Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

CA Osasuna – RCD Espanyol Barcelona

1:2

konec (0:1)

22.09.2016, 20:00 • Estadio El Sadar • 5. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 3.26 3.2 2.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to protentokrát již vše, brzy zase na počtenou! (21:56:06)
Je dobojováno! Fotbalisté Espanyolu ve druhé půli vsadili na ryze defenzivní taktiku, ta ale byla úspěšná jen zhruba po dvacet minut druhé půle. Pak totiž vyrovnal Sergio León a Pamplonští byli i nadále lepším týmem, nicméně z ojedinělého protiútoku Barcelonských padla druhá trefa do domácí sítě, o kterou se čtvrtým zářezem v sezóně postaral Gerard Moreno. Svěřenci Quiqueho Florese tak berou na hřišti nováčka první vítězství v sezóně, zatímco Osasuna si musí na tříbodový zisk stále počkat.
Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 3:8. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:13.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Diego López s následným odkopem od své svatyně pochopitelně vůbec nespěchá, to už se rozběhla poslední minuta nastaveného času.

90+2

Střídající Miguel Olavide měl spoustu času na to, aby si připravil míč na střelu z hranice pokutového území, ta ale byla velice nepřesná a z tribun se začíná snášet hlasitý pískot.

90+1

Espanyol dělí od první výhry v sezóně už jen pár desítek sekund. Fotbalisté Osasuny se ne a ne dostat na útočnou polovinu a čas se domácím neúprosně krátí.

90

Nad rámec druhého poločasu nastavil Iňaki Bikandi tři minuty!

90

Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Cayetano Bonnin, přichází Kenan.

89

89. Riera byl v jasném ofsajdu.

89

Oriol Riera hlavou připravil Sergiu Leónovi ideální palebnou pozici, první jmenovaný byl ale v jasném ofsajdu, a tak byl veškerý vzruch naprosto bezpředmětný.

88

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Hernán Pérez, přichází Diego Reyes.

87

Ta je nyní u konce a autor jediné branky Osasuny Sergio León za svůj zákrok zpětně vyfasoval žlutou kartu.

86

Frustrovaný Sergio León při napadání naprosto zbytečně povalil k zemi jednoho ze zadáků Espanyolu, po přerušení hry se kolem inkriminovaného místa strhla hromadná strkanice.

85

Svěřenci Quiqueho Florese se v jedenácti zatáhli na vlastní polovinu a defenzivní taktika jim zatím do puntíku vychází, hráči Pamplony jsou v těchto chvílích naprosto bezradní.

83

Osasuna už hraje va bank a k průniku na útočnou polovinu toho nyní využil Hernán Pérez, jenž ale neměl komu přihrát a záhy o míč přišel. Hráči v červených dresech už mašírují zpět na útočnou polovinu.

82

Její exekuce se ujal znovu Roberto Torres, středopolař Osasuny ovšem napálil balon pouze do zdi, a tak mohl Diego López tentokrát zůstat v klidu.

81

Kapitán Espanyolu Javi López za svůj zbytečný zákrok nedaleko vlastního pokutového území dostal žlutou kartu, domácí tak budou mít k dispozici standardku ze zajímavé pozice.

CA Osasuna – RCD Espanyol Barcelona

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 68. León (Romero) – 42. Baptistão, 72. G. Moreno (Roca)

Karty:   38. García (OSS), 87. León (OSS) – 51. Diop (ESB), 81. Javi López (ESB)

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 3:8. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:13.

CA Osasuna: Fernández – Oier, Bonnin (90. Kenan), D. García, U. García, Fuentes – R. Torres, García (46. O. Riera), Romero – Berenguer (54. Olavide), León.
Náhradníci: N. Pérez – O. Riera, Mérida, Olavide, Kenan, C. Clerc, Buñuel.

RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López, David López, Ó. Duarte, V. Sánchez – Fuego, Diop – H. Pérez (88. D. Reyes), Baptistão (66. Á. Vázquez), J. A. Reyes (63. Roca) – G. Moreno.
Náhradníci: Roberto – Demichelis, F. Caicedo, Á. Vázquez, Jurado, Roca, D. Reyes.

Rozhodčí: Bikandi – Huerga, Villate

Diváci: 14631