geu!

35

Simon Kjær zřejmě neudržel nervy na uzdě a neodpustil si nevhodné slovní výlevy na adresu sudího, který mu nekompromisně udělil žlutý kartónek.

34

34. Anthony Martial (MAN) - 2:0

34

Manchester United právě vstřelil branku!
A ani v tomto případě se domácí nemýlili, v krátkém časovém sledu tedy proměnili hned dva pokutové kopy! Exekuce další penalty se ujal ANTHONY MARTIAL, který zamířil do stejného místa jako jeho reprezentační kolega. Stranu se tentokráte Demirelovi podařilo vystihnout, na přesnou přízemní ránu k tyči ale brankář Fenerbahce neměl šanci dosáhnout!

33

33.

33

To je neuvěřitelné, domácí se zanedlouho znovu vrhli dopředu a vybojovali další pokutový kop! Oním hříšníkem byl tentokráte Özbayraklı, který naprosto zbytečně atakoval Martiala – United tak mají šanci odskočit na rozdíl dvou branek!

31

31. Paul Pogba (MAN) - 1:0

31

Manchester United právě vstřelil branku!
Velkou šancí na vstřelení vedoucí branky tohoto zápasu domácí nepohrdli! K penaltě se možná trochu překvapivě postavil PAUL POGBA, který zvolil hodně pomalý rozběh, po jeho ráně ale míč zaplul přesně do protipohybu skákajícího Demirela – s přehledem proměněný pokutový kop!

30

30.

30

Manchester United bude zahrávat pokutový kop! Po Carrickově nákopu se balonu v šestnáctce ujal Juan Mata, který byl krátce po jeho zpracování zezadu faulován stoperem Kjærem – sudí měl okamžitě jasno a ukázal na penaltový puntík!

Manchester United – Fenerbahce Istanbul

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 31. P. Pogba (pen.), 34. Martial (pen.), 45+1. P. Pogba (Lingard), 48. Lingard (Rooney) – 83. van Persie (Emenike)

Karty:   35. Kjær (FEN)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:13.

Manchester United: de Gea – Darmian, Bailly, Smalling (46. Rojo), Shaw – Carrick, P. Pogba (75. Fosu-Mensah) – Mata, Rooney (C), Lingard (66. Depay) – Martial.
Náhradníci: Romero – Fosu-Mensah, Rojo, Fellaini, Depay, Ibrahimović, Rashford.

Fenerbahce Istanbul: Demirel (C) – Özbayraklı, Kjær (46. Emenike), Škrtel, Kaldırım – Topal, Neustädter, Souza – Potuk, van Persie, Şen (69. Köybaşı).
Náhradníci: Fabiano – Köybaşı, Civelek, Emenike, Koca, Stoch.

Rozhodčí: Benoît Bastien – Hicham Zakrani, Frédéric Haquette (všichni Francie)