Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FC Red Bull Salzburg – KF Partizani Tirana

2:0

konec (0:0)

03.08.2016, 20:30 • Red Bull Arena, Salzburg • 3. předkolo • David Panuška

Tipsport: 1.13 8.8 18.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešní večer vše. Děkuji za pozornost a u fotbalu zase někdy napočtěnou! (22:25:06)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5.
Je konec! Mnohem aktivnější Salzburg se v poslední čtvrthodině dokázal dvakrát prosadit a postupuje do play-off Ligy Mistrů. Skupinová fáze v Evropě je pro ně tímto potvrzená. V šestasedmdesáté minutě se po přihrávce Laimera prosadil Jonathan Soriano, kterého o čtyři minuty později napodobil také Wanderson.

90+4

Konec zápasu.

90+2

Na hřišti se ještě svíjí Stefan Lainer. Rozhodčí každou chvilkou ukončí toto střetnutí. Už se opravdu jen dohrává.

90

Velon Berisha se ještě z levé strany prodral do středu a vyslal tvrdou ránu. Ta ovšem skončila jen na bránícím hráči, který skvěle zasáhl.

89

Domácí kombinují na útočné polovině a nevypadá to, že by chtěli hostům míč propůjčit. Utkání by rádi dohráli bez zbytečných karet a zranění.

88

Střídání v týmu FK Partizani: ze hřiště odchází Sodiq Atana, přichází Luca Bertoni.

86

K vidění byl ještě jeden přímý kop hostů, jenž byl zakončen ztečovanou střelou na roh. Následně v malém vápně neuspěl jeden z hostů.

85

Nyní se utkání dohrává. O vítězi i postupujícím je rozhodnuto a celek z Tirany nemá na rakouského šampiona.

84

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Jonathan Soriano, přichází Fredrik Guldbransen.

82

Domácí fanoušci hlasitě zpívají a užívají si postup do dalšího kola. Pouze jeden soupeř stojí před Salzburgem a miliónovou Ligou mistrů.

81

81. WANDERSON - 2:0

81

Salzburg právě vstřelil branku!
A je tu vzápětí druhá branka, je rozhodnuto! Centrovaný míč sice WANDERSON v záklonu netrefil, ale následně se k míči dostal znovu a z otočky překonal vyběhnutého brankáře!

80

Salzburg již hraje více pohodlně a již se nemůže snad nic stát. Velon Berisha to zkoušel z pětadvaceti metrů, ale trefil jen rukavice připraveného brankáře.

78

Střídání v týmu FK Partizani: ze hřiště odchází Realdo Fili, přichází Dalibor Volaš.

76

76. Jonathan SORIANO - 1:0

76

Salzburg právě vstřelil branku!
No, to to trvalo! Salzburg jde do zaslouženého vedení. Konrad Laimer se dostal k míči na pravé straně, který stříleným centrem poslal do vápna na JONATHANA SORIANA, který se prosazuje i v druhém utkání! Domácí jsou jednou nohou v play-off Ligy mistrů.

74

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Valentino Lazaro, přichází Stefan Lainer.

73

Ojedinělá akce hostů. Ibrahimi prošel po pravé straně až před vápno, odkud následně hledal volné hráče. Jeden z nich byl ovšem v ofsajdu.

72

Po odkopu brankáře a následném přerušení uvidíme druhé domácí střídání. Uvidíme, pro koho bude následující minuta tou poslední v tomto utkání.

71

Salzburg to následně zkoušel opět kombinačně, ale ani nyní se jim nepovedlo vstřelit branku, na kterou Red Bull Arena netrpělivě čeká.

69

Fanoušci domácího celku se zlobí poté, co by těsně před vápnem povalen útočník Wanderson. Ten ovšem jen přeskočil nohu obránce a spadl. Slovenský rozhodčí nyní správně rozhodl.

68

Tvrdě, ale nešťastně byl zasažen jeden z hostujících hráčů, který je nyní ošetřován na hřišti. Nejspíše ale bude v pořádku.

66

Další střelecký pokus domácího celku, který v tomto poločase hosty nepouští do žádné akce. Po pravé straně nyní pláchl Jonathan Soriano. Ten ale napálil jen boční síť.

65

Centrovaný míč na pravé straně zkoušel dohánět domácí Berisha, kterému se ale nakonec nepovedlo míč zastihnout. Stále hrajeme bez branek.

63

Střídání v týmu FK Partizani: ze hřiště odchází Agustin Torassa, přichází Idriz Batha.

62

Křížnou přihrávkou do vápna byl hledán domácí Jonathan Soriano. Ten ale na chytrý pas nedokázal dosáhnout. Následovat bude střídání.

60

Nyní byla k vidění opět spolupráce mezi Berishou a Lazarem. První jmenovaný centroval do vápna, odkud hlavičkou talentovaný hráč trefil jen připraveného brankáře.

60

Hodina hry je za námi a stále jsou postupu blíže domácí fotbalisté, jenž dali v minulém utkání branku z pokutového kopu. Na branku ze hry čekáme.

58

Salzburgu se ale v některých situacích daří dostávat do vápna, ale stále to není to pravé ořechové. Berisha krásně hledal Lazara na malém vápně. Ten byl ale tísněn a zakončil jen patou mimo branku.

57

Po sportovním odevzdání míče budou hrát domácí, respektive jejich brankář Walke.

55

Domácí kombinují na obranné polovině a krátkými přihrávky se budou chtít dostat do zakončení. Uvidíme, jestli se jim to vydaří.

54

Valentino Lazaro si na levé straně narazil s Berishou a proběhl do vápna. Z této pozice se mu ale nepovedlo akci nějak zakončit.

53

Ani tento pokus ovšem neznamenal nebezpečí pro branku německého brankáře. Ten proti míč vyskočil a vyboxoval jej mimo své ohrožení.

52

Z následné standardky ovšem nic nebylo, a tak se do útoku vydali hosté. Tam naopak fauloval Wanderson, a tak rozehrají přímý kop také fotbalisté z Tirany.

51

Pronikajícího Valentina Lazara po levé straně zastavoval jako třetí hráč v souboji Emilian Vila, který za tento nedovolený zákrok vidí žlutou kartu.

50

Aktivnější domácí celek v další střelecké pozici. Odraženého míče se chopil nově příchozí Wanderson, který ale střelou po zemi nepřekonal brankáře.

48

Následně se na travnaté ploše objevil jeden z hostů, který se nejspíše v nějakém předešlém souboji lehce poranil. Vypadá to, že bude v pořádku.

47

Domácí fotbalisté měli k dispozici přímý kop z velice dobré pozice. Vše bylo nakonec zakončeno střelou Lazara z dálky do rukavic brankáře.

46

Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Munas Dabbur, přichází Wanderson.

46

Začal druhý poločas.
První poločas skončil za stavu, jakým začal. Nesledujeme příliš atraktivní fotbal. Salzburg takticky vyčkává a nikam se moc nežene. Partizani zase nemají moc šancí a přes propracovanou obranu se nedostávají.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Nadvakrát domácí rozehrávali standardní situaci. Valentino Lazaro s rozehrou moc nespěchal a rozhodčí jej tak odvděčil zbytečnou žlutou kartou.

44

A ještě jsme mohli vidět jejich branku! Po nakrátko rozehraném rohu se do vápna dostal jeden z domácích, který ale nepřihrál na kopačky lépe postavených hráčů.

43

Závěr poločasu je v režii domácího celku, který pohodlně kombinuje a kontroluje závěr třetího poločasu vzájemných střetnutí v rámci předkola o Ligu mistrů.

41

Následoval přímý kop domácího celku, který byl hned odvrácen a míč se dostal až k brankáři Walkemu, jenž se pokouší rozjet další akci.

40

Začíná nám poslední pětiminutovka v prvním poločase, který nám zatím nenabídl žádnou branku. Zlomí se to ještě v prvním poločase?

39

Hostům se povedlo vybojovat si rohový kop z levé strany, který ale nebyl ničím zmínkyhodným. Albánský celek ale pokračuje v aktivitě.

37

Na druhé straně zahrozil talentovaný Valentino Lazaro. Rakouský fotbalista prošel do vápna, ale vzdálenější tyčku se mu nepovedlo trefit.

36

36. Zajímavá situace po teči domácího obránce

36

Tak to mohl být zajímavý vlastňák! Jeden z hostů se opřel do míče, který ještě na hranici vápna tečoval domácí obránce. Míč padal za záda brankáře, který ale nakonec vše dokázal zachránit!

34

Po dalším neúspěšném nátlaku domácího celku se směrem dopředu dostává postupným útokem hostující celek. Tomu se ale prostě nedaří.

32

Partizani to zkoušeli opět po pravé straně, ale snažení nakonec skončilo tak, jako ty předchozí. Albáncům se nedaří dostat se do šestnáctky.

31

Půlhodinka je minulostí. Zatím jsme neviděli moc hezkého fotbalu. Nejspíše jde o souboj, kdy rozhodne jedna branka v zápase. Snad to tedy nebyla ta v minulém střetnutí.

29

Aktuálně jsou na míči fotbalisté albánského celku. Ti kombinují na polovině hřiště, ale přihrávky směrem dopředu téměř nevidíme.

28

Sledujeme méně atraktivní pasáž hry. Oba celky se snaží vymyslet něco, co by mohlo skončit brankou, ale moc se jim to nedaří. Utkání je svázané taktikou.

26

Vše se povedlo až po snažení po rohovém kopu. K míči se na hranici vápna dostal obránce Hinteregger, který ale slabou střelou doprostřed brány nenadělal brankáři problémy.

25

Domácímu celku se po kratší aktivitě povedlo vybojovat rohový kop z levé strany. Uvidíme, jestli se jim povede poprvé v zápase vystřelit.

22

Domácí záložník Laimer se ve středu travnaté plochy dopustil tvrdého zákroku, kdy hrál vysokou nohou. Rozhodčí jej ale od karty ušetřil.

20

Nepovedlo. Míče se opět ujali fotbalisté v rudých dresech, jenž kombinují trpělivě. Stále ztrácejí jednu branku, kterou by rádi co nejdříve smazali.

19

Domácí fotbalisté nyní zkouší pevnost obrany hostujícího celku. Zkoušejí kombinovat těsně před jejich vápnem a uvidíme, jestli se jim něco povede vymyslet.

17

Hostující forvard Fili se zkoušel na pravé straně projít přes bránícího hráče, ale ten jej nadvakrát zastavil a naznačil mu, že po této straně to nebude tak snadné.

16

Hosté jsou mnohem aktivnější a chtějí za každou cenu dát branku. Uvidíme, jestli se jim jejich úmysl povede učinit.

15

Následně to střelou z nějakých dvaceti metrů zkoušel Lorenc Trashi, kterému se ale nepovedlo trefit branku domácího brankáře.

14

Domácí pochopitelně nemusejí spěchat, ale i tak budou chtít na domácím hřišti uspět. Po centru z pravé strany se mohl ve vápně prosadit jeden z hráčů, ale nezakončil.

12

Na opačné straně hřiště kouzlil s míčem Ekuban, kterému se ale nepovedlo projít až do zakončení. Ve vápně jej zastavil bránící hráč.

11

Domácí fotbalisté to zkoušejí aktivně po pravé straně, ale jejich snažení nebylo zakončeno žádným centrem či nějakou postupnou kombinací do vápna.

10

Omlouváme se za technické problémy. Utkání je v desáté minutě a zatím aktivnější jsou hosté, kterým se dokonce jednou povedlo ohrozit branku.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler, Ćaleta-Car, Hinteregger, Ulmer – Lazaro, Laimer, Bernardo, Berisha – Soriano, Dabbur.
Náhradníci: Stanković – Reyna, Guldbrandsen, Lainer, Sørensen, Schlager, Wanderson.

FK Partizani: Hoxha – Ibrahimi, Krasniqi, Arapi, Atanda – Villa, Ramadani, Trashi – Ekuban, Torassa – Fili.
Náhradníci: Xhika – Vatnikaj, Jaupaj, Batha, Hasa, Volaš, Bertoni

Rozhodčí: Kružliak – Batko, Somolani (všichni SVK).
Víkendové zápasy

Salzburg se v rámci druhého kola rakouské Bundesligy představil na domácí půdě proti Wolfsbergeru. Domácí díky Sorianovi sice vedli, které ale nakonec neudrželi a remizovali 1:1.

FC Red Bull Salzburg 1:1 Wolfsberger AC
52. Soriano – 82. Hellquist
Řekli před zápasem

Jonathan Soriano (Salzburg): „Viděli jsme v minulém utkání, že jsou dobře defenzivně připraveni. Doma s fanoušky za zády máme ale větší šanci.“
První utkání

FK Partizani 0:1 FC Red Bull Salzburg
70. Soriano (pen.)

FK Partizani: Hoxha (C) – Ibrahimi, Krasniqi, Arapi, Kalari – Vila, Ramadani, Trashi – Ekuban, Fili (58. Batha), Torassa (83. Bardhi).

FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler, Ćaleta-Car, Hinteregger, Ulmer – Samassekou, Bernardo, Berisha – Lazaro (89. Lainer), Soriano (74. Gulbrandsen) (C), Dabbur (55. Laimer).

Držení míče: 52 % : 48 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 3:4.
Zdravím všechny fanoušky evropského fotbalu. V rakouském Salzburgu je dnes naplánovaná odveta mezi domácím celkem a albánským Partizanem. Postupující si zahraje o základní skupinu Ligy mistrů, v případě prohry jsou zaručeny skupiny Evropské ligy. Utkání startuje ve dvacet hodin a třicet minut. Přeji příjemné čtení.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

FC Red Bull Salzburg – KF Partizani Tirana

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 76. Soriano (Laimer), 81. Wanderson

Karty:   45+1. Lazaro (SLZ) – 51. Vila (PTZ)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5.

FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler, Ćaleta-Car, Hinteregger, Ulmer – Lazaro (74. Lainer), Laimer, Bernardo, Berisha – Soriano (84. Guldbransen), Dabbur (46. Wanderson).
Náhradníci: Stanković – Reyna, Guldbrandsen, Lainer, Sørensen, Schlager, Wanderson.

KF Partizani Tirana: Hoxha – Ibrahimi, Krasniqi, Arapi, Atanda – Villa, Ramadani, Trashi – Ekuban, Torassa (63. Batha) – Fili (78. Volaš).
Náhradníci: Xhika – Vatnikaj, Jaupaj, Batha, Hasa, Volaš, Bertoni

Rozhodčí: Kružliak – Batko, Somolani (všichni SVK)