Menu

Fotbal

ME v malé kopané

Slovensko – Bosna a Hercegovina

2:3

konec (0:1)

25.08.2016, 21:15 • Skupina H • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

37

37. FÉLIX - 2:3

37

Slovensko dalo gól!
Obrovská radosť na našej strane! Aj prehra o gól nás z druhého miesta posúva ďalej zo skupiny. ˇĽUDOVÍT FÉLIX fantasticky získal loptu v strede poľa, viedol ju do šance, ale najprv zlyhal, keď nastrelil len Filipoviča. Následne mu je všetko odpustené, pretože náš elitný strelec sa nakoniec presadil!

34

34. KUČERA - 1:3

34

Slovensko dalo gól!
Nakoniec som rád, že sa mýlim, pretože IVAN KUČERA napriahol z polovice ihriska presne k žrdi a trafil do siete. Veľmi dobrú prácu odviedol Félix, cez ktorého Filipovič nevidel nič.

26

26. VUJICA - 0:3

26

Bosna a Hercegovina dala gól!
Už sa to sype, pretože Bosna sa dostala na koňa... MARKO VUJICA po zbytočnom faule pri postrannej čiare takmer v strede od našich napriahol a totálne prekvapil Haraga strelou po zemi k žrdi.

23

23. JUKIČ - 0:2

23

Bosna a Hercegovina dala gól!
Bohužiaľ, ďalší gól v našej sieti. Po strele z priameho kopu po zemi Harag loptu udržať nedokázal a vyrazil ju len pred seba. Tam si obrancovia zle rozobrali súperov. MARIN JUKIČ sa pri dorážke na svoj druhý presný zásah veľmi nenadrel.

12

12. JUKIČ - 0:1

12

Bosna a Hercegovina dala gól!
Dá sa povedať, že prvá nebezpečná akcia jedného, či druhého tímu končí gólom. Po strele MARINA JUKIČA, ktorý Harang perfektným vybehnutím vrazil ešte gól nepadol, ale následne mu po nezhode loptu spred nosa odkopol priamo na kopačku Bosňana Szabo. Jukič druhú možnosť zúžitkoval.

Slovensko – Bosna a Hercegovina

2:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 34. Kučera, 37. Félix – 12. Jukič, 23. Jukič, 26. Vujica

Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik

Bosna a Hercegovina: Filipovič (Dehič) – Lovrinovič, Šafradin, Berovič, Jukič, Čilič, Vujica, Ramič, Škulj, Kapetanovič, E. Blaževič I., E. Blaževič II., Milanovič, Kupreškič

Rozhodčí: Vitolinš – Salimovš, Otto