Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Švédsko – Bulharsko

3:0

konec (2:0)

10.10.2016, 20:45 • Skupina A • Vít Muzikář

Tipsport: 1.53 4.3 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pro dnešek je to všechno! Děkujeme za pozornost. Doufáme, že jste si dnešní přenos užili. Přejeme dobrou noc a u dalších fotbalových přenosů se budeme těšit! Napočtenou! (22:43:40)
Švédové bez problémů splnili roli favorita v zápase kvalifikace o postup na MS 2018 proti Bulharsku. Od začátku zápasu byli lepším celkem a vyhrát si zasloužili. Hráči v zeleném zahrozili trošku vážněji vlastně pouze jednou, a sice v prvním poločasem Ivelinem Popovem za stavu 1:0, jenže následovala důležitá branka do šatny a posléze jasný průběh ve druhém poločase. Seveřané poráží Bulharsko 3:0. Hosté dnes vůbec nevystřelili na branku Robina Olsena.

Po třech zápasech skupiny A jsou na děleném prvním místě s Francií. Bulharsko je čtvrté a co se týče postupu na světový šampionát do Ruska, tak to bude mít opravdu složité.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Guidetti byl faulovaný. Byla z toho zajímavá situace pro domácí. Ale pokud se nepletu, tak právě Guidetti přestřelil branku Viktora Stojanova!

90+2

Strahil Popov už nemůže pokračovat v akci po pravé straně, protože pomezní rozhodčí zasáhl do dění na hřišti.

90+1

Švédové si tento zápas již užívají. Mají na dosah další čisté konto, již druhé v řadě. Alespoň jeden míč do sítě domácích se bude snažit dostat Nedjalkov.

90+1

Takhle akce, kterou dirigoval zejména Nedjalkov nevypadala špatně, ale chybělo tomu zakončení. Robin Olsen nemusel krýt žádnou střelu.

90

Začla nám poslední minuta normální hrací doby. Švédové kontrolují hru, respektive kombinují ve středovém kruhu.

89

Také Bulhaři dnes naposledy střídají. Slavčev má dohráno těsně před koncem normální hrací doby. Nahradí jej Rajnov.

88

Marcelinho chtěl vymyslet asi centr na pravou stranu, ale posléze byl hráč Bulharska v souboji přetlačen.

88

Ne! Ne! Ne! Centr na penaltu, který si domácí reprezentace pohlídala. Tudy cesta k alespoň k čestnému úspěchu rozhodně nevede.

87

Wendt si splnil své úkoly v obraně. Ale Bulhaři mají i tak k dispozici rohový kop.

87

87. Jimmy Durmaz (SWE)

87

Klidně můžou Švédové přidat čtvrtý gól, Durmaz si narazil se spoluhráčem a mířil dobře, do protipohybu Stojanova, ale ten na poslední chvíli zareagoval na směr míče.

85

Pět minut před koncem normální hrací doby přichází poslední švédské střídání dnešního duelu. Berg opouští hřiště, Guidetti si nakonec zahraje v zápase s Bulharskem.

84

Tenhle zápas snad Švédové nemohou pustit. Domácí obrana začíná akci severského celku.

83

Tempo zápasu bohužel trošku opadlo. Robin Olsen rozehrává švédskou akci od vlastní branky a brankář domácích si zahraje nohama.

82

Nakonec z toho byla teč, takže rohový kop. Toivonen prodloužil míč na Berga, ale ten hlavičkoval nad branku hostů.

80

80. Hiljemarkova příležitost

80

Je do očí bijící kolik prostoru mají švédští beci na rozehrávku. A ono to samozřejmě skončilo tak, že Hiljemark se dostal do zajímavé příležitosti, ale míč poslal vedle pravé tyče branky Viktora Stojanova.

79

Toivonen sklepl pro nabíhajícího Durmaze, posléze se k míči dostal Ekdal. Skončilo to rohem, který nikterak neohrozil branku Viktora Stojanova.

78

Po autovém vhazování si Ekdal sice dobře pokryl míč, ale posléze výrazně přidal zákroku na svojí osobu, nicméně sudí odpískal faul.

77

Švédská obrana si v poklidu nahrává, aniž by se bulharský nároďák snažil o jakýkoliv presink, o jakékoliv napadání rozehrávky soupeřů.

76

Lindelöf začíná akci Švédů a nemůžu se zbavit dojmu, že Bulhaři tohle utkání trošku vzdali. Nejsou asi frustrovaní, nicméně jejich aktivita v ofenzivní části je pramalá. A není to tak, že by Švédové hráli nějak excelentně.

75

Ale jinak musí být domácí fanoušci s vývojem zápasu spokojeni. Co vymyslí Marcelinho po pasu od Nedjalkova?

75

Celkem škoda, že dnes toho moc nenabídli švédští diváci, atmosféra je poměrně komorní.

74

Je to tak. Je tady druhé švédské střídání dnešního večera, který se pro severské fotbalisty vyvíjí velice dobře. Forsberg dohrál, Wendt si zahraje zhruba dvacet minut i s nastavením.

73

Také Jan Andersson už diriguje dění na švédské střídačce a vypadá to, že i Švédové budou brzy střídat.

72

Více toho dnes ve Švédsku hostující Čočev nestihne. Do hry se zapojí Marcelinho.

71

Švédská obrana není moc zaměstnaná, zejména ve druhém poločase. Psychiku Bulharů zřejmě nalomily dvě branky v závěru úvodního dějství.

70

Pořád se před Stojanovem něco děje. Ola Toivonen se obtočil kolem dvou soupeřů, ale i tak byl jeho pokus zblokovaný, posléze pálil Durmaz, Stojanov míč pouze vyrazil, ale naštěstí pro Bulhary nebyl v jeho blízkosti nikdo z domácích fotbalistů.

69

Signalizace pomezního rozhodčího je jasná. Jeden z bulharských fotbalistů byl v ofsajdu, a tak se hráči v zeleném musí odebrat z prostoru před Robinem Olsenem.

68

68. Nepovedená střela Hiljemarka

68

Švédové více tvoří hru, jsou lepší ve vápně. Moc nechybělo, aby to bylo čtyři ku nule, domácí rychle vyšachovali hostující obranu, ale Hiljemark podklouzl před Viktorem Stojanovem.

67

Ve druhém poločase se Bulhaři zatím nedostali k žádné větší šanci.Za sedmašedesát minut hry ale stojí za zmínku určitě šance Popova v prvním poločase. Ta bude mít v konečném účtování velkou váhu.

66

Situace čtyři na tři ze švédského pohledu nekončí střelou, natož zákrokem Viktora Stojanova. Domácí fotbalista si míč ukopl, ale zřejmě chtěl přihrávat na pravou stranu.

65

Berg nedostal špatnou přihrávku, ale špatně si jí zpracoval, míč mu odskočil, a tak bude vhazovat hostující celek.

64

Po spolupráci Kraftha s Forsbergem to mohlo být ze švédského pohledu ještě lepší, ale jmenovci slavného hokejisty chyběl větší klid v zakončení a určitě lepší umístění střely. Míč skončil nad brankou Viktora Stojanova.

63

A to bylo to poslední, co jakožto hráč na trávníku viděl Martin Olsson. Nahradí jej Augustinsson.

62

Obránce Popov ještě stihl míč na hrací ploše, následoval centr do vápna, ale tam se hráči Bulharska nedostali k zakončení. Pro míč si došel Robin Olsen.

61

Milanov se u postranní čáry pustil do souboje s Krafthem. Je z toho autové vhazování pro hráče v zeleném.

60

Po hodině hry tak mají Švédové nakročeno k výhře a třem bodům. Zatím je jejich vedení zasloužené. Ale my už sledujeme Djakova ve středu hřiště, který si vypomáhá přihrávkou na Božikova.

58

58. Victor LINDELÖF - 3:0

58

Švédsko právě vstřelilo branku!
Teď to byl trošku smolný moment pro hostující fotbalisty. Po rohovém kopu z levé strany prodloužil hráč Bulharska míč ideálně na Olu Toivonena, ten vylepšil pozici pro VICTORA NILSSONA LINDELÖFA. Švédský obránce se zachoval naprosto v pořádku, neukvapil se. Zase neměl proti střele na zadní tyč Stojanov moc šancí. Tohle je především chyba obrany zelených, nikoliv brankáře! 3:0.

57

Vedení Švédů je znát. Domácí jsou v pohodě. Jejich hra je přehlídkou lehkosti. Je tady rohový kop pro žlutomodré.

57

Na Slavčeva si vyšlápl Durmaz společně se švédským fotbalistou, ale právě Bulhar se nakonec dopustil přestupku ve středovém kruhu.

56

Martin Olsson vyzval k zapojení do hry Albina Ekblada, ale druhý jmenovaný vzápětí přišel o míč. Nicméně vybojoval rohový kop pro domácí fotbalisty.

55

Martin Olsson tenhle souboj nevzdal a zaslouží určitě pochvalu. Právě domácí pětka si bere míč a bude vhazovat.

54

V tomto zápase se již do hry nedostane Kostadinov, který je ve čtyřiapadesáté minutě střídán Alexandrovem.

53

Ve druhém poločase mají zatím hru pod kontrolou hráči ve žlutomodrém. Martin Olsen nemusel zatím zasahovat. To Viktor Stojanov měl za sebou horké chvilky.

52

Albin Ekdal výrazně uspěchal rozehrávku severského národního mužstva. Švédové se musí bránit útoku Bulharů.

51

Ivanov to zkoušel po levé straně, ale měl to docela složité. Švédové začnou svojí akci od Martina Olsena.

50

Olsson centroval z levé strany a k míči se sice dostal Durmaz, jenže měl proti sobě dvě soupeře a tak bez větší námahy zastavil švédské snažení brankář Stojanov.

50

Je to druhá střela Švédů ve druhém poločase. Tu první vyslal Hiljemark, ale šla mimo tři tyče bulharské svatyně.

49

Švédská defenziva je nyní zaměstnaná, protože právě rozehrála akci, která vedla přes Berga. Tenhle chlapík odcentroval a brankář Stojanov měl, co dělat, aby potřetí neinkasoval.

48

Milanov byl faulovaný Forsbergem. Popov posléze centroval na penaltu, ale domácí obrana se v pohodě ubránila. Martin Olsen nemusel zasahovat. Švédská akce byla zastavena pomezním rozhodčím.

47

Na začátku druhého poločasu se Švédové dostali do blízkosti vápna Bulharska, ale nikoliv ke střele, která by nikterak ohrozila Stojanova. Domácí kapitán Granqvist si poté prohlédl žlutou kartu za držení protihráče.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:54.
První poločas je minulostí a ačkoliv tomu dění na hřišti nenasvědčovalo, tak jej vyhráli Švédové 2:0. Ola Toivonen se nám tady stará o zábavu a mnohdy zahrozil před Stojanovem až nakonec vstřelil branku, kterou se domácí uklidnili. Popov posléze nedal jasnou tutovku a platilo klasické nedáš – dostaneš. V poslední minutě normální hrací doby se prosadil Hiljemark, kdy si zase Švédové mohli dělat, co chtěli na pravé straně ze svého pohledu. Bulhaři ještě mohou tenhle zápas alespoň zremizovat, ale Seveřané jsou v laufu!

45+1

První poločas skončil.

45

45. Oscar HILJEMARK - 2:0

45

Švédsko právě vstřelilo branku!
2:0 pro domácí a zase za to mohla levá strana bulharské defenzivy, když si Švédové dělali co chtěli, Krafth dostal ideální pas, měl dost času na to, aby přihrál do ohně OSCARU HILJEMARKOVI a ten pokusem na vzdálenější tyč nedal šanci Stojanovi!

44

Švédové nikam nespěchají, tohle vedení jim vyhovuje. Předvedená hra asi není to, s čím bude trenér Andersson spokojen.

44

Marcus Berg pronikal vápnem Bulharů, spadl na zem, ale sudí na tohle divadlo neslyšel.

42

42. Ivelin Popov selhal ve stoprocentní šanci

42

Kapitán Švédů Granqvist pokazil nákop. A byla z toho zatím největší šance hostů. Situace z hokeje dva na jednoho, kdy Ivelin Popov dostal přihrávku před odkrytou branku Švédů, ale nedal jasnou tutovku!

42

A Švédové tak mají na dosah výhru v prvním poločase, ale určitě by bylo z jejich pohledu lepší, kdyby přidali druhou branku do šatny, o to se bude rozhodně snažit Granqvist s Lindelöfem!

39

39. Ola TOIVONEN - 1:0

39

Švédsko právě vstřelilo branku!
Domácí reprezentace vede 1:0. Vypadalo to strašně jednoduše. Emil Forsberg si řekl o míč, dostal ho, hráč Švédska, ještě prodloužil do okolí penalty, kde byli Marcus Berg a OLA TOIVONEN. Druhý jmenovaný už byl v situaci, kterou prostě ani snad nemohl nedat. Výborná orientace domácí dvacítky ve vápně, kdy si krásně našel útočník Seveřanů míč. Stojanov byl víceméně bez šance!

39

Kapitán Švédů Granqvist to nemyslel špatně, ale spoluhráč nezpracoval pasu, který směřoval Švédovi na prsa.

38

Je to ale celkem nudný fotbal, který nepřináší žádnou větší atraktivní podívanou. Vše může změnit třeba akce Bulharů, která začíná rozehrávkou Božikova.

37

Borg a jeho spoluhráči asi nyní procvičili nervovou soustavu bulharských příznivců, protože to nebylo vůbec špatně myšlené, aktivita ve vápně byla zřejmá, ale Toivonen už nemohl pokračovat v akci, protože by jinak pomezní sudí odpískal ofsajd.

35

35. Průnik Hiljemarka

35

Na dva doteky to sehráli Švédové, posléze už to vypadalo, že Hiljemark půjde sám na Stojanova, ale skvěle zasáhl obránce Božikov!

35

Velice rychlý ťukec Bulharů těsně za polovinou hřiště, hlavně aktivita Nedjalkova stála za tím, že hostující fotbalisté budou ve svém tažení k brance Švédska pokračovat.

33

Slavčev si vyhověl s Milanovem na levé straně hřiště, ale v tom se do této souhry vložil bez oprávnění švédský obránce. Na první branku utkání stále čekáme, nicméně, co se týče obrazu hry, tak ten se vyrovnal. Bulhaři už nejsou tak zalezlí.

32

Akce Bulharů začala mít grády poté, co přišel dlouhý nákop na Ivelina Popova, po souboji se švédským fotbalistou zůstal na zemi ležet obránce Krafth.

30

Albin Ekdal dostal velice dobrou přihrávku do běhu, fotbalista Švédska chtěl ještě centrovat pod sebe, ale tam našel pouze brankáře Stojanova.

29

Slavčev s Nedjalkovem jako kdyby chtěli uspat domácí obranu, ale posléze Slavčev našel vzdušným pasem spoluhráče v tom se ve Švédsku začaly dít věci.

29

No, že by to bylo v podání Martina Olsena zrovna dvakrát jisté při výběhu? To ani náhodou, ale k odraženému míči se naštěstí pro Švédy nedostal nikdo v zeleném.

28

Od Albina Olsena šel míč do zámezí. Je tady vůbec první rohový kop pro Bulhary v tomto zápase.

27

Milanova si pokryla trojice beků Švédska, tady neměl bulharský záložník žádnou větší šanci na prověření brankáře Seveřanů, a sice Martina Olsena.

27

Popov padl na zem a sudí neodpískal, to samé platilo poté, co Berg postrčil Nedjlakova. Hostující reprezentace ale bude vhazovat.

26

Na druhou stranu – oni Švédové mají převahu, ale zatím, až na jednu výjímku, kdy se ve vápně zjevil Toivonen, jsme neviděli žádnou větší šanci.

25

Zase si ho vzal pro sebe Durmaz, Stojanov tentokráte šel z brány a míč vyboxoval mimo šestnáctku. Posléze domácí reprezentace přišla o míč.

25

Aktivita Oly Toivonena v hlavičkovém souboji si vyžádala další rohový kop pro svěřence trenéra Jana Anderssona.

24

Durmaz centroval z rohového kopu na zadní tyč, jenže švédský fotbalista se k míči nedostal. Nicméně Švédové zůstávají u balonu a zatím jsou aktivnějším celkem.

23

Celkem špatná rozehrávka Božikova, kterého napadal Berg, ale hostující bek nakonec radši odkopl míč do autu. Ale bylo to hodně nejisté v podání bulharského fotbalisty.

22

V době, kdy si nohama zahraje bulharský brankář Stojanov obíhá stadionem mexická vlna. Švédové se dokáží fotbalem bavit, ačkoliv v sestavě Seveřanů chybí Zlatan Ibrahimovič, který ukončil reprezentační kariéru po ME ve Francii.

21

Ale věnujme se zápasu Švédska s Bulharskem, ve které nebylo nouzi o defenzivní práci kapitána domácích Granqvista, posléze budou Švédové vhazovat.

20

V právě probíhajícím duelu kvalifikace MS mezi Gibraltarem a Belgií vstřelil hostující Benteke branku již po šesti minutách hry. Jedná se o nový rekord historie MS (kvalifikace + světový šampionát). Situace dostává na rázu, když si vezmeme, že výkop měl domácí celek!

19

Hiljemark našel ideálním pasem svého spoluhráče Toivonena, jenže ten nemohl pokračovat ve hře, protože jej zastavil Nedjakov.

18

Djakov sice vzal do svých rukou přímý kop Bulharů, ale protože neselhala komunikace mezi stopery Švédů a Olsenem, tak se mohl prosadit ve vápně Ola Toivonen. Domácí fanoušci se dožadovali penalty, ale ta nepřišla.

17

Kraft s Durmazem si sice narazili míč, o tom se nemůžeme hádat. Ale Durmazovi byl posléze odpískaný útočný faul. Bulhaři budou rozehrávat z vlastní poloviny.

16

A tak začíná akce Švédů od stoperské dvojice, kterou v dnešním zápase tvoří kapitán Granqvist a Lindelöf.

16

Albin Ekdal fauloval Ivelina Popova a právě druhý jmenovaný vzal přímý kop Bulharů na sebe, jenže standardní situace se mu hrubě nepovedla.

15

Z opakovaných záběrů vyplývá, že tady nemohlo být o ofsajdu vůbec sporu. Pomezní sudí měl ale situaci usnadněnou, protože na ni viděl z velice dobrého úhlu pohledu.

14

Švédský brankář Olsen s rozehrávkou moc nespěchal, ale posléze hledal útočníky domácího celku. Ola Toivonen byl ale přistižen v ofsajdovém postavení.

13

Hostující kapitán Djakov chtěl poslat přihrávku mezi dva fotbalisty Švédska, což se mu sice nepovedlo, ale míč se i tak dostal ke Slavčevovi. Ten odcentroval pouze do rukou vybíhajícího brankáře Olsena.

12

Ola Toivonen šel po dlouhém nákopu do hlavičkového souboje a chtěl pouze míč prodloužit, jenže nikdo z jeho spoluhráčů na tuhle myšlenku neslyšel.

12

Jenže bulharská akce netrvala zrovna dvakrát dlouho, oči diváků směřují ke švédským stoperům, kteří rozehrávají kontraakci Seveřanů.

11

Kousek za polovinou hřiště vhazoval hostující Anton Nedjalkov a viditelně neměl ofenzivní úmysly, protože fotbalista Bulharska radši vrátil hru ke stoperům outsidera zápasu.

10

Olsson si udělal hezký výlet mezi hráči Bulharska, ale posléze už prostě neměl komu, a tak musel akci domácího národního celku zbrzdit.

10

Švédové se nakonec po pokračující akci dočkali rohového kopu, ale ten odhlavičkoval do bezpečí bulharský hráč stojící zadní tyči.

9

Olsen vhazoval na nabíhajícího Ekdala, rohový kop z toho nebyl, když hráč Bulharska odkopl míč do autu, ale Švédové mají zatím navrch.

8

Velice rychle vyřešili hráči domácích kombinaci na středu hřiště, kdy si tak trošku zahráli bago.

8

Marcus Berg centroval do vápna, Bulhaři měli štěstí, že před Stojanovem nebyl dorážející fotbalista, jinak by z toho byla asi první branka utkání.

6

Akce Bulharů hraná na jeden dotek skončila přihrávkou Slavčeva do zámezí. Posléze Alexandrov orazítkoval hrudník Berga a dostal žlutou kartu. Švédové rozehráli akci velmi rychle a před brankou Stojanova byl osamocený Toivonen, hráč Švédů hlavičkoval velice dobře, ale Stojanov vytáhl parádní reflex.

5

5. Fantastický zákrok Stojanova

5

Akce Švédů vypadala celkem zajímavě, ale nakonec si na míč poprvé sáhl Viktor Stojanov, avšak byl z toho rutinní zákrok pro muže stojícího v hostující brance.

4

Anton Nedjakov vhazoval za polovinou hrací plochy, ale ve středovém kruhu vládli fotbalisté v modrožlutém. Zatím celkem ticho v úvodních minutách. Akce Švédů začne od kapitána Granqvista.

2

Iveln Popov zkusil švédskou obranu překvapit rozehrávkou nakrátko, Simeon Slavčev střílel z celkem dobré pozice, ale jeho střela nebyla vůbec přesná a mířila vedle branky Robina Olsena.

2

Lindelof s Granqvistem rozehráli akci domácího celku, ale v tom si švédská dvacítka Toivonen pomohla v hlavičkovém souboji s protihráčem faulem.

1

Po půlminutě hry je přerušena akce Bulharska zdviženým praporkem pomezního rozhodčího.

1

Ivelin Popov rozehrál ze středového kruhu zápas mezi Švédskem a Bulharskem. Duel byl zahájen.

1

Utkání právě začalo.
Hostující Bulharsko nastoupí v zelenočervených dresech, domácí Švédsko v modrožlutém oblečení.
Ještě si poslechneme hymny obou národních mužstev.
Oba celky přichází na hrací plochu.
Úvodní sestavy:

Švédsko: Olsen – Krafth, Lindelöf, Granqvist (C), M. Olsson – Durmaz, Hiljemark, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen.
Náhradníci: Johnsson, Carlgren – Lustig, Augustinsson, Rohdén, Guidetti, Claesson, P. Jansson, Wendt, Helander, Fransson, Nyman.

Bulharsko: V. Stojanov – S. Popov, A. Alexandrov, Božikov, Nedjalkov – Kostadinov, Slavčev, Djakov (C), Čočev, G. Milanov – I. Popov.
Náhradníci: Mitrev, Makendžijev – Čorbadžijski, M. Alexandrov, Rangelov, Marcelinho, Pirgov, Rajnov, Galabinov, Tonev, Ž. Milanov, Nedělev..
Bulharsko
To Bulhaři nejprve vyhráli sedmibrankovou přestřelku nad zmiňovaným Lucemburskem 4:3, když se prosadili čtyři různí střelci. Ve druhém duelu kvalifikace MS se hostující celek představil ve Francii. Proti finalistům EURO 2016 sice šlo Bulharsko do vedení po proměněné penaltě Aleksandrova, ale posléze už dominoval favorit utkání. Griezmann a spol. zvítězili jednoznačně 4:1.

Bulhaři vystřelili za devadesát minut hry pouze jednou na branku, takže výhra to byla určitě zasloužená.

V červnu chyběli hostující fotbalisté na evropském šampionátu ve Francii, a tak se zúčastnili Kirin Cupu v Japonsku, kde nejprve prohráli s domácím nároďákem hokejovým skóre 2:7, posléze z toho byl debakl proti Dánům 0:4.

Bulharsko v současné době fotbalově strádá a neobjevilo se ani na mistrovství světa v Brazílii před dvěma lety. Je zcela pochopitelné, že v dnešním mači je hostující národní tým v pozici outsiderů.
Švédsko
Sázkové kanceláře staví domácí mužstvo do role celkem výrazných favoritů před dnešním střetnutím. Tři korunky se učí, jaké to je žít bez své ikony, tedy útočníka PSG Zlatana Ibrahimoviče. Tahle legenda švédského fotbalu ukončila reprezentační kariéru po letošním mistrovství Evropy ve Francii, kde Švédové vstřelili pouze jednu branku (a tu si dalo v úvodním vystoupení Seveřanů Irsko dokonce samo). Následovala prohra s Itálií 0:1 a ten samý výsledek s reprezentací Belgie.

Co se týče posledního světového šampionátu, ten se konal v kolébce fotbalu v Brazílii a Švédsko na něm chybělo. V probíhající kvalifikaci o MS v Rusku 2018 si Švédové zapsali remízu 1:1 proti Nizozemsku, posléze vydřeli výhru 1:0 nad fotbalovým trpaslíkem z Lucemburska, když jediný gól zápasu vstřelil v 58. minutě Lustig.
Hezký večer, je před námi kvalifikační zápas o postup na fotbalové mistrovství světa 2018. ve kterém se utkají Švédsko a Bulharsko. Utkání začíná ve 20:45 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Švédsko – Bulharsko

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 39. Toivonen (Forsberg), 45. Hiljemark (Krafth), 58. Lindelöf (Toivonen)

Karty:   47. Granqvist (SWE) – 6. M. Alexandrov (BUL)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:8.

Švédsko: Olsen – Krafth, Lindelöf, Granqvist (C), M. Olsson (63. Augustinsson) – Durmaz, Hiljemark, Ekdal, Forsberg (74. Wendt) – Berg (85. Guidetti), Toivonen.
Náhradníci: Johnsson, Carlgren – Lustig, Augustinsson, Rohdén, Guidetti, Claesson, P. Jansson, Wendt, Helander, Fransson, Nyman.

Bulharsko: V. Stojanov – S. Popov, A. Alexandrov, Božikov, Nedjalkov – Kostadinov (54. M. Alexandrov), Slavčev (89. Rajnov), Djakov (C), Čočev (72. Marcelinho), G. Milanov – I. Popov.
Náhradníci: Mitrev, Makendžijev – Čorbadžijski, M. Alexandrov, Rangelov, Marcelinho, Pirgov, Rajnov, Galabinov, Tonev, Ž. Milanov, Nedělev.