Menu

Fotbal

Juniorská liga

FC Viktoria Plzeň – FK Třinec

2:2

konec (0:1)

16.10.2016, 11:00 • Luční, Plzeň • 10. kolo • Michal Belšán (@belly11mb)

Tipsport: 1.3 5.0 5.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Plzeň právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno, tak to je paráda pro domácí celek! V poslední možné minutě se k odraženému balonu na vápně dostal JAKUB KOPŘIVA, jehož nádherná rána skončila v brance bezmocného Adamušky.

90

Bohumil Havel poměrně tvrdě u lajny srazil Martina Plevu. Je tedy potrestán žlutou kartou, Třinec navíc může rozehrávat.

88

Plzeň právě vstřelila branku!
Tak že by ještě naděje pro Viktorii Plzeň? Útočník LUKÁŠ MATĚJKA obdržel krásný centr na penaltový puntík a nekompromisní ranou k tyči snižuje na rozdíl jediné branky. Tohle bude ještě zajímavé!

87

Denis Štefánik fauloval protihráče, rozhodnutí sudího se mu moc nelíbilo, přesto nakonec dostává žlutou kartu. Dost možná i za svojí nespokojenost vůči arbitrovi.

80

A máme tu hned trojici střídání na jednou. Hřiště opouští domácí Václav Kule, jehož nahradí Bohumil Havel. Za hosty odchází Jakub Puczok s Mariem Latochou, nahradí je Martin Pleva a Denis Štefánik.

80

... A ten málem skončil gólem! Před odkrytou bránu dostal přihrávku Jakub Puczok, který střílel, ale míč za brankovou čáru nedoskákal. Velké štěstí pro červenomodré.

77

Agilní kanonýr Lukáš Matějka se propracoval u pravé tyče Adamuškovy brány k zakončení, gólmana hostí ale neprostřelil!

72

Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Radovan Melecký, přichází Petr Chloň.

71

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jiří Sedláček, přichází Dominik Hašek.

70

Sražený pokus Jakuba Kopřivy propadl těsně před Lukáše Matějku, který ovšem nedostihl balon včas! Bude z toho alespoň roh pro Viktorii.

67

Kovařík poslal do vápna dobrý balon, nikdo se ovšem nedostal k hlavičce a vznikl nebezpečný protiútok! Jakub Teplý byl zcela osamocený před Sváčkem, jenž ale jeho pokus skvěle vyrazil.

65

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Suchan, přichází Jakub Kopřiva.

63

Sudí nyní začal rozdávat karty jako na běžícím páse. Protiútok Třince zastavil faulem Jiří Sedláček, který tedy také bude zapsán do bločku rozhodčícho.

62

Třinec právě vstřelil branku!
Pro viktoriány přichází ještě větší trest! Nařízené standardky se ujal JAKUB TEPLÝ, který to provedl opravdu náramně. Několikačlennou zeď parádně obstřelil, Sváček balon ani neviděl a je to 2:0! Záchranná brzda Brožíka za cenu červené karty tak přišla vniveč.

61

Tak tohle je velká komplikace pro Viktorii Plzeň! Hosté šli do nebezpečné akce, Denis Brožík zatáhl za záchrannou brzdu a po tvrdém faulu dostává rovnou červenou kartu!

60

A máme tu prvníé žlutou kartu. Jakub Teplý se provinil útočným faulem a byl za to potrestán.

54

Jan Lasota byl blízko druhé branky! Dobře se uvonil zhruba 5 metrů za pokutovým územím a po zemi vystřelil, Sváček se natahoval marně, míč šel ale těsně vedle branky Plzně.

43

Po nepříliš povedeném obranném zákroku Marcina Žyly vyrazil do protiútoku Lukáš Matějka, jehož zakončení dokázal Jiří Adamuška vyrazit do bezpečí!

19

Dobrou šanci měl po menším rozruchu před brankou Adamušky Jan Kovařík, nicméně hostující gólman vyrazil balon na rohový kop.

17

Třinec právě vstřelil branku!
Slezané se v Plzni ujímají vedení! Na levém křídle se dobrým způsobem uvolnil Marcin Žyla, který posléze přihrál na Maria Latochu. Ten v pozici těsně za vápnem našel JANA LASOTU, jehož rána zamířila do šibenice Sváčkovy branky!

13

Před bránou zůstal zcela osamocený Mario Latocha, který měl šanci otevřít skóre utkání. Střelou z voleje ale Sváčkovu bránu netrefil!

5

První vážnější šanci zápasu měli hostující hráči! Tomáš Benetka posunul míč za obranu Jakubu Teplému, jehož ale Dominik Sváček vychytal.

FC Viktoria Plzeň – FK Třinec

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 88. Matějka, 90+2. Kopřiva – 17. Lasota, 62. Teplý

Karty:   63. Sedláček (PLZ), 90. Havel (PLZ) – 60. Teplý (TRI), 87. Štefánik (TRI)   61. Brožík (PLZ)

FC Viktoria Plzeň: Sváček – Debellis, Brožík (C), Novák, Vukajlovič – Hlavatý, Sedláček (71. Hašek), Kule (80. Havel), Suchan (65. Kopřiva), Kovařík – Matějka.
Náhradníci: Luhový – Teršl, Hašek, Kopřiva, Skála, Havel.

FK Třinec: Adamuška – Melecký (72. Chloň), Lanc (C), Bedecs, Benetka – Samiec, Puczok (80. Pleva) – Teplý, Lasota, Žyla – Latocha (80. Štefánik).
Náhradníci: Bocek – Chloň, Pleva, Potůček, Pieter, Štefánik.

Rozhodčí: Ulrich – Myška, Flimmel.