Menu

Fotbal

Liga mistrů

SSC Neapol – Benfica Lisabon

4:2

konec (1:0)

28.09.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Skupina B • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.66 3.8 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

86. Eduardo Salvio (BNF) - 4:2

86

Benfica právě vstřelila branku!
Tak jsem to zakřikl, Benfica se totiž prosazuje podruhé! Nutno ovšem poznamenat, že domácí obrana to teď Orlům opravdu sakramentsky usnadnila, když pas od kapitána Almeidy nechala doputovat až k EDUARDU SALVIOVI, který se tváří v tvář brankáři Reinovi nemýlil!

71

71. Gonçalo Guedes (BNF) - 4:1

71

Benfica právě vstřelila branku!
Hosté se dvacet minut před koncem dočkávají alespoň čestného zásahu! Obrovského zaváhání v podání Koulibalyho využil před několika málo okamžiky příchozí GONÇALO GUEDES, který udělal rychlou kličku vybíhajícímu Reinovi a nekompromisně zavěsil pod břevno!

58

58. Dries Mertens (NEA) - 4:0

58

Neapol právě vstřelila branku!
Tohle už je demolice, o tom, že dnešní utkání vyhraje Neapol, už nemůže být pochyb! Na této brance má hodně velký podíl Júlio César, který absolutně neodhadl centr od Callejóna, a připravil tak tutovku pro Milika, ten však ještě sklepl pro DRIESE MERTENSE a tomu už pouze stačilo trefit prázdnou svatyni!

54

54. Arkadiusz Milik (NEA) - 3:0

54

Neapol právě vstřelila branku!
Tohle pro domácí tým vypadá velice nadějně, Neapol totiž vede už o tři branky! K pokutovému kopu se postavil ARKADIUSZ MILIK, César sice směr jeho přízemní rány vystihl, ale nestihl včas zareagovat a balonu v cestě do sítě nezabránil!

51

51. Dries Mertens (NEA) - 2:0

51

Neapol právě vstřelila branku!
Neapol se v úvodu druhého poločasu znovu prosazuje, a přibližuje se tak dalšímu tříbodovému zisku! Exekuce přímého kopu z hranice pokutového území se ujal sám faulovaný DRIES MERTENS a nutno podotknout, že to trefil parádně – na jeho ránu přes zeď neměl César absolutní šanci dosáhnout!

20

20. Marek Hamšík (NEA) - 1:0

20

Neapol právě vstřelila branku!
Následoval rohový kop, ze kterého se Neapol dokázala prosadit, a ujímá se tak vedení! Rozehrávky této standardní situace se tentokráte ujal Ghoulam, na jehož přesný a šikovně kroucený centr si na kraji malého vápna naběhl MAREK HAMŠÍK a hlavou balon uklidil za záda marně se natahujícího Césara!

SSC Neapol – Benfica Lisabon

4:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Hamšík (Ghoulam), 51. D. Mertens, 54. Milik (pen.), 58. D. Mertens (Milik) – 71. Guedes, 86. Salvio (A. Almeida)

Karty:   87. Reina (NEA) – 50. Lisandro López (BNF), 54. César (BNF), 65. Carrillo (BNF), 76. Fejsa (BNF)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 7:19.

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol (12. Maksimović), Koulibaly, Ghoulam – Allan, Jorginho, Hamšík (C) – Callejón (69. L. Insigne), Milik, D. Mertens (82. Giaccherini).
Náhradníci: Sepe – Maksimović, Ch. Maggio, Piotr Zieliński, L. Insigne, Gabbiadini, Giaccherini.

Benfica Lisabon: César – Semedo, Lindelöf, Lisandro López, Grimaldo – Fejsa (82. Gomes), A. Almeida (C) – A. Horta (56. Salvio), Pizzi, Carrillo (67. Guedes) – Mitroglu.
Náhradníci: Ederson – Luisão, Salvio, Guedes, Cervi, Celis, Gomes.

Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (všichni Německo)