Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 75 kg - čtvrtfinále (ženy)

konec

17.08.2016, 19:30 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Sestřih nejlepších úderů z duelu Shakimovová v Mardiová.

Dariga Shakimovová byla ve všech čtyřech kolech, která trvala dvě minuty, o něco lepší a zajišťuje si medaili na olympijských hrách v Riu 2016! Její soupeřkou ovšem bude v semifinále obhájkyně zlaté medaile z Londýna 2012 Maria Claresa Shieldsová.

2. kol

Khadija Mardiová v závěru druhého kola předvedla pěkný pravý hák, který zamířil přesně na bradu Shakimovové! Úder ovšem marocké boxerce nepomohl a druhé kolo získala jednoznačně na svou stranu Shakimovová.

2. kol

Zápas byl ve druhém kole v čase 1:01 přerušen kvůli úpravě přilby marocké boxerky Mardiové.

1. kol

V závěru prvního kola tempo opadlo a nakonec ho těsně získala Dariga Shakimovová, která ve čtvercích A a B získala deset bodů!

Maria Claresa Shieldsová ukázala ve čtvrtfinále svou kvalitu!

Maria Claresa Shieldsová si tvrdými pravými a levými háky, několikrát dokonce v kombinaci, vydláždila postup do semifinále a k jistotě minimálně bronzu! Iakushina bojovala dobře ve třetím kole, těsně ho ovšem prohrála.

4. kol

Iaroslava Iakushina v závěru zápasu inkasovala tvrdý úder od Shieldsové a byla počítána! Duel ovšem doboxovala.

4. kol

Pravý nebo levá hák? Američance je to jedno a ruskou soupeřku masíruje oběma háky. Iakushina sice v předposledním kole zabrala, ale těsně ho prohrála!

3. kol

Iaroslava Iakushina se poučila a do třetího kola vstoupila pořádně zostra, když Američanku postrčila do rohu a poté ji pořádně začala masírovat břicho!

3. kol

Američanka Maria Claresa Shieldsová vstupuje do třetího kola s velkým náskokem a dobrým rozpoložení poté, co v prvním i druhém kole získala třikrát deset bodů!

2. kol

Maria Claresa Shieldsová sice nikterak extra nepracuje nohama a téměř stojí na místě, jenže se dokáže uhnout včas do strany a poté udeřit pravým hákem jako právě teď!

1. kol

Claresa Maria Shildsová uštědřila během prvního kola své soupeřce dva nebo tři poměrně tvrdé levé háky a stává se vítězkou prvního kola, v němž získala třikrát deset bodů.

1. kol

Maria Claresa Shieldsová je velkou favoritkou a hned v úvodu zápasu ji potvrzuje, když předvedla pěknou kombinaci pravého a poté levého háku.

Maria Claresa Shieldsová je čtyřnásobnou zlatou medailistkou a obhájkyní zlata z olympijských her v Londýně 2012, kterou se v Riu de Janeiru bude snažit zastavit Iaroslava Iakushina.

Do 75 kg - čtvrtfinále (ženy)

konec

Zpět na online


Statistiky:
ČTVRTFINÁLE STŘEDNÍ VÁHY (69-75 KG)

Čtvrtfinále 1
Maria Claresa SHIELDSOVÁ (USA) v Iaroslava IAKUSHINA (RUS) 3:0

Čtvrtfinále 2
Dariga SHAKIMOVOVÁ (KAZ) v Khadija MARDIOVÁ (MAR) 3:0