Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FK Jablonec

0:0

konec (0:0)

14.08.2016, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • 3. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 1.92 4.0 2.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Čtvrté střídání v třineckém týmu. Václav Bujok má pro dnešek odpracováno, v závěrečných minutách se představí Radovan Melecký.

77

Avdić se postavil k přímému kopu, technickou ranou ale branku těsně minul. Pro Jana Díla utkání skončilo a nahrazuje ho Tomáš Jelínek.

74

Pustka s Bujokem budou zřejmě pokračovat ve hře. Ostatní hráči využili krátkého ošetřování k občerstvovací pauze. Jablonec také vystřídal, místo Milana Palatického nastoupil Patrik Schön.

67

Trenér Drsek střídá podruhé v zápase. Stahuje ze hry Christiana Vitkoviče, kterého v poslední čtvrtině zápasu zastoupí Dominik Pleštil.

62

Jiří Pilch opustil hřiště a na pozici levého obránce ho střídá Jakub Puczok. Nový muž se ihned postavil k rozehrávce přímého kopu, Lasota byl na hranici šestnáctky přehlavičkován.

46

Třinec udělal na počátku druhého poločasu dvě změny v sestavě. Pavla Tobiáše nahradil David Králíček, na místo Reného Dediče nastoupil Martin Pleva.

20

Díl vybojoval dravým průnikem po pravé straně první roh pro Jablonec. Mezitím hosté vystřídali a zraněného Matěje Kubistu nahradil Nicolas Hlůže.

FK Třinec – FK Jablonec

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   76. Tichý (JAB)

FK Třinec: Bocek – Bujok (83. Melecký), Lanc (C), Avdić, Pilch (62. Puczok) – Latocha, Pustka, Tobiáš (46. Králíček), Žyla – Lasota, Dedič (46. Pleva). Trenér: Lubomír Adler.
Náhradníci: Kubik – Reintam, Králíček, Pieter, Puczok, Pleva, Melecký.

FK Jablonec: Repáň – Štěpánek, Tichý (C), Šedý, Soukup – Díl (77. Jelínek), Kubista (20. Hlůže), Palatický (74. Schön), Žemba – Vitkovič (67. Pleštil), Vencbauer. Trenér: Pavel Drsek.
Náhradníci: Klement – Hlůže, Jelínek, Pleštil, Schön, Petržilka.

Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

Diváci: 66