Menu

Fotbal

Belgická liga

KV Oostende – Club Bruggy KV

1:0

konec (0:0)

05.08.2016, 20:30 • Albertparkstadion, Oostende • 2. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 4.0 3.9 1.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek už vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se s Vámi zase někdy příště budu těšit na počtenou! (22:37:27)
Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:10.
Právě nyní sudí Van De Velde dnešní utkání ukončil, Oostende se tak před vlastními fanoušky může těšit z výhry nad loňskými belgickými šampiony! Sledovali jsme nesmírně vyrovnané střetnutí, musíme ale ocenit oba celky, které hrály velice ofenzivní a opravdu oku lahodící fotbal plný krásných individuálních akcí i kombinací. V prvním poločase se Bruggy mohly ujat vedení, hlavičku Denswila ale z brankové čáry odkopl Musona. Byl to právě domácí útočník, kdo byl hned dvakrát velice blízko k otevření gólového účtu, v obou případech mu v tom ale zabránilo břevno. V samotném závěru se opět potvrdilo nepsané sportovní pravidlo nedáš – dostaneš, nejprve Blauw-Zwart nedokázali po obrovském závaru překonat Prota, který ihned poté založil protiakci Oostende, na jejímž konci stál přesně zakončující hrdina Yassine El Ghanassy!

90+3

Konec zápasu.

90+3

O malý fotbalový zázrak se ještě pokusil aktivní Izquierdo, při průniku po levé straně mu ale balon utekl do zámezí. Následovat tak bude výkop v podání brankáře Prota, který už pochopitelně nikam spěchat nehodlá.

90+2

Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází El Ghanassy, přichází Berrier.

90+1

90+1. Yassin El GHANASSY - 1:0

90+1

Oostende právě vstřelilo branku!
Tak jsme se přeci jen dočkali, těsně před koncem utkání se Oostende ujímá vedení! Uznání zaslouží brankář Proto, který po zachycení centru balon ihned vykopl na útočnou polovinu. Dobíhající Canesin jej poté nahrál Sianimu, který jej ještě prostrčil na YASSINA EL GHANASSYHO, proti jehož přízemní ráně k tyči byl Butelle bez šance!

90

Budou se nastavovat čtyři minuty!

89

89. Nebezpečný závar v těsné blízkosti branky Oostende

89

Obrovský závar před Protovou pokladnicí! José Izquierdo opět předvedl svou rychlost, když dostihl téměř ztracený balon a poté jej zkusil předložit před prázdnou svatyní číhajícímu Wesleymu, tomu ale zakončení znemožnil jeden z domácích beků!

88

Na to konto se kupředu mohli vrhnout fotbalisté Oostende. El Ghanassy z levé strany nahrál Cyriacovi, který však balon šikovně propustil až k Musonovi, ten se však celou situací zdál býti spíše překvapen a o kulatý nesmysl přišel.

87

Změnit nerozhodný stav se pokusil Wesley, ovšem možná trochu sobecky ze své snahy vynechal všechny spoluhráče a postupoval samostatně, z přečíslení tří bránících protihráčů se ale nedokázal podle očekávání vymotat.

86

Do konce utkání už moc času nezbývá. Dočkáme se nějaké branky, nebo si oba celky dnes připíšou po jednom bodu do tabulky za bezbrankovou remízu?

85

Z nebezpečně vypadajícího tlaku Brugg nevzešlo zhola nic. De Bockův centr prodloužil Wesley za sebe k číhajícímu Limbombemu, který si balon přehodil na levačku, ani on ale svá mířidla neměl seřízená přesně.

84

Čerstvý Canesin si balon obhodil okolo nestíhajícího De Bocka, poté se však utopil ve vlastních parádičkách a o míč přišel. Následný brejk Brugg jasným faulem na Wesleyho zastavil Antunes, tady se asi mělo žlutit.

83

Z následného kontru hosté vytěžili rohový kop. Cools se nejprve pokusil rozehrát na krátko, nakonec byl ale přeci jen donucen k centru do šestnáctky, tam se ale nikdo z jeho hlavičkujících spoluhráčů nezvládl prosadit.

82

Exekuce přímého kopu se ujal útočník Musona, s touto ránou však střelec jeho kalibru nemůže být ale vůbec spokojen, balon se totiž až příliš vznesl do výšky a zamířil zhruba pět metrů nad horní tyč Butelleovy pokladnice.

81

Volný prostor využil Canesin k přenesení hry na El Ghanassyho, který se dostal před couvajícího Coolse, ten jej tak musel zastavit jen za cenu faulu. Jak s touto standardní situací De Kustboys naloží?

KV Oostende – Club Bruggy KV

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+1. Ghanassy

Karty:   80. Claudemir (BGY)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:10.

KV Oostende: Proto – Vandendriessche (77. Canesin), Tomašević, Milić, Antunes – Marušić, Jonckheere, Siani (C), El Ghanassy (90+2. Berrier) – Dimata (62. Cyriac), Musona
Náhradníci: Ovono – Bossaerts, Cyriac, Berrier, Godeau, Canesin, Loemba

Club Bruggy KV: Butelle – Cools, Simons (C), Denswil, De Bock – Vormer, Claudemir, Vanaken – Diaby (79. Wesley), Vossen (67. Limbombe), Izquierdo
Náhradníci: Bruzzese – van Rhijn, Engels, Poulain, Bolingoli, Wesley, Limbombe

Rozhodčí: Joeri Van De Velde – Jeroen Walschap, Tom Dens