Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Škendija Tetovo – KAA Gent

0:4

konec (0:0)

25.08.2016, 20:00 • Nacionalna Arena Filip II. Makedonski, Skopje (kapacita: 33 460 diváků) • Play-off • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 4.6 3.8 1.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Dobrou noc! (21:58:00)
Dnešní utkání je tedy u konce a Gent slaví zasloužené vítězství 4:0! První půle sice nenabídla ani jeden gól, avšak nakonec se přeci jenom projevila síla belgického týmu, který čtyřmi zásahy naprosto zlikvidoval odpor makedonského celku. Dvakrát se dnes trefil Coulibaly, jeden zásah přidal střídající Perbet a účet zápasu v 86. minutě uzavřel Renato Neto.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Gent v pohodě kombinuje na vlastní polovině a pomalu se posouvá přes půlící čáru. Škendija už ani nenapadá.

90

Hrají se poslední minuty zápasu. Ještě není známo, kolik sudí nastaví, ale určitě to nebude nikterak závratná hodnota.

88

Míče se chopil Victor Juffo, nicméně jeho centr nenašel hlavu nikoho z jeho spoluhráčů.

87

Domácí se sice snaží aspoň o čestný úspěch, ale neposedný míč si to namířil za brankovou čáru. Aspoň je z toho rohový kop.

86

86. Renato NETO - 0:4

86

Gent právě vstřelil branku!
Vycházkové tempo domácích je potrestáno ještě jednou brankou. Oražený míč se zleva dostal na hruď RENATA NETA, jenž si míč zpracoval a rychlou střelou trefil naprosto fantasticky!

85

Jérémy Perbet je po příchodu na hřiště hodně při chuti a znovu se pokoušel o zakončení. Tentokrát ale musí vložit hlavu do svých dlaní, protože minul.

83

Hráči obou týmů už se nikam netlačí a předvádějí spíše tréninkové tempo. Nutno říci, že se není čemu divit, neboť je rozhodnuto.

81

81. Jérémy PERBET - 0:3

81

Gent právě vstřelil branku!
Nakonec se tým z Belgie přeci jenom dočkává ještě třetí branky. Povedená akce po pravé straně dospěla k přihrávce do vápna, kterou Moses nedokázal využít, ale JÉRÉMY PERBET i zády k bráně dokázal krásně zakončit!

80

Hosté zahrávali hned dva rohové kopy, ale ani jeden téměř nic nepřinesl. Hra se stěhuje k půlící čáře, nicméně u míče zůstávají hráči belgického týmu.

79

Gent navíc mohl přidat třetí zásah! Defenzíva domácích si neporadila s pronikajícím Simonem, který se bez větších problémů dostal až před Zahova, avšak na toho už nevyzrál.

77

Na hřišti se nyní neděje nic moc zajímavého. Hraje se především ve středu hracího pole a ani jednomu týmu se nedaří zaměstnávat defenzívu soupeře.

75

Naposledy střídají i hosté. Hrdinu dnešního utkání, Kalifu Coulibalyho (GNT) nahradil Jérémy Perbet (GNT).

74

Šestnáct minut před koncem utkání mají domácí dostřídáno. Ennura Totreho (SHK) sice sudí nepustili na hřiště hned a muselo dojít k úpravě výstroje, ale nyní už Armend Alimi (SHK) má svého zástupce na place.

73

Ze závaru na hranici pokutového území se míč dostal na nohu Saiefa, jenž přízemní střelou donutil Zahova k zákroku. Nejednalo se o nic vážného.

72

Škendija již zřejmě ztratila veškerou víru v obrat. Po vhazování u půlící čáry se domácím vůbec nepodařilo zpracování a přišla okamžitá ztráta.

71

Zatímco hodně fanoušků pomalu opouští stadión, Gent střídá. Ze hřiště na lavičku si to namířil Danijel Milićević (GNT) jehož místo zaujal Thomas Matton (GNT).

70

Škendija Tetovo se nyní o zteč musí pokoušet až od vlastní brány. Belgický tým totiž opravdu velmi dobře napadá.

69

Gent právě vstřelil branku!
Tak a nyní u je definitivně rozhodnuto! Po sražené střele zpoza vápna a menších zmatcích domácího stopera se míč odrazil ke KALIFOVI COULIBALYMU, jenž si sám před Zahovem věděl rady.

68

Domácím opravdu ubíhají cenné minuty, ale stále se Tetovo ne a ne vymanit z vlastní poloviny hřiště.

66

Druhé střídání domácího týmu. Místo "neviditelného" Stênia Júniora (SHK) vbíhá na hřiště Victor Juffo (SHK).

65

Mohlo to být 0:2! Zničehonic se totiž za obranou domácího celku zjevil Moses Simon, jenž však ve stoprocentní tutovce minul bránu vyběhnuvšího Zahova.

64

Centr od rohového praporku vůbec nic nepřinesl. Výsledkem je odkop od brány Jacoba Rinneho.

63

Další ofenzivní snaha Škendije zastavena, ale domácí budou zahrávat aspoň rohový kop. Nyní je však žlutou kartou potrestán Besart Ibraimi (SHK).

61

Domácí se okamžitě pokusili odpovědět, nicméně jejich postup by zastaven záhy po přechodu na útočnou polovinu.

60

60. Kalifa COULIBALY - 0:1

60

Gent právě vstřelil branku!
Hostující celek jde naprosto po zásluze do vedení a dá se říct, že je rozhodnuto. Parádní centr do pokutového území totiž předvedl Saief, ve středu šestnáctky si na míč naskočil osamocený KALIFA COULIBALY a ten už s překonáním Zahova neměl ani sebemenší problém.

56

Defenzíva Gentu nyní působila hodně laxně a dlouho čekala na vyběhnutí Rinneho. Nakonec byl ale hostující gólman faulován.

55

Artim Polozani (SHK) vlétl mezi hráče Gentu a pokusil se získat volný kop. Za svou leteckou etudu však dostává jen žlutou kartu.

54

Už už to vypadalo na zakončení, ale Saief se nakonec v pokutovém území ukličkoval a musel volit zpětnou přihrávku.

53

Domácí už se pokoušejí o rychlý přechod na útočnou polovinu hřiště. Pomáhá jim i Zahov, který okamžitě rozehrává a popohání své spoluhráče.

51

Saief se pokusil uvolnit na levé straně, nicméně jeho zdlouhavý postup dopředu byl bez potíží zastaven.

50

Roh rozehrán nacvičeným signálem, nicméně Alimi si po sběhnutí do volného prostoru neseřídil mířidla.

50

Na pravé straně pokutového území si míč na střelu naváděl Ibraimi, ale v posledním možném okamžiku byl domácí střelec ubráněn za cenu rohového kopu.

49

Ani Gent sice balón moc dlouho neudržel, avšak pokus o individuální prúnik jednoho z domácích skončil až za brankovou čárou.

48

Nákop Zahova dolétl na polovinu Gentu, nicméně tam si domácí vůbec nevěděli rady a poměrně rychle ztratili míč.

47

Také druhý poločas začínají hosté o poznání aktivněji. Od úvodního hvizdu této části se hraje pořád jen na polovině Tetova.

46

Hosté do druhé půle vstupují s jednou změnou v sestavě. Nevýrazného a hlavně žlutou kartou potrestaného Lasseho Nielsena (GNT) střídá Nana Asare (GNT).

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:02.
Je za námi úvodní půle dnešního odvetného utkání a na tabuli se skóre svítí dvě velké nuly! Více ze hry měli jednoznačně hosté, kteří mají převahu od první minuty a rovněž byli blízko branky. Milićevićův volný kop však dokázal vytěsnit Zahov a další šance již prakticky nepřicházely.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Další pokus Ibraimiho byl zablokován a po přesunutí hry na střed hřiště už zřejmě bude odpískán konec prvního poločasu.

45+1

První minuta nastavení se odehrála v hodně nízkém tempu. Aktivní Ibraimi to sice zkusil přízemní střelou, ale ta rozhodně neměla gólové parametry.

45

Nad rámec řádných pětačtyřiceti minut se bude hrát ještě 120 vteřin!

44

Polozani napadal rozehrávku Svena Kumse, ale pomohl si potažením hostujícího hráče za dres. Jednoznačně nedovolený zákrok.

43

Pomalu se blíží poločasová přestávka a utkání vypadá již od první minuty stále stejně. Gent má převahu, SŠkendija se jen brání.

42

Poměrně zajímavý centr zprava dolétl až na hlavu skákajícího Saiefa, který míč z hranice malého vápna poslal nad břevno.

40

Po špatně zahraném volném kopu dochází ke střídání. Zdravotně indisponovaného Ščiprima Taipiho (SHK) nahrazuje Marjan Radeski (SHK).

40

Zřejmě za nemístnou reakci ale Feran Hasani (SHK) dostává žlutou kartu. Jedná se o druhý trest tohoto typu v dnešním utkání.

39

Lasse Nielsen atakoval Hasaniho, který se poměrně rychle obrátil na hlavního rozhodčího. Faul je samozřejmě odpískán.

38

S jedním z domácích fotbalistů to vůbec nevypadá dobře. Zdánlivě malý souboj odnesl Taipi až nečekaně špatně a je v péči doktorů.

36

Besir Demiri u pomezní čáry dost nevybíravě dohrál Foketa a je tady volný kop pro Gent. Nejedná se ale o nikterak zajímavější možnost.

35

Na chvíli se sice Škendija ocitla na útočné polovině hřiště, ale akce trvala opravdu jen pár vteřin. Dopředu už se zase derou hosté.

34

Coulibaly byl nyní příliš dotěrný a zapříčinil faul. Tak trochu vysvobození pro domácí celek.

33

Škendija je v posledních minutách naprosto bezradná. Tento hluboký blok na vlastní polovině by se domácím nemusel vyplatit.

32

Gent se díky aktivnímu napadání rychle dostává zpět k míči. Domácí totiž záhy pokazili zdánlivě jednoduchou přihrávku na pár metrů.

30

Na konci třicáté minuty se hosté dostali k dalšímu centru do pokutového území, nicméně tentokrát se vůbec nejednalo o něco nebezpečnějšího.

29

A na druhé straně se dobrou střelou prezentoval Besart Ibraimi. Domácí střelec si našel místo na střelu a donutil Rinneho k zákroku. Následně je pískán ofsajd.

28

Také po rohu to vypadalo zajímavě. Míč kopnutý na bližší tyč propadl až ke Coulibalymu, kterému už stačilo trefit bránu, ale v poslední možný okamžik mu nohu do rány strčil jeden z domácích.

27

27. Přímý volný kop v podání Milićeviće

27

Hosté byli velmi blízko úvodní branky! Parádně kopnutý přímý volný kop z nohy Danijela Milićeviće se kroutil k tyči, ale Zahov se vytáhl parádním zákrokem! Rohový kop!

26

Naprosto zbytečného faulu se dopustil Demiri, jenž doběhl k Milićevićovi a strčením do zad ho povalil na zem. Zajímavá standardní situace pro Gent.

25

Hraje se především ve středu hřiště. Škendija je stále prakticky bezzubá a nic moc se ji nedaří.

23

Jenže ani třetí Milićevićův centr od rohového praporku nedoputoval k někomu z hostujících borců. Tetovo se zatím brání bez velkých problémů.

22

Gent stále zůstává aktivnější a tlačí domácí. Odměnou je další rohový kop.

21

Hodně rychlá souhra Gentu dospěla až ke zpětné přihrávce za vápno, kde se míče ujal Renato Neto. Brazilec ještě o kousek postoupil, přehodil si míč na levačku a zamířil několik metrů od vzdálenější tyče.

20

Ibraimi v prvním utkání proměnil volný kop v pěknou branku, avšak nyní to měl o poznání těžší a tak volil centrovaný míč. Ten dolétl až za brankovou čáru.

19

Po delší době si standardní situaci kopnou i domácí. Zavinil ji Foket, který fauloval Demiriho.

18

Ze standardní situace Gentu vůbec nic nebylo a tak se domácí mohli vrhnout kupředu. Velmi slibně vypadající akce však byla přibrzděna na pravé straně a vše končí nepřesným centrem.

17

Zhruba ze třiceti metrů to teď zkusil Kums a jeho sražená rána Gentu přináší rohový kop. Toho se ujme znovu Milićević.

16

16.

16

Aktivní přístup v defenzívě nyní pomohl Tetovu k ubránění dalšího obléhání Zahovovy svatyně. Belgický tým ale zůstává nastěhován na útočné polovině.

15

Velmi rychlou ztrátou se ale následně prezentovali i hosté. Úvod utkání neoplývá zrovna nejpřesnější kombinací z obou stran.

14

Renato Neto tak dlouho dotíral na Stênia Júniora až ho povalil na zem. Domácí ale ihned po rozehrání ztrácejí míč.

13

Přetažená přihrávka vzduchem od rohového praporku byla v pohodě ubráněna. Po následné akci Gentu bude Zahov jen odkopávat.

12

Výborný centr Milićeviće letěl na hlavu Svena Kumse, avšak hostující kapitán nedokázal trefit balón a výsledkem je jen rohový kop.

11

Stále se čeká na uklidnění situace v pokutovém území. Hráči jsou opravdu hodně nervózní.

10

Na konci desáté minuty utkání byl nedovoleně atakován Thomas Foket. Demiri tak zapříčinil volný kop z pravé strany.

9

Opět se hrálo poblíž pokutového území domácího týmu, avšak opět akce Gentu neznamenala nebezpečí. Defenzíva Škendije jen pohlídala míč mířící za brankovou čáru.

8

Do vápna před Zahovovou svatyní letěly další nepříjemné míče, ale vše tentokrát končí nedovoleným zákrokem Svena Kumse.

7

Gent je na útočné polovině velmi aktivní a nyní se dostal i ke střele. Byl to Renato Neto, který pálil zpoza vápna, avšak špatně trefený míč z jeho kopačky vylétl nad.

5

Coulibaly teď až příliš vysoko zvedl nohu při snaze získat míč a výsledkem je nebezpečná hra. Volný kop budou zahrávat domácí, ale bude to hluboko z vlastní poloviny.

4

Domácí to nyní udělali skvěle, když se po odkopu Zahova několika rychlými narážečkami dokázali dostat k finální přihrávce. Besart Ibraimi si ale bohužel pro Tetovo nepohlídal ofsajdovou hranici.

3

Škendija se po zbytečné ztrátě musela hodně rychle vracet a zlikvidovat nepříjemný centr z hranice velkého vápna. Nikdo z hostů se k zakončení nedostal.

2

Bleskový útok domácího kapitána Hasaniho zastavil Lasse Nielsen (GNT), jenž už v druhé minutě vidí žlutou kartu.

1

Gent se okamžitě po zahajovacím výkopu usadil na útočné polovině, nicméně celá akce byla zakončena nepřesností a domácí budou vhazovat.

1

Utkání právě začalo.
Hráči obou celků se již nacházejí na trávníku a podali si ruce. Los kapitánů určil, že výkopu se ujme hostující tým.
Dobrý večer! Odvetné zápasy posledního předkola Evropské ligy jsou v plném proudu a nás zhruba za 15 minut čeká úvodní výkop utkání mezi makedonskou Škendijí Tetovo a belgickým KAA Gent! Přeji příjemný fotbalový zážitek.
Úvodní sestavy:

FK Škendija Tetovo: Zahov – Todorovski, Bejtulai, Cuculi, Demiri – Polozani – Taipi, Stênio Júnior – Hasani (C), Alimi, Ibraimi
Trenér: Bruno Akrapović (CRO)
Náhradníci: Nuhii – Totre, Imeri, Radeski, Murati, Bojku, Victor Juffo

KAA Gent: Rinne – Nielsen, Gershon, Mitrović – Foket, Neto, Kums (C), Saief – Milićević, Coulibaly, Simon
Trenér: Hein Vanhaezebrouck (BEL)
Náhradníci: Thoelen – Matton, Kujović, Schoofs, Asare, Perbet, Ndongala

Rozhodčí: Luca Banti – Alessandro Costanzo, Gianluca Vuoto (vš. ITA).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

PRVNÍ UTKÁNÍ

KAA Gent – FK Škendija Tetovo 2:1 (1:1)

9. – Besart Ibraimi (SHK) 0:1
45+2. – Thomas Matton (GNT) 1:1
---
90+2. – Kalifa Coulibaly (GNT) 2:1

Statistiky utkání

Držení míče: 55% – 45%
Střely na branku: 10 – 4
Střely mimo: 10 – 2
Rohové kopy: 14 – 3
Ofsajdy: 2 – 1
Fauly: 11 – 10
KAA GENT

Oproti domácím hrál belgický celek pouze třetí předkolo a v něm si bez potíží poradil s rumunským Viitorul Constanta. Doma totiž Gent zvítězil 5:0 a následná remíza už tak na postupu vůbec nic nezměnila. Solidně si Gent vede také v úvodních kolech belgické Jupiler league, ve které zatím neprohrál, ale v obou venkovních utkáních vybojoval jen remízu. To by sice dnes Gentu stačilo, ale na horké makedonské půdě hosty nečeká jednoduchá práce.
FK ŠKENDIJA TETOVO

Makedonský vicemistr si zatím v předkolech Evropské ligy vede možná až překvapivě dobře. Nejprve si Škendija poradila s Cracovií Krakov, poté s Mladou Boleslaví a výborně hrála i v úvodním utkání toho dvojzápasu. V rámci letošního ročníku domácí ligy Tetovo odehrálo zatím dvě utkání a na svém kontě má výhru nad Sileksem 2:1 a porážku 0:3 s Vardarem Skopje. Výhodou domácích může být víkendové volno, neboť střetnutí mezi Tetovem a Shkupi bylo odloženo.
Vítáme vás u on-line přenosu z odvetného utkání čtvrtého předkola Evropské ligy, ve kterém na sebe narazí FK Škendija Tetovo a loni třetí tým belgické ligy KAA Gent. Utkání začíná v 20:00.

Škendija Tetovo – KAA Gent

0:4

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Coulibaly, 69. Coulibaly, 81. Perbet, 86. Neto

Karty:   40. Hasani (SHK), 55. Polozani (SHK), 63. Ibraimi (SHK) – 2. Nielsen (GNT)

Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:13.

Škendija Tetovo: Zahov – Todorovski, Bejtulai, Cuculi, Demiri – Polozani – Taipi (40. Radeski), Stênio Júnior (66. Victor Juffo) – Hasani (C), Alimi (74. Totre), Ibraimi Trenér: Bruno Akrapović (CRO)
Náhradníci: Nuhii – Totre, Imeri, Radeski, Murati, Bojku, Victor Juffo

KAA Gent: Rinne – Nielsen (46. Asare), Gershon, Mitrović – Foket, Neto, Kums (C), Saief – Milićević (71. Matton), Coulibaly (75. Perbet), Simon Trenér: Hein Vanhaezebrouck (BEL)
Náhradníci: Thoelen – Matton, Kujović, Schoofs, Asare, Perbet, Ndongala

Rozhodčí: Luca Banti – Alessandro Costanzo, Gianluca Vuoto (vš. ITA)

První zápas: Gent - Škendija 2:1