Menu

Hokej

Hokejová Liga mistrů

HK Nitra – HC Škoda Plzeň

2:1

konec (1:0, 0:1, 1:0)

27.08.2016, 17:00 • Nitra Aréna • Skupina J • Michal Belšán (@belly11mb)

Tipsport: 2.91 4.6 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:15

Matěj Machovský opouští plzeňskou bránu, indiáni zkusí vyrovnat se šesti hráči v poli!

55:36

Branislav Kubka zcela nepochopitelně nechal puk za sebou a málem z toho byla obrovská tutovka pro Nitru, Henrich Ručkay ale neobdržel přesnou přihrávku!

52:21

Obrovská chyba plzeňských obránců! Matej Bene se řítil do rychlé akce, kterou střelou zakončoval zcela osamocený Edmund Piačka. Naštěstí pro hosty ale zamířil mimo tři tyče.

49:39

Po dobré akci Lukáše Pulpána se ke kotouči dostal Peter Čerešňák. Ten se svým pokusem neuspěl, pak ale přihrál Tomáši Svobodovi, jehož ránu na vzdálenější tyč lapil Michal Valent! Parádní zákrok lapačkou.

47:58

47:58 Jameson MILAM - 2:1

47:58

Nitra právě vstřelila branku!
Nitra využívá přesilovou hru a dostává se podruhé v utkání do vedení! JAMESON MILAM si parádně sjel na pravé křídlo, obdržel výbornou přihrávku od Davida Lalibertého a střelou zápěstím nedal Machovskému šanci. 2:1 pro domácí tým. Asistence: David Laliberté a Judd Blackwater.

46:59

V mezikruží nyní po dobrém pasu z rohu zůstal nepokrytý David Laliberté! Střela kanadského útočníka šla ale do brankáře Machovského, dobrý zákrok hostující opory.

46:46

Branislav Kubka (PLZ) při střele trefil jen napadajícího Filipa Bajtka. Domácí útočník chtěl do protiútoku, plzeňský obránce ho ale držel a nyní za to bude pykat.

46:23

Po nahození Versteega před bránu kotouč posílal Tibor Kutálek, ale puk zachytil jen Dominik Kubalík. Ten tak založil výborný protiútok, z něhož měl obrovskou šanci David Kvasnička. Sedmnáctiletý obránce ale zápěstím trefil rameno Michal Valenta! To je velká škoda pro indiány.

44:34

Nitra vyrazila do nebezpečného přečíslení tři na jednoho! Na pravé straně na sebe odpovědnost vzal Judd Blackwater, jeho rána zápěstím ale šla nad bránu Matěje Machovského.

38:59

Judd Blackwater dobře obral Miroslava Indráka o puk a vytvořil šanci pro Marka Slováka. Ten byl sám před brankářem Machovským, jenž se ale překonat nenechal!

33:37

Branislav Mezei (NIT) putuje na trestnou lavici za podražení. Kubka je nakonec v pořádku a zvedá se z ledové plochy.

29:42

V zajímavé gólové příležitosti se ocitl mladičký útočník Miroslav Indrák, jenomže svoji střelu zápěstím poslal jen do hrudi Michala Valenta! Škoda pro Plzeň.

26:50

Po pasu od Juraje Štefanky byl před Matějem Machovským zcela nehlídaný Miroslav Pupák, naštěstí pro hosty ale skvěle zasáhl brankář Škodovky!

24:35

Přesilová hra pro hostující celek. David Laliberté (NIT) je vyloučen na dvě minuty za hákování, dobrá šance pro indiány.

21:32

21:32 Ondřej KRATĚNA - 1:1

21:32

Plzeň právě vstřelila branku!
A máme vyrovnáno, skvělá práce českého celku! Po zblokované střele Michala Krištofa po pravé straně do protiútoku zamířil ONDŘEJ KRATĚNA, který parádní kličkou do forhendu trefil přesně šibenici Valentovy brány – 1:1! Asistence: Nicholas Johnson.

18:37

Na druhé straně přišly dvě dobré šance Dominika Kubalíka! Do obou mu dokázal přihrát Miroslav Indrák, jenomže hostující forvard mířil jen do pozorného Michala Valenta.

17:54

Po výhozu, na kterém se podílel Milam se Slovákem, se do rychlé útočné akce pustil David Laliberté. Jeho zakončení z levého křídla ovšem Machovský dokázal vyrazit do bezpečí!

17:28

Indiáni si zahrají první přesilovou hru. Branislav Mezei (NIT) držel za brankou Jaroslava Kracíka a inkasuje dvouminutový trest.

12:38

A mohlo být vyrovnáno! Jakub Lev luxusní přihrávkou zpoza branky našel Petra Kadlece. Zkušený obránce z mezikruží ale zamířil jen do Michala Valenta.

11:44

11:44 Judd BLACKWATER - 1:0

11:44

Nitra právě vstřelila branku!
Slovenský mistr se dostává do vedení 1:0 po chybě plzeňské obrany! Marek Slovák od mantinelu vysunul do samostatného úniku JUDDA BLACKWATERA, jenž pěknou bekhendovou kličkou překonal Matěje Machovského a otevřel skóre dnešního utkání. Asistence: Marek Slovák a Peter Ordzovenský.

10:40

Tak tohle byla dobrá šance pro Škodu! Jan Schleiss ujel po levé straně a před bránu nahrával Preisingerovi, který si ale nezpracoval hrací předmět včas, aby ho zasunul do odkryté brány Nitry.

09:07

Dobrá šance indiánů! Po chybě domácích hokejistů se sám před Michalem Valentem zjevil Jakub Koreis, puk za Valenta ale protlačit nedokázal.

08:43

Tak teď byli domácí jen pár centimetrů od úvodní branky! Mezi kruhy zůstal opomenutý Peter Ordzovenský, jehož rána zamířila do břevna.

07:47

Druhá přesilová hra pro Nitru, která je zatím aktivnější a žene ji hlasitá podpora fanoušků. Jaroslav Kracík (PLZ) je vyloučen za podražení.

04:50

Domácí celek čeká první přesilová hra. Branislav Kubka (PLZ) dostává dvě trestné minuty za hákování.

03:26

Dobrá šance slovenského celku! Na pravém křídle zůstal osamocený Radoslav Macík, který zvolil střelu zápěstím. Matěj Machovský byl ovšem pozorný a puk schoval do své výstroje. Následuje buly po jeho levici.

HK Nitra – HC Škoda Plzeň

2:1

konec (1:0, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Blackwater (Slovák, Ordzovenský), 48. Milam (Laliberté, Blackwater) – 22. Kratěna (Johnson)

HK Nitra: Valent (Foltán) – Ordzovenský, Milam, Mezei (C), Rais, Versteeg, König – Blackwater, Slovák (A), Laliberté – Kutálek, Krištof, Ručkay – Štefanka (A), Paukovček, Macík – Bajtek, Bene, Chalupa – Pupák, Piačka. Trenér: Andrej Kmeč.

HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán (A), Čerešňák, Kvasnička, Kadlec (A), Moravčík, Kubka, Sklenička – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Lev, Kratěna (C) – Svoboda, Preisinger, Schleiss – Hollweg, Koreis, Yellow Horn. Trenér: Michal Straka.

Rozhodčí: Smetana (AUT), Novák – Korba, Šefčík (všichni SVK).

Průběh zápasu
1. třetina
04:50 PLZ 2 Kubka, hákování
07:47 PLZ 2 Kracík, podražení
11:44 NIT 1:0 Blackwater (Slovák, Ordzovenský)
17:28 NIT 2 Mezei, držení protihráče
Po 1. třetině
2. třetina
21:32 PLZ 1:1 Kratěna (Johnson)
24:35 NIT 2 Laliberté, hákování
33:37 NIT 2 Mezei, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
46:46 PLZ 2 Kubka, držení protihráče
47:58 NIT 2:1 Milam (Laliberté, Blackwater)
Konec