Menu

Fotbal

Olympijské hry - ženy

Brazílie – Čína

3:0

konec (1:0)

03.08.2016, 21:00 • Olympic Stadium, Rio De Janeiro • Ondřej Hradecký (@ondra295)

Tipsport: 1.48 3.95 6.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

90. CRISTIANE - 3:0

90

Brazílie právě vstřelila branku!
Tak toto je už jenom taková pojistka už jasné výhry Brazílie! Na centr od Andressy velice špatně vyběhla Čao Li-na, která ho netrefila a umožnila tak velice snadnou hlavičku do prázdné branky od naskakující CRISTIANE! Ta tak zvýšila na 3:0!

86

Ve vápně Číny byl k vidění obrovský závar, který byl zakončen střelou do bloků od jedné z Brazilek, ale nakonec si dokázala čínská obrana s touto ošemetnou situací poradit a míč odpálit pryč!

85

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Fabiana, přichází Poliana.

81

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Marta, přichází Debinha.

79

Střídání v týmu Čína: ze hřiště odchází Wang Šuang, přichází Ku Ja-ša.

67

67. Výborný průnik Marty a její následná střela

67

Teď si další dobrý zákrok musela připsat Čao Li-na, která se položila na zem proti dobré střele a dokázala ji vyrazit do bezpečí!

65

Střídání v týmu Čína: ze hřiště odchází Wang Šan-šan, přichází Jang Li.

63

Brazilky měly přímý volný kop a byla z toho další dobrá šance! K přizvednutí hlavou se totiž dostala Rafaelle, která jen těsně minula bránu Čao Li-na!

60

60. Andressa ALVESOVÁ - 2:0

59

Brazílie právě vstřelila branku!
Tak toto bylo přesně to, kvůli čemu je Marta na hřišti! Dostala krásný pas za obranu, zpracovala si ho a měla hlavu nahoře, takže viděla nabíhající ANDRESSU ALVESOVOU, které poslala přesnou přihrávku před poloprázdnou bránu a umožnila jí tak zvýšit náskok na 2:0!

58

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Thaisa, přichází Andressa.

45+2

45+2. Nedorozumění v obraně Brazílie

45+2

Tak toto byla obrovská chyba domácích! Fabiana poslala šílenou malou domů hlavou a málem překonala vlastní brankářku, ovšem míč skončil centimetry mimo!

36

36. MONICA - 1:0

36

Brazílie právě vstřelila branku!
Tak nakonec to tam přeci jen spadlo a tentokrát to bylo i vinou chyby brankářky Čao Li-na, která nedosáhla na první centr a poté vznikla ve vápně obrovská mela – po sérii hlavičkových soubojů se dostala k zakončení MONICA a Číňanky si při vykrytí její nedůrazné hlavičky tak překážely, až skončila v síti!

34

34. Závar před brankou Číny

34

Tak toto byla obrovská šance! Ke střele se po rohu dostala Cristiane, která střílela z bezprostřední blízkosti, ale její střelu zablokovala na čáře Liou Šan-šan! Následně ještě poslala míč vedle brány Formiga.

29

29. Beatriz v úniku a její následné zakončení

29

Do dobré šance se dostávala Beatriz, která po kličce do protipohybu obránkyně byla skoro sama před bránou, ale svoji střelou trefila pouze bloky!

22

Wu Chaj-jen je první hráčkou, která vidí z ruky sudí Chenardové žlutou, protože trochu více strčila do Formigy a ta se sesypala k zemi.

15

15. První větší šance domácí Brazílie

15

Tak toto byla velká šance domácích! Po centru ze strany od Alvesové se dostala k zakončení z voleje ve vápně Cristiane, ovšem její dobrou ránu k tyči vyrazila na roh Čao Li-na!

Brazílie – Čína

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 36. Monica, 59. Andressa Alvesová, 90. Cristiane

Karty:   22. Wu Chaj-jen (CHN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 15:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 6:10.

Brazílie: Bárbara – Monica, Fabiana (85. Poliana), Rafaelle, Tamires – Formiga, Andressa Alvesová, Beatriz, Marta (81. Debinha) – Cristiane, Thaisa (58. Andressa).
Náhradníci: Aline – Érika, Poliana, Raquel Fernandesová, Debinha, Bruna Benitesová, Andressa.

Čína: Čao Li-na – Li Tung-na, Wu Chaj-jen, Liou Šan-šan, Süe Ťiao – Wang Šan-šan (65. Jang Li), Čang Žuej, Wang Šuang (79. Ku Ja-ša), Tchan Žu-jin – Ma Siao-sü, Li Jing.
Náhradníci: Čang Jüe – Čao Žung, Kao Čchen, Jang Man, Pchang Feng-jüe, Jang Li, Ku Ja-ša.

Rozhodčí: Chenardová – Charbonneauová, Morissetová