Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Borussia Mönchengladbach – BSC Young Boys

6:1

konec (3:0)

24.08.2016, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Play-off • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.36 5.55 8.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

84

84. HAZARD - 6:1

84

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Máme tu další branku, hattrick dnes zkompletuje i druhý z domácích útočníků! Na levé straně se uvolnil Korb, po jehož přihrávce se balon k překvapení všech dostal až na kopačky THORGANA HAZARDA, který si sám před Mvogem věděl rady a spolehlivě zakončil!

79

79. RAVET - 5:1

79

Young Boys právě vstřelil branku!
Hosté posléze dokázali vybojovat přímý kop, po němž si připsali alespoň čestný zásah! První ránu z kopačky YORICA RAVETA ještě zvládla zablokovat domácí zeď, křídelník Young Boys však dostal šanci na reparát a tentokráte parádně vymetl pavučinky v horním rohu Sommerovy pokladnice!

77

77. RAFFAEL - 5:0

77

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Hosté už dnešní utkání zcela vzdali, v pořadí pátá inkasovaná branka jim na sebevědomí rozhodně nepřidá! Po dalším hrubě nevydařeném rozebrání protihráčů se do šestnáctky vřítil Hazard, který místo střely zvolil brilantní bochánek pro Raffaela a ten zkompletování hattricku neodmítl!

64

64. HAZARD - 4:0

64

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Teď ale byl Mvogo zcela bez šance a je nucen balon ze sítě lovit už počtvrté! Přihrávku od Johnsona prodloužil Mahmoud Dahoud patičkou pro Raffaela, ten zachoval chladnou hlavu a šajtlí našel na hranici malého vápna si sbíhajícího Thorgana Hazarda, který už se před poloprázdnou svatyní nemohl zmýlit!

40

40. RAFFAEL - 3:0

40

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Mönchengladbach totiž přidává třetí branku, tohle už je opravdu demolice! Hosté nyní zaspali při návratu do defenzivy, a nabídli tak moře volného prostoru pro Stindla. Kapitán Hříbat zvedl hlavu a pasem skrze celé pokutové území našel na vzdálenější tyči volného RAFFAELA, který už se z bezprostřední blízkosti nemohl zmýlit!

33

33. RAFFAEL - 2:0

33

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí se zničehonic opět prosazují, o jejich postupu už opravdu nemůže být pochyb! Hazard důrazně zatlačil na Rochata, a donutil jej ta k velké chybě. Stoper Bernu ve snaze odkopnout balon ukázkově namazal volnému RAFFAELOVI, který si v souboji tváří v tvář Mvogovi věděl rady a zakončil nechytatelně k pravé tyči!

9

9. HAZARD - 1:0

9

Mönchengladbach právě vstřelil branku!
Domácí se po fantastické akci dostávají do vedení, a mílovými kroky se tak přibližují vytouženému postupu! Herrmann se podél pravého kraje hrací plochy dostal až na hranici šestnáctky, odkud našel z druhé vlny si sbíhajícího Raffaela, který okamžitě balon přenechal pro THORGANA HAZARDA a ten jej po zdařilé kličce uklidil do sítě!

Borussia Mönchengladbach – BSC Young Boys

6:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 9. Hazard (Raffael), 33. Raffael, 40. Raffael (Stindl), 64. Hazard (Raffael), 77. Raffael (Hazard), 84. Hazard (Korb) – 79. Ravet

Karty:   39. Lecjaks (YBB), 45+1. Zakaria (YBB), 62. Frey (YBB)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 14:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:14.

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi, Christensen, Jantschke (72. Korb) – Herrmann, Kramer (59. Dahoud), Strobl (53. Vestergaard), Johnson – Stindl (C) – Hazard, Raffael
Náhradníci: Sippel – Vestergaard, Dahoud, Traoré, Wendt, Korb, Hahn

BSC Young Boys: Mvogo – Sutter, Wüthrich, von Bergen (C) (46. Kubo), Rochat Lecjaks – Ravet, Bertone, Zakaria, Sulejmani (46. Schick) – Frey (69. Duah)
Náhradníci: Wölfli – Vilotić, Gajić, Schick, Kubo, Obexer, Duah

Rozhodčí: Andre Marriner – Simon Beck, Stuart Burt (všichni Anglie)

První zápas: Young Boys - Mönchengladbach 1:3