Menu

Hokej

Přípravné zápasy

SHK Drtiči Hodonín – Bělorusko U20

2:4

konec (2:1, 0:1, 0:2)

24.08.2016, 13:30 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Petr Svoboda

Tak a ode mě je to pro dnešek vše. Nezapomeňte sledovat turnaj U20, ze kterého vám, jak už je zvykem, budeme přinášet online přenos. Loučí se s vámi Petr Svoboda a od dalšího onlajnu ze Zimního stadionu Václava Nedomanského se budu těšit opět napočtenou. (15:32:51)
Tak to vidíte. Do poloviny zápasu se vždy radovali z vedení domácí. Ve třetí třetině tento zvyk přerušil Kiril Nikolajev. Do prázdné brány pak výhru běloruské dvacítky pečetil Pavel Vorobjev.

Konec zápasu.

59:41

Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
Máme tu branku, která definitvně pečetí dnešní utkání. Do prázdné klece se trefuje PAVEL VOROBJEV.

59:18

Domácí hrají v šesti!

59:18

Ztečovanou střelu jednoho z hodonínskýh hráčů Verbickij udržel mezi betony. Domácí tým si ve stejném čase vybírá oddechový čas.

58:51

Domácí v plném počtu.

57:33

Jevgenij Astankov se dostal do skvělé šance, když se kličkou zbavil protihráče, který při tom dokonce přišel o hokejku. Běloruský hráč měl tak volnou cestu až k Halodově bráně, kde zkusil po otočce zakončovat. Hodonínský golman měl veliké štěstí!

56:51

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Hložánek – 2 min., podražení).

55:22

Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
Ilja Suško napřáhl ke střele na modré čáře a vyslal tvrdý projektil směrem na hodonínskou bránu. Střelu před brankáři Halodovi tečoval KIRIL NIKOLAJEV přímo mezi betony a poprvé v zápase dostal běloruskou reprezentaci do vedení! Asistence: Ilja Suškov, Andrej Orlovskij

55:11

Dlouhý tlak hostů vyvrcholil střelou Orlovskije, kterou Haloda schoval ve své výstroji. Domácí jsou kompletní.

54:16

Hosté v plném počtu.

53:35

Parádní obranný zákrok Evgenije Farafontova, který si počkal na Jakuba Vránu na obranné modré čáře a následně jej krásně zastavil bodyčekem jako ze starých časů.

53:07

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kuba – 2 min., krosček).

52:16

Vyloučení v týmu Bělorusko U20 (Martinuk – 2 min., sekání).

51:45

Erik Hložánek dobře sklepl střílenou přihrávku od Ondřeje Kachyni přímo do jízdy Michalu Venclíkovi, který napřáhl a tvrdě pálil. Kotouč označkoval mantinel za Verbického bránou.

50:24

Velká šance hostů! Ilja Suško vypálil tvrdou dělovku od modré čáry. Ta proletěla mezi nohami stínícímu Antonu Točilkinovi. Haloda stihl zareagovat včas a kotouč vyrazil svým levým betonem, ovšem přímo na hůl Evgenije Farafontova, který neváhal a dorážel. Haloda opět skvěle zakročil i proti dorážce!

49:01

Belevič hledal krosovou přihrávkou napříč pásmem Astankova, který zakončoval. Haloda jeho pokus vyráží do rohu obranného pásma.

47:59

Haloda dobře rozehrál kotouč na Davida Janáse, který našlápl do bruslí a příklepem střílel. Verbickij se za pukem jen ohlédl, ale neviděl jej v bráně, nýbrž na mantinelu. Kotouče se vzápětí opět chopili hráči Běloruska.

47:13

Hosté v plném počtu.

46:13

Dlouhý tlak Hodonína neslavil úspěch a hosté vyhazují. Dobré oslabení v podání běloruských mladíků.

45:58

Hodoňané se dostali do šance, kterou jim vychytal brankář Verbickij. Následně vznikla mela, ve které byli vyloučeni Pavel Vorobjev a Michal Kuba. Oba hráči za hrubost. Počet hráčů se nemění.

45:13

Velká šance pro tým SHK Hodonín. Vyloučeni jsou na straně Běloruska Arťjom Svirid (podražení) a Vladislav Martinuk (vysoká hůl). Drtiči hrají 5 na 3.

44:42

Až teď se dostal do šance Vít Černohous, ale Verbickij jeho pokus z pravého kruhu pokryl a šanci zhatil. Buly po levici ruského gólmana.

43:46

V posledních chvílích se začali hosté opět dostávat dotlaku a Hodoňané s tím mají velký problém a tak jen více-méně vyhazují do středního pásma.

42:20

Momentálně probíhá na ledové ploše tvrdý boj o střední pásmu. Ani jeden tým nedokáže vyslat přihrávku přes modrou čáru soupeře a brankáři jsou tak zatím bez práce.

41:49

Domácí v plném počtu.

40:47

Bělorusové začali tuto třetinu hodně zhurta a drží hráče Hodonína pod tlakem. Domácí gólman zatím drží skóre neměnné.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá perioda probíhala v podstatě ve stejném duchu jako ta první. Z hole Arsenije Borisova přišlo v osmadvacáté minutě opět vyrovnání skóre a zápas tak zůstává dosud otevřený. Rozřešení přinese poslední dvacetiminutovka, která by měla začít asi v 14:56.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:48

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Flora – 2 min., držení protihráče).

39:30

Hložánek se snažil rozehrál akci od mantinelu, odkud přihrával na Michala Venclíka, který se snažil předvést parádičku a po otočce bekhendem přihrávat před odkrytou klec, tam byl ovšem dříve než jeho spoluhráč, obránce soupeře, který rozjel akci na druhou stranu.

38:15

Bělorusové předvádí drtivý tlak a domácí nejsou schopni jejich kombinaci přerušit. Haloda je však zatím bez práce.

37:38

Na druhé straně je v permanenci také Haloda, a to proti jedovce Pišuka.

37:08

Kubovu střelu Verbickij ukryl ve své lapačce. Bude se vhazovat.

36:37

Domácí v plném počtu.

35:15

Posila v barvách SHK Michael Daniel se nyní parádně uvedla. Útočník, jenž dnes hraje na pozici obránce, se kličkou zbavil dvou soupeřů a už-už se dostával do zakončení, jenže v poslední chvíli byl zastaven hostujícím bekem. Hodonínský hráč však stále drží kotouč za bránou a spoří cenné vteřinky.

34:37

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kononenko – 2 min., vysoká hůl).

34:05

Hložánkovo nahození od levého mantinelu schoval Verbickij na svém plastronu. Buly po pravici brankáře s číslem jedna na dresu.

32:54

Jakub Vrána nehraje vůbec špatné utkání. Křídlo třetí hodonínské formace nyní dlouho zatápělo soupeřovým bekům. Vrána se kotouče vzdal až pod tlakem tří hračů v červeném.

31:03

Grišanov se procpal po levém křídle do útočného pásma, naznačil přihrávku napravo a nakonec zkusil Halodu překvapit rychlou střelou zápěstím. Hodonínský brankář vykopl beton a tento pokus vyrazil do ochranné sítě.

30:18

Michal Venclík to zkoušel zpoza obránce, ale svého soupeře neprostřelil. Hrají hokejisté v červených dresech.

29:16

Bělorusové mají v posledních momentech hry výrazně navrch a okupují obranné pásmo Hodonína. Zatím však bez střeleckých šancí.

27:35

Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
Šarangovič se v protiútoku podíval na pravou stranu útočného pásma, kde viděl svého spoluhráče ARSENIJE BORISOVA. Běloruskému obránci zakončení skvěle sedlo na hokejku, ze které přišlo vyrovnání skóre.

26:19

Halodův zákrok! Martin Miklík se v krkolomné otočce neudržel na bruslích a na modré čáře upadl. Kotouče se zmocnil Andrej Belevič a okamžitě mířil směrem k hodonínské bráně. Zkusil kličku do forhendu a ač nebyla špatná, kotouč zastavila Halodova rychlá lapačka!

24:47

Druhá hodonínská formace se dostala přečíslení tří proti dvěma. Vít Černohous unikal po pravém mantinelu, naznačil přihrávku na Jakuba Vránu, ale následně sám pálil. Jeho střelu má Verbickij ve své výstroji.

24:09

Farafontovovo nahození Haloda pod tlakem raději schoval ve své lapačce. Vhazování po levici hodonínského brankáře.

23:11

Venclík napřáhl na hraně útočného pásma a tvrdě pálil na bránu kde clonil Pavel Flora. Hodonínský útočník se čtyřkou na zádech puk tečoval, ale bohužel jen asi metr vedle Verbického brány. U puku jsou Bělorusové.

21:58

Loginovkskij pod tlakem nahazoval na Verbického bránu, puk byl však ztečován jedním z běloruských hráčů a ti začínají akci na druhou stranu hřiště.

20:40

Kononenko obral protihráče o puk v obranném pásmu a vyslal jej na Michala Kubu, který posunul do jízdy Davidu Janásovi, ten svou přihrávkou ze středního pásma hledal opět Kirilla Kononenka, který ale na přihrávku na útočné modré nedosáhl a nadějná akce tak končí icingem.

20:08

Oba týmy hrají v plném počtu.

20:01

Začala druhá třetina.
V první třetině nám byl nabídnut pohled na rychlý a agresivní hokej, vhodný pro oko diváka. Uvidíme, co nám přinese druhá perioda, která začně přibližně ve 14:14.

20:00

První třetina skončila.

19:30

Ani jeden z týmů se při hře ve čtyřech nemůže příliš prosadit, nutno však podotknout, že tato herní situace lépe vyhovuje běloruským mladíkům, kteří jsou pravděpodobně trochu lépe bruslařsky vybavení.

18:09

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Bělorusko U20 (Martinuk – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Hložánek – 2 min., hrubost).

17:38

Drtiči právě vstřelili branku!
Domácí si vzápětí berou vedení zpět. Krásnou akci střídajícího druhého útoku zakončil člen třetí útočné formace JAKUB VRÁNA, když prostřelil Verbického mezi betony.

16:48

Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
Bělorusové dlouho drželi kotouč na svých čepelích v útočném pásmu, ale byli odzbrojeni domácími beky a když už to vypadalo, že jeden z nich vyhodí, o kotouč jej obral Astankov, který našel před bránou volného ANDREJE BELEVIČE, který v pozici klečícího střelce prostřelil k bližší tyči se přesunujícího Halodu.

16:06

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Polesný – 2 min., krosček).

15:03

Opět nebezpečná situace v obranném pásmu SHK. Astankov v přečíslení dvou proti jednomu hledal u tyče čekajícího Šarangoviče. Běloruský útočník neskóroval jen díky dobré práci Halody, který se natáhl a kotouč vykopl do bezpečí.

13:33

Skvěle Haloda! Hodonínský gólman obstál proti první střele a následným třem dorážkám Orlovského! Obránci následně kotouč s vypětím všech sil dostali do středního pásma.

12:07

Hodonínští dlouho drželi kotouč na svých hokejkách, ale nepodařilo se jim využít únavy běloruské čtveřice a vracející se Pavel Vorobjev jejich kombinaci překazil a nechal své spoluhráče vystřídat.

12:00

Hosté v plném počtu.

10:48

Verbickij nyní vychytal několik hodonínských střeleckých pokusů. Dobrá práce mladého gólmana v červeném dresu.

10:00

Skvěle nyní zapracoval v útočném pásmu Kirill Kononenko, který unikal po pravém mantinelu a zkoušel střelu, která byla sražena do levého rohu třetiny. Tam ji ruský útočník dojel a ještě asi patnáct vteřin motal hlavy trojici běloruských hráčů, až se jeden z nich, konkrétně Pavel Vorobojev (BEL) rozhodl jeho počínání přerušit a podrazil jej. Přesilovka pro SHK Hodonín.

08:17

A Haloda musel být nyní opět v pohotovosti, tentokrát proti střele Astankova, který si na hodonínského brankáře však nepřišel, a skulinu mezi betony neprostřelil.

07:49

Muzičenko převzal kotouč u levého mantinelu a vyslal střílenou přihrávku na teč pro clonícího Orlovského, jehož ale dobře odstavil jeden z hodonínských obránců a kotouč následně odpálil do bezpečné vzdálenosti.

06:57

Velmi dobrou poziční hru nyní předváděli mladíci v barvách Hodonína, kteří "zabetonovali" střední pásmo a nepovolili běloruským hráčům jakoukoliv akci. Ti pod tlakem následně přišli o kotouč.

05:54

Domácí v plném počtu.

05:52

Drtiči právě vstřelili branku!
A máme tu první branku! Těsně před koncem oslabení se do úniku dostali Vít Černohous s DAVIDEM JANÁSEM, který střelou švihem posílá Drtiče do vedení. Asistence: Vít Černohous

05:17

A Halodův další zákrok. Nyní musel být v pohotovosti, když si na modré čáře vyměnili puk obránci Grišanov se Suškem a druhý jmenovaný pálil. Hodonínský brankář puk vyrazil do ochranné sítě nad bránou.

04:15

Výborný zákrok brankáře Halody, který nyní rozštěpem zastavil na brankové čáře střelu po kombinaci tří běloruských hráčů a kotouč následně přikryl pod svým tělem!

03:54

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Venclík – 2 min., sekání).

03:39

Verbickij si nyní poradil se střelou Michala Venclíka. Vhazování po levici běloruského brankáře.

02:57

Hodoňané se mohli dostat do přečíslení tří proti dvěma, ale nadějnou akci zkazilo nedorozumění mezi Kononenkem a Kubou, když první jmenovaný přejel útočnou modrou čáru o chlup později než kotouč. Píská se offside.

02:04

Orlovskij unikal po pravém křídle směrem k Halodově bráně, ale do zakončení se nedostal, neboť byl odstaven dobře se vracejícím Garčicem, který jej narazil na zadní mantinel a zmocnil se kotouče.

01:15

Jakub Tomi si u pravého mantinelu zkoušel obhodit soupeře, ale do útočného pásma neprošel. Kotouč kontrolují Bělorusové.

00:13

V první šanci byla běloruvská zahajovací formace, ale Belevičovu střelu srazil Martin Miklík do rohu obranného pásma, odkud rozjel přihrávkou na své spoluhráče akci na druhou stranu ledové plochy.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SHK Hodonín: Haloda (Kukin) – Miklík, Loginovsky, Polesný, Daniel, Kachyňa, Garčic, Talán – Kononenko, Kuba, Janás – Hložánek, Černohous, Tomi – Vrána, Venclík, Flora.
Trenér: Stanislav Beťko.

Bělorusko U20: Verbickij (Osipkov) – Vorobej, Borisov, Grišanov, Suško, Timoščenko, Muzičenko, Svirid, Martinjuk – Šarangovič, Belevič, Astankov – Točilkin, Farafontov, Kucyr – Nikolajev, Pišuk, Orlovskij – Litvinov, Savinov, Gavrilenko.
Trenér: Jurij Fajkov..
Dnes nás čeká odvetné utkání mezi týmem SHK Hodonín a Běloruské Reprezentace do dvaceti let.

Drtičům se zatím v přípravě příliš nedaří. Jedinou výhru si svěřenci Stanislava Beťka připsali na den přesně před týdnem a shodou okolností, právě s mladíky z Běloruska, které přetlačili v poměru 4 ku 3.

Vážné problémy mají oranžovo-modří především v obranné činnosti, kde ubyla oproti loňské sezóně, velká hromada zkušeností v podobě odchodů Ľubomíra Škápika, Daniela Koláře, nebo Ondřeje Nedvěda, a tak svých rolí před brankářem Kotvanem museli chytit mladší hráči, kteří ovšem viditelně postrádají zkušenosti a zápasovou praxi. Skóre 12:16 za čtyři zápasy, přece jen není nejlepší.

Hodoňané včera odehráli druhý zápas v přípravě proti slovenské Skalici, a bohužel nedopadli lépe než v prvním utkání, kdy prohráli na slovenském ledě 1:3. Včera byl výsledek ještě tvrdší v podobě skóre 3:6, takže je jasné, že slovácký tým se bude snažit bezpochyby tyto nelichotivé statistiky zvrátit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

SHK Drtiči Hodonín – Bělorusko U20

2:4

konec (2:1, 0:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Janás (Černohous), 18. Vrána (Tomi, Černohous) – 17. Belevič (Astankov), 28. Borisov (Šarangovič), 56. Nikolajev (Suškov, Orlovskij), 60. Vorobjev

SHK Drtiči Hodonín: Haloda (Kukin) – Miklík, Loginovsky, Polesný, Daniel, Kachyňa, Garčic, Talán – Kononenko, Kuba, Janás – Hložánek, Černohous, Tomi – Vrána, Venclík, Flora. Trenér: Stanislav Beťko.

Bělorusko U20: Verbickij (Osipkov) – Vorobej, Borisov, Grišanov, Suško, Timoščenko, Muzičenko, Svirid, Martinjuk – Šarangovič, Belevič, Astankov – Točilkin, Farafontov, Kucyr – Nikolajev, Pišuk, Orlovskij – Litvinov, Savinov, Gavrilenko. Trenér: Jurij Fajkov.

Průběh zápasu
1. třetina
03:54 HOD 2 Venclík, sekání
05:52 HOD 1:0 Janás (Černohous)
10:00 BLR20 2
16:06 HOD 2 Polesný, krosček
16:48 BLR20 1:1 Belevič (Astankov)
17:38 HOD 2:1 Vrána (Tomi, Černohous)
18:09 BLR20 2 Martinuk, sekání
HOD 2 Hložánek, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
27:35 BLR20 2:2 Borisov (Šarangovič)
34:37 HOD 2 Kononenko, vysoká hůl
39:48 HOD 2 Flora, držení protihráče
Po 2. třetině
3. třetina
45:13 BLR20 2
45:58 HOD 2
52:16 BLR20 2 Martinuk, sekání
53:07 HOD 2 Kuba, krosček
55:22 BLR20 2:3 Nikolajev (Suškov, Orlovskij)
56:51 HOD 2 Hložánek, podražení
59:41 BLR20 2:4 Vorobjev
Konec