Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Tottenham Hotspur – Sunderland AFC

1:0

konec (0:0)

18.09.2016, 17:30 • White Hart Lane, London • 5. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 1.33 5.4 9.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany už je to vše, příště na počtenou! (19:30:08)
Držení míče: 74 % : 26 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 15:3. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:16.
Je dobojováno! Stejně jako v pondělí proti Evertonu vzdorovala sunderlandská defenzíva zhruba hodinu, v 59. minutě otevřel skóre přesnou střelou z bezprostřední blízkosti Kane. Po inkasovaném gólu byli Black Cats domácím mnohem vyrovnanějším soupeřem, už si ale nedokázali vytvořit žádnou větší šanci a v závěru se navíc museli obejít bez hloupě vyloučeného Januzaje.

90+7

Konec zápasu.

90+7

V sedmé nastavené minutě se ještě Son Heung-min dostal ke střele z levého okraje šestnáctky, Pickford však bez potíží rozšířil svou plejádu dnešních zákroků.

90+6

Po obranném zákroku Koného zahrávali Spurs v poslední minutě nastavení ještě jeden rohový kop, nicméně už se ani neobtěžovali poslat míč do pokutového území.

90+5

Jordan Pickford se zapojil do akce Sunderlandu, jeho přihrávka podél levé postranní čáry ale skončila pouze u Alliho. S nadějemi Black Cats na bodový zisk už to vypadá bledě...

90+4

Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jason Denayer, přichází Paddy McNair.

90+3

Defoeova kolmice do pokutového území se stala kořistí Alderweirelda a domácí následně založili rychlý protiútok. Lamela s Janssenem postupovali proti dvěma bránícím hráčům soupeře, ale střela druhého jmenovaného proletěla vysoko nad.

90+2

Exekuce zmiňovaného přímého kopu se pochopitelně ujal míčový kouzelník Lamela, jenž ale tentokrát neměl seřízená mířidla a jeho střela proletěla vysoko nad.

90+1

Mike Dean nastavil nad rámec základní hrací doby hned šest minut!

90+1

S kartami se roztrhl pytel Papy Mison Djilobodji zatáhl za záchrannou brzdu těsně před hranicí vlastního pokutového území a za svůj zákrok vyfasoval žluté napomenutí.

90

Adnan Januzaj si dnešní zápas za rámeček nedá. Belgický mladík nyní naprosto zbytečně trefil kolíky své kopačky Daviese a po druhé žluté kartě míří předčasně pod sprchu!

88

Nabídka pro rozběhnutého Watmora zamýšleného adresáta nenašla, balon skončil v zámezí a Hugo Lloris s následnou rozehrávkou pochopitelně vůbec nespěchá.

87

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Kane, přichází Vincent Janssen.

86

Hra je přerušena, Harry Kane totiž po nešťastném souboji s Djillobodjim zůstal ležet v bolestech na trávníku a zdá se, že dnešní zápas nedohraje.

85

85. Na Lamelovu ránu si Pickford sáhl!

Tottenham Hotspur – Sunderland AFC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 59. Kane (Alli)

Karty:   44. Manquillo (SUN), 57. Denayer (SUN), 62. Cattermole (SUN), 81. Januzaj (SUN), 90+1. Djilobodji (SUN)   90. Januzaj (SUN)

Držení míče: 74 % : 26 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 15:3. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:16.

Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Alderweireld, Dier (77. Davies), Vertonghen – Dembélé (74. Lamela), Wanyama – Moussa Sissoko, Alli, Son Heung-min – Kane (87. V. Janssen).
Náhradníci: Vorm – V. Janssen, Lamela, Trippier, Eriksen, Winks, Davies.

Sunderland AFC: Pickford – Manquillo, Koné, Djilobodji, Denayer (90+4. McNair) – Januzaj, Kirchhoff (79. Khazri), Cattermole, N'Dong, Pienaar (63. Watmore) – Defoe.
Náhradníci: Mika – Love, Khazri, Watmore, O'Shea, McNair, Gooch.

Rozhodčí: Dean – Long, Hussin