Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC MIKRON Nové Zámky – MsHK Žilina

0:0

zrušeno (-:-, -:-, -:-)

05.08.2016, 18:00 sk

Tipsport: 2.15 4.2 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je zrušený! Mužstvu MsHK DOXXbet Žilina sa pokazil autobus a tak sa tento zápas neuskutoční. Ďakujeme za pochopenie a aj naďalej nám zachovajte svoju priazeň! (16:23:52)

Hľadáme redaktora v Nových Zámkoch

Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania tipsportligovej prípravy. Na klzisku nováčika, v Nových Zámkoch, sa dnes predstaví Žilina. Z tohto duelu vám z technických príčin prinesieme iba aktuálne informácie o výsledku.

Pre oba celky pôjde o druhé prípravné stretnutie pred ostrým štartom našej najvyššej hokejovej súťaže. Domáci Novozámčania sa v prvom dueli v utorok predstavili na vlastnom klzisku, kde privítali kazašský tím HK Irtyš Pavlodar a tešili sa z prvej výhry. Tú si zabezpečili najmä v záverečnej desaťminútovke, počas ktorej sa dvakrát presadili a rozhodli o triumfe 4:2.

Žilinčania v utorok vycestovali na im geograficky blízke klzisko v Martine, kde sa v derby zápase stretli s domácim MHC. Hráči Žiliny väčšinu zápasu prehrávali a vyrovnať sa im podarilo iba po prvom góle svojho súpera. V úvode tretej dvadsaťminútovky viedol Martin už 4:1 a zdalo sa, že hráči MsHK utrpia na úvod prípravy porážku s trojgólovým rozdielom, no napokon skóre ešte skorigovali dvomi gólmi a prehrali tesne 3:4.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HC MIKRON Nové Zámky – MsHK Žilina

0:0

zrušeno (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online