Menu

Futsal

1. Futsal liga

FK Chrudim – FC Démoni Česká Lípa

3:1

konec (2:1)

30.09.2016, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 3. kolo • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.04 12.5 14.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:54

Chrudim právě vstřelila branku!
Šest vteřin před závěrečnou sirénou domácí potvrzují své vítězství! Gólman Kirov vyrazil na útočnou polovinu, kde v souboji přišel o balon s TOMÁŠEM KOUDELKOU! Ten následně svedl ještě střet s posledním obráncem a posléze pohodlně zakončil do prázdné branky – 3:1!

39:23

Faul Mažáriho na Zárubu přinesl pátý akumulovaný faul pro Démony a také žlutou kartu pro hostujícího hráče.

38:36

Radim Záruba se snažil propasírovat balon mezi nohama Kirova, hostující gólman ale dalším skvělým zákrokem udržel Českou Lípu ve hře!

38:23

Koudelkovi se vůbec nelíbil jeho nedovolený zákrok, lidově "za kecy" následně vyfasoval od sudího žlutou kartu.

35:00

Pět minut před koncem si chrudimský trenér Felipe Conde vyžádal oddechový čas!

31:01

Nyní naopak chrudimská obrana zapomněla na Stanislava Bejdu, který mohl srovnat stav! Domácí mohou děkovat Carlosovi, který předvedl fantastický zákrok a udržel vedení Chrudimi!

29:12

Matěj Slováček trefil nejprve tyčku hostující klece, vzápětí měl připravenou dorážku ze skvělé pozice Tomáš Koudelka, jenže trestuhodně branku České Lípy netrefil!

28:45

Dobrý blok Radima Záruby nabídl rychlou protiakci Tomáši Koudelkovi, který z levé strany prudkou ranou znovu protáhl Kirova. Hostující gólman levou nohou vytěsnil střelu mimo tři tyče!

22:23

Slováček faulován při postupu na branku, žlutou kartu za nedovolený zákrok obdržel Tomáš Fichtner.

20:01

Do druhého poločasu se v chrudimské brance objevuje Carlos Espindola, což je premiéra italského mistra na palubovce ERA-PACKu Chrudim!

19:18

Rána Tomáše Koudelky přinesla další skvělý zákrok Kirova!

18:40

Záruba skvěle sklepl míč pro Matěje Slováčka, který prudkou ranou protáhl Kirova! Skóre se ale znovu nemění!

16:20

Démoni právě vstřelili branku!
Z ničeho nic zde máme kontaktní branku hostujícího celku! Z volného přímého kopu technickou střelu přesně k tyči snížil na rozdíl jediného gólu ONDŘEJ HAVRDA – 2:1!

14:47

Chrudim právě vstřelila branku!
Brazilec FELIPE se s ničím nerozpakoval, penaltu poslal neomylně doprostřed branky a navyšuje vedení chrudimského týmu na 2:0!

14:47

Milen Kirov dostává za penaltový zákrok žlutou kartu.

14:47

Domácí budou kopat penaltu! Kirov podrazil v pokutovém území Maxe a následuje pokutový kop pro chrudimský tým! S hráčem ERA-PACKu to ale nevypadá vůbec dobře.

14:40

Tomáš Koudelka se dostal po pasu od Slováčka do velké šance, mezi nohama propálil Kirova! Bohužel pro domácí trefil pouze tyč!

13:09

A znovu stejný scénář! Ostrá rána Michala Mareše končí dalším skvělým zákrokem Kirova!

06:17

Dobré napadání chrudimského týmu přineslo získaný balon a další jedovku Radima Záruby, který pořádně protáhl brankáře Kirova!

05:30

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí se v polovině šesté minuty dostávají do zaslouženého vedení! Střela Radima Záruby ze střední vzdálenosti nadělala Kirovovi nesmírné problémy, míč pouze vyrazil k MATĚJI SLOVÁČKOVI, který již neměl s dorážkou výraznější potíž – 1:0!

03:13

Tak to bylo rozebrání chrudimské obrany, na jejímž konci měl Jan Bažant před sebou odkrytou svatyni Chrudimi! Obětavý Felipe, stojící na brankové čáře, se ale obětavě položil do střely a zachránil bezbrankový stav!

00:30

Úvodní chrudimská akce nic nepřinesla, zato na druhé straně se pořádně zablýskalo! Patrik Mažári zůstal naprosto sám za obranou domácích, svůj postup sám na gólmana ale zakončil pouze do Jakuba Žďánského!

FK Chrudim – FC Démoni Česká Lípa

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 6. Slováček, 15. Felipe (pen.), 40. Koudelka – 17. Havrda

Karty:   39. Koudelka (CHR) – 15. Kirov (CLI), 23. Fichtner (CLI), 40. Mažári (CLI)

FK Chrudim: Žďánský (21. Carlos) – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Lukas, Ricardinho, Rešetár (C), Slováček, Felipe

FC Démoni Česká Lípa: Kirov – Bejda (C), Mažari, Vobořil, Bažant, Švec, Havrda, Jäger, Fichtner, Havlásek

Rozhodčí: Vaněk, Dragoun