Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – Bologna FC

3:1

konec (1:0)

17.09.2016, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • 4. kolo • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.26 5.8 14.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Vasilis Torosidis, přichází Adam Masina.

81

81. Červená karta Kraftha.

81

Tak Bologna dnes už asi opravdu dohrála! Zieliński šel sám na bránu a byl zezadu sražen kousek před vápnem Krafthem, který je ihned vyloučen.

78

78. Arkadiusz MILIK - 3:1

78

Neapol právě vstřelila branku!
Tak ARKADIUSZ MILIK je znovu hrdinou a miláčkem davů na San Paolu! Polský šutér dostal míč zády k bráně a dokázal se s ním dostat do ideální prostoru – z hrany vápna pak vypálil po zemi přesně k tyči a Da Costa se dnes už potřetí natahoval marně!

76

Tak toto byla obrovská šance Lorenza Insigneho! Ten dostal parádní pas od nově příchozího Allana za celou obranu, ale z voleje poloprázdnou bránu přestřelil!

74

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Jorginho, přichází Allan.

74

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Ladislav Krejčí, přichází Luca Rizzo.

68

68. Arkadiusz MILIK - 2:1

68

Neapol právě vstřelila branku!
Tak to tam nakonec z ničeho nic spadlo a domácí jdou opět do vedení! ARKADIUSZ MILIK potvrzuje hodně povedený start do nového angažmá a teď si naběhl úplně přesně na pas za obranu od Hamšíka – a když byl z úhlu tváří v tvář Da Costovi, prostě ho přehodil. Krásný gól v podání polského kanonýra!

67

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Ivan Strinić, přichází Faouzi Ghoulam.

61

Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Ádám Nagy, přichází Godfred Donsah.
Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Manolo Gabbiadini, přichází Arkadiusz Milik.

56

56. Simone VERDI - 1:1

56

Bologna právě vstřelila branku!
Tak toto je neuvěřitelný blesk z čistého nebe! Hosté jsou zpět! SIMONE VERDI se dostal k míči dobrých 40 metrů od brány, rozhodl se nečekat na podporu svých kolegů a situaci řešit sám, což se ukázalo být ideálním řešením! Jeho neskutečná pumelice totiž sice mířila doprostřed brány, ale Reina ji ani tak nedokázal vytěsnit mimo a byli jsme tak svědky zapamatováníhodného gólu!

19

Insigne se dostal za obranu a skákavý míč trefil skoro dokonale, jeho ránu pod břevno ale vytáhl skvělým reflexem Da Costa na roh!

14

14. José María Callejón - 1:0

14

Neapol právě vstřelila branku!
Tak domácí nakonec nečekali na první branku dlouho a hned první gólovku proměňují! Na straně si udělal prostor pro centr Lorenzo Insigne, který byl naprosto precizní a přesným míčem našel na zadní tyč nabíhajícího JOSÉHO CALLEJÓNA – ten pak už jen nastavil nohu a poslal míč do protipohybu Da Costy!

12

Tak první pořádnou střelu vyprodukovali i domácí, Insigne napřáhl z dálky, ale jeho rána po zemi pouze prosvištěla okolo Da Costovy tyčky!

10

Prvním napomínaným je hostující Taider, který neudržel nervy na uzdě a poté, co ztratil míč, fauloval celkem tvrdě Jorginha.

4

Tak toto byla dobrá šance pro hostující barvy! Po Krejčího akci se dostal k odraženému míči Džemaili a jeho skákavou střelu musel vyrážet na roh Pepe Reina!

SSC Neapol – Bologna FC

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 14. Callejón (L. Insigne), 68. Milik (Hamšík), 78. Milik (Allan) – 56. Verdi (Nagy)

Karty:   10. Taïder (BLG)   81. Krafth (BLG)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:7.

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinić (67. Ghoulam) – Piotr Zieliński, Jorginho (74. Allan), Hamšík (C) – Callejón, Gabbiadini (61. Milik), L. Insigne.
Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Giaccherini, Allan, Ch. Maggio, D. Mertens, Maksimović, Rog, Ghoulam, Diawara, Tonelli, Milik.

Bologna FC: A. Da Costa – Krafth, Gastaldello, Oikonomou, Torosidis (83. Masina) – Taïder, Nagy (61. Donsah), Džemaili – Di Francisco, Verdi, Krejčí (74. Rizzo).
Náhradníci: Sarr, Ravaglia – Morleo, Pulgar, Mounier, M'Baye, Donsah, Maietta, Rizzo, Masina, Floccari, Helander.

Rozhodčí: Doveri – Giallatini, Tegoni