Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Francie – Bulharsko

4:1

konec (3:1)

07.10.2016, 20:45 • Stade de France, Saint-Denis • Skupina A • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.12 9.0 21.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59

59. Kévin GAMEIRO - 4:1

59

Francie právě vstřelila branku!
Je tu čtvrtý domácí gól, který s největší pravděpodobností rozhoduje o vítězi zápasu. Kurzawa si na levé straně poradil se dvěma obránci a přes Popova posunul míč do šestnáctky. Antoine Griezmann vzápětí okamžitě prodloužil přihrávku před malé vápno, kde už to měl KÉVIN GAMEIRO opravdu jednoduché.

38

38. Antoine GRIEZMANN - 3:1

38

Francie právě vstřelila branku!
V osmatřicáté minutě se domácí zadarmo dostávají ke třetímu gólu! Velou chybu v rozehrávce udělal Dimitar Pirgov, jenž naservíroval míč volnému ANTOIENU GRIEZMANNOVI, který nic složitého nevymýšlel a zpoza vápna zamířil přesně tak, aby Stojanov nemohl na balón dosáhnout.

26

26. Dimitri PAYET - 2:1

26

Francie právě vstřelila branku!
Netrvalo to dlouho a domácí otáčí skóre! Autorem branky je DIMITRI PAYET, jenž chtěl přihrát na Griezmanna, který na balón svým účesem nedosáhl a možná to bylo dobře, protože Payetův centr se snesl až za brankovou čáru!

23

23. Kévin GAMEIRO - 1:1

23

Francie právě vstřelila branku!
Po bleskurychlé akci se na stadionu v Saint-Denis slaví vyrovnávající branka! Bacary Sagna převzal balón u pravé autové čáry, kde udělal pár kroků a parádně nacentroval na KÉVINA GAMEIRA, na jehož hlavičku neměl Stojanov šanci dosáhnout.

6

6. Michajl ALEXANDROV - 0:1

6

Bulharsko právě vstřelilo branku!
Sice se štěstím, ale přece se hosté radují z nečekané vedoucí branky! MICHAJL ALEXANDROV trefil ze svého pohledu levou tyč, od ní se ale balón odrazil směrem za brankovou čáru.

Francie – Bulharsko

4:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 23. Gameiro (Sagna), 26. Payet, 38. Griezmann, 59. Gameiro (Griezmann) – 6. M. Alexandrov (pen.)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:7.

Francie: Lloris (C) – Sagna (27. Sidibé), Varane, Koscielny, Kurzawa – P. Pogba, Matuidi – Moussa Sissoko, Griezmann (83. Fékir), Payet – Gameiro (72. Gignac).
Náhradníci: Aréola, Mandanda – Sidibé, Laporte, Gignac, Martial, Fékir, Kimpembe, Cabaye, Digne, Coman, Kanté.

Bulharsko: V. Stojanov – S. Popov, A. Alexandrov, Pirgov, Ž. Milanov – G. Milanov, Djakov (C), Kostadinov, M. Alexandrov (76. Nedělev) – Marcelinho (62. Rangelov), I. Popov (68. Tonev).
Náhradníci: Makendžijev, Mitrev – Božikov, Galabinov, Čočev, Čorbadžijski, Nedělev, Nedjalkov, Rangelov, Rajnov, Slavčev, Tonev.

Rozhodčí: Banti – Preti, Giallatini