Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Burnley FC – Watford FC

2:0

konec (1:0)

26.09.2016, 21:00 • Turf Moor, Burnley • 6. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 3.24 3.13 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Johann Gudmundsson, přichází Michael Kightly.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!

84

84. Success byl velmi blízko vstřelení kontaktní branky

84

Teď měl Watford opravdu velkou smůlu! Do pokutového území zatáhl míč Troy Deeny, který následně našel naběhnutého Successe, který zkusil štěstí z ostrého úhlu, nicméně branku minul!

83

První střídání domácího celku! Ze hřiště odchází Steven Defour, který si dnes připsal dvě gólové asistence a dočkal se velkého potlesku. Na poslední minuty přichází Arfield!

81

Teď mělo Burnley další šanci na navýšení skŕe! Před vápnem se odrazil míč k Defourovi, který našel ve vápně Warda. Domácí obránce však jakoby se šance zalekl, jeho centr měl hledal před brankou Vokese, avšak Gomes míč tečoval, a ten skončil v zámezí!

75

Watford provádí patnáct minut před koncem základní hrací doby své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Pereyra, který se příliš dobrým výkonem dnes neprezentoval. Na jeho místo přichází na závěr zápasu Kenedy!

66

Hlavní rozhodčí nyní udělil další žlutou kartu! Isaac Success si pomohl v souboji s Wardem loktem, což potvrdily opakované závěry a dobrý výhled na celou situaci měl i Mike Jones, který neváhal s udělením žluté karty!

64

Watford zahrával standardní situaci, které se ujal Capoue. Po jeho centru se ve vápně dostal k míči Deeney, který při střele podklouzl, i tak byla jeho střela nebezpečná. Heaton však míč vyrazil na roh!

62

Poslední minuty patří jednoznačně Burnley, které svého soupeře přehrává! Před vápnem se nyní odrazil míč na nohu Hendricka, který si jej píchnul před sebe a ostře vypálil. Gomes však viděl dobře a míč vyrazil!

58

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Nordin Amrabat, přichází Isaac Success.

50

50. Michael KEANE - 2:0

50

Burnley právě vstřelilo branku!
Burnley sice nevstoupilo do druhého poločasu ideálně, avšak po pěti minutách navyšuje své vedení! Úvodní centr Defoura byl odvrácen, avšak míč se k němu vrátil. Na další centr si naběhl MICHAEL KEANE, a ten již mířil přesně!

49

A přišla také první velká šance Watfordu v tomto zápase! Amrabat sice na hranici vápna upadl po souboji s Wardem, avšak míč se dostal k Deeneymu, který se opřel do míče, avšak jeho ránu dokázal Heaton vyrazit!

46

Kouč Mazzarri provádí své první střídání v tomto zápase. Na nepříznivý výkon reaguje italský trenér střídáním Cathcarta, kterého na hřišti nahrazuje Zúňiga.

45+2

V samotném závěru poločasu dostává žlutou kartu také obránce Matthew Lowton, který zastavil tělem průnik Holebas. Žlutá karta byla v tomto případě zcela na místě!

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!

38

38. Jeffrey HENDRICK - 1:0

38

Burnley právě vstřelilo branku!
A Clarets se po pátém rohovém kopu v tomto utkání dočkali úvodní branky v tomto utkání a jdou zaslouženě do vedení! Exekuce rohového kopu se ujal Defour, jehož centr našel ve vápně hlavu JEFFREYHO HENDRICKA, jehož hlavička nebyla příliš razantní, avšak míč nakonec skončil v síti!

37

Hlavní rozhodčí krátce před rohovým kopem ještě udělil žlutou kartu. Tu dostal řecký bek Holebas, kterému se nelíbil zákrok Vokese ve vápně na jeho osobu.

24

Už to vypadalo, že se Watford dostane do protiútoku, avšak obrana Burnley opět skvěle zareagovala. Míč si následně vzal Gudmundsson, který si jej navedl z pravé strany do středu a nebezpečně vypálil. Přízemní střela islandského záložníka však mířila těsně vedle!

21

Na vlastní polovině teď málem udělal velkou chybu Pereyra, který sice míč před Defourem uchránil, avšak na levém křídle následně poslal k zemi Boyda a za následné protesty dostává žlutou kartu!

9

9. Boydovu ránu vyrazil Gomes nad branku

9

A nyní přišla také první velká šance domácího celku! Rohového kopu se ujal Defour, jehož centr se ve vápně odrazil na nohu Boyda, ten se opřel do míče, avšak Gomes dokázal jeho střelu vyrazit na další roh!

Burnley FC – Watford FC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Hendrick (Defour), 50. M. Keane (Defour)

Karty:   45+2. Lowton (BLY) – 21. Pereyra (WAT), 37. Holebas (WAT), 66. Success (WAT)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 11:10. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 11:15.

Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, Mee, M. Keane, S. Ward – Gudmundsson (90+3. Kightly), Hendrick, Defour (83. Arfield), Marney, Boyd – Vokes.
Náhradníci: Robinson – Flanagan, Kightly, Bamford, Tarkowski, Arfield, O'Neill.

Watford FC: Gomes – N. Amrabat (58. Success), Britos, Cathcart (46. Zúñiga), Prödl, Holebas – Pereyra (75. Kenedy), Capoue, Behrami, Ighalo – Deeney (C).
Náhradníci: Pantilimon – Kaboul, Success, Kenedy, Guedioura, Zúñiga, Watson.

Rozhodčí: Mike Jones – Scholes, Cann (vš. Anglie)