Menu

Fotbal

Belgická liga

Sporting Charleroi – Waasland-Beveren

1:0

konec (0:0)

30.07.2016, 20:30 • Stade du Pays de Charleroi, Charleroi • 1. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.55 4.15 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Už za pár hodin se na Vás ale těším u přenosu z utkání LiverpoolAC Milán! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (22:28:13)
Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 7:6.
Je dobojováno! Sporting Charleroi po infarktovém závěru poráží Waasland nejtěsnějším možným způsobem a připisuje si do ligové tabulky první tři body! V prvním poločase se oba týmy spíše oťukávaly, o něco více ze hry měli hosté, ale jejich největší šanci zlikvidoval reflexivním zákrokem Mandanda! Ve druhém poločase převzali iniciativu domácí hráči, ale šance dlouho nepřicházely. Vše podstatné se odehrálo až v poslední čtvrthodince. Rozhodčí ani v jednom ze sporných momentů nenařídil pokutový kop. Dvě minuty před koncem uviděl za zbytečný zkrat červenou kartu N´Ganga! Sporting i přes početní nevýhodu pokračoval v útočení a v poslední minutě nastavení dopravil míč do sítě Steeven Willems!

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Steeven WILLEMS - 1:0

90+3

Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné se stává skutečností! Domácí i v početní nevýhodě v poslední minutě nastavení rozhodují o svém vítězství! Sporting zahrával standardní situaci. Centrovaný míč sice nejprve zasáhl jeden z obránců, ale kulatý nesmysl se odrazil k noze STEEVENA WILLEMSE, jež jej nekompromisní bombou napálil do sítě!

90+2

Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Marquet, přichází Nys.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Bez zápisku na seznamu hříšníků dnes nebude ani střídající Cerigioni. Hostující fotbalista dostává žlutou kartu za ostrý skluz.

89

Domácí i přes početní nevýhodu stále kombinují s míčem na polovině Waaslandu. Sporting si dokonce vypracoval další standardku. Hosté se bez větších potíží ubránili.

88

A pozor! Červená se, červená! Obránce N´Ganga vletěl do jednoho ze soubojů jako utržený ze řetězu a za nehezký zákrok si vykoledoval červenou kartu!

87

Sporting zahrával další rohový kop. Obrana sice napoprvé odvrátila míč pouze na hranici šestnáctky, kde byl připravený Ninis, ale středopolař Sportingu nedokázal vypálit.

86

Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Fall, přichází Ferber.

85

Domácí převzali veškerou iniciativu co se týče ofenzivy a zavalují Waasland jedním útokem za druhým. Obrana hostů nyní odvrátila centr z pravé strany do zámezí.

84

Další pád v pokutovém území Waaslandu! Tentokrát se k zemi poroučel střídající Bedia. Nutno říci, že mu pomohlo podklouznutí a ne zákrok obránce.

83

Sporting zahrával standardní situaci. Exekuce se chopil Tainmont. Centr domácího útočníka nabral opačnou faleš a namířil si to přímo do rukavic připraveného Gobleta.

82

N´Ganga se vydal podpořit ofenzivu domácího celku. Ihned po převzetí míče se mu pod nohy vrhl obětavý obránce, jež mu dobře načasovaným skluzem odpálil míč do zámezí.

81

I domácí celek už zkouší hlavně dlouhé míče za obranu soupeře. Na jeden z nich si na hranici pokutového území počkal brankář Goblet a s přehledem schoval balón do rukavic.

80

Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Ampomah, přichází Cools.

79

Penalty se dožadovali i na druhé straně! Tainmont si postrčil míč mezi dva obránce a když na svém těle ucítil ruku, ochotně upadl! Sudí nepíská ani tady!

78

Hra je přerušena. Na hrací ploše totiž zůstává ležet domácí obránce Martos, který schytal nějaký šrám. Fotbalisté Waaslandu využívají krátkou pauzu k doplnění tekutin.

77

Obrovská nevole na straně hostů! Ti se dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Schrijverse. Brankář Mandanda boxoval míč, což se mu nepovedlo a při druhém zákroku poslal soupeře k zemi! Rozhodčí však penaltu nepíská!

76

Po rohovém kopu ještě zůstali hosté u míče. Seck se snažil přenést těžiště hru přes šíři hřiště na levou stranu, ale našel jen připraveného obránce.

75

Gano se přesunul k levé postranní čáře, potáhl míč až k rohovému praporku, odkud se rozhodl odcentrovat, ale jeho pobídku srazila obrana na rohový kop.

74

A málem to bylo 1:0! Střídající Baume potáhl míč po pravé straně, napřáhl z velké dálky a jeho ránu jeden z obránců tečoval tak nešťastně, že míč proskotačil těsně vedle levé tyče!

72

Tainmont podruhé v utkání nafilmoval pád v pokutovém území a tentokrát už mu to neprošlo. Hlavní rozhodčí vytahuje žlutou kartu!

71

Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Saglik, přichází Baume.

70

Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Vanzo, přichází Cerigioni.

70

Na centr od rohového praporku si naběhl právě střídající Bedia. Jeho zakončení v krkolomné pozici nechalo Gobleta klidným. Hosté budou odkopávat.

69

Střídající Bedia se okamžitě zapojil do rozehrávky domácího celku. Fall si sbíhal za obranu, ale Saglik vzal odpovědnost na sebe a protáhl Gobleta. Bude to rohový kop.

68

Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Pollet, přichází Bedia.

67

Z dalšího rohu už nebezpečí pro domácí svatyni nepřišlo, naopak z rychlého protiútoku hrozil Fall, ale ani nejaktivnější fotbalista dnešního utkání se do zakončení nepropracoval.

66

Zajímavé pojetí rozehrávky! Jans vyslal prudký přízemní centr, který na přední tyči tečoval jeden z hostů. Od obránce se míč odrazil na další rohový kop.

65

Ampomah vybojoval míč proti přesile protihráčů, založil útok hostujícího celku. Míč se dostal ke Ganovi, který se rozhodl odcentrovat. Jeho pobídku odkopl na roh Willems.

64

Pollet zapomněl míč za sebou a Buatu mu jej bez problémů ukradl. Domácí útočník se na sebe právem hněvá, jelikož se připravil o dobrou střeleckou možnost.

63

Potrestaný Jans se rovněž dostal k odcentrování míče do pokutového území. Rozhodčí mu však pokazili radost z dobré odvedené práce. Podle nich už míč opustil hrací plochu.

62

K exekuci přímého kopu se postavil Saglik. Krajní záložník zkusil štěstí přímou střelou. Jeho technický obstřel pravačkou minul horní tyč branky Waaslandu o dobré dva metry.

61

Jans před pokutovým územím zastavil unikajícího Falla. Hostující bek vidí za svůj faul žlutou kartu a Sporting navíc bude zahrávat přímý kop z dobré pozice.

60

Domácí dlouho otáleli se zakončením zpoza šestnáctky. Diandy to nakonec vzal na sebe. Jeho ránu tečoval jeden z obránců na rohový kop. Sporting je jasně lepším týmem.

59

Na druhé straně po rychlém protiútoku zakončoval levou nohou Fall. Střelecký pokus domácího rychlíka po zemi schoval do rukavic brankář Goblet.

58

Buatu se rozhodl pro dlouhou přihrávku za obranu Sportingu. Nikdo ve žlutém jeho úmysl nepochopil a balón se dotoulal až za brankovou čáru. Mandanda bude odkopávat.

57

Právě Pollet zachytil míč na polovině hřiště, předal jej Ninisovi, který z první adresoval kulatý nesmysl na pravou stranu do běhu Tainmontovi. Poslední jmenovaný však míč nezachytil na hrací ploše.

56

Tlak Sportingu roste. Domácí zahrávali rohový kop. Po secvičeném signálu vyrazil za centrovaným míčem Pollet. Domácí útočník však zády k brance nedokázal zakončit.

55

Až nyní se Sportingu podařilo zakončit! Na pravé straně si míč z nohy na nohu přehodil Saglik, který poté vymyslel technický obstřel, ale ani on netrefil zařízení.

54

Fall postupoval do otevřené obrany Waaslandu, ale rozhodl se pro přihrávku na Ninise, který s ní nepočítal a nepotykal si s prvním dotekem. Domácí se připravili o dobrou šanci.

53

Diandy si splnil své defenzivní povinnosti, když zastavil dlouhou přihrávku podél pravé postranní čáry. Hosté budou vhazovat. Druhý poločas zatím vychází lépe domácím.

52

A Sporting se dostal do šance! Fall si vytvořil místo k odcentrování a nadýchaným obloučkem našel hlavu Tainmonta, který nikým neatakován nasměroval míč nad branku!

51

Gano vybojoval míč těsně za polovinou hrací plochy, poslal jej na levou stranu, odkud však nepřišla přesná přihrávka do běhu. S míčem na kopačkách pokračují domácí.

50

Jans si zkušeně zasekl míč kolem napadajícího útočníka a vytvořil si prostor pro rozehrávku. Hostující stoper zavezl míč až na polovinu hřiště, kde přesně přihrál.

49

Vanzo operoval s míčem na polovině hřiště na malém prostoru. Okamžitě se k němu sběhli dva hráči a Vanzo o míč přišel. Domácí oproti první půli zvýšili presink.

48

Další dlouhý míč za obranu Sportingu si domácí obrana s přehledem pohlídala. Martos malou domů dopravil balón až k nohám Mandandy. Pokračuje se opatrně.

47

Ampomah se snažil navázat na výkon z prvního poločasu a z levé strany si to namířil do pokutového území. Ještě před jeho hranicí mu Mata odkopl míč do zámezí.

46

Domácí obstarali výkop do druhého poločasu. Fotbalisté v bíločerném se okamžitě vrhli do útočení. Dlouhý míč na pravou stranu však odhlavičkoval de Schutter.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí. Diváci v Charleroi zatím na úvodní branku čekají. Domácí mohli jít do vedení, ale Pollet mířil hlavou nad branku. Waasland si největší šanci prvního poločasu vytvořil po dvaceti minutách hry, ale proti hlavičce z těsné blízkosti se blýskl Mandanda! Poté už kralovaly obě obrany a do šaten se proto odchází za bezbrankového stavu.

45+1

První poločas skončil.

45

Střeleckým pokusem se prezentoval Saglik. Jeho pokus levačkou z velké vzdálenosti prolétl kolem hostujících obránců a ohrozil pouze reklamní banery za brankou.

45

Už se zdálo, že se Fall utopí v moři vlastních kliček, ale Marquet jej nakonec nedovoleným zákrokem vysvobodil. Domácí mají v závěru poločase ještě jednu možnost.

44

Domácí rozehrávali rohový kop. Centrovaný míč se snášel na hranici malého vápna, kde si prostor k zakončení dělal Pollet, u nějž však byli dva obránci, kteří míč odhlavičkovali.

43

Výborná práce Secka. Hostující záložník se položil do jedné z přihrávek za obranu a ve skluzu odkopl míč do autu. Sporting se alespoň může přiblížit brance Waaslandu.

42

Vanzo si zpracoval přetažený centr a okamžitě vyslal do pokutového území další pobídku. Jeho přihrávka však nalezla pouze domácí obránce.

41

Míč se po centru odrazil do klubka hráčů, ale ani jeden z fotbalistů ve žlutém jej nedokázal nasměrovat na branku a obránce Martos rázným odkopem zažehnal nebezpečí.

40

Mata nabral na vidle jednoho z hostujících fotbalistů a dostává důraznou domluvu z úst hlavního arbitra. Hosté navíc budou rozehrávat zajímavý přímý kop.

39

Ampomah obdržel další přihrávku do běhu. Mata se mu ale výborně postavil, nedal soupeři ani metr prostoru a okamžitě jej o míč připravil a ještě jej vyvezl do bezpečí.

38

Fall si lehkým pohybem udělal prostor na hranici šestnáctky, obhodil si obránce dokonce odcentroval. Jeho slabý centr sebral do rukavic brankář Goblet.

37

Obrana hostů dobře věděla o postavení domácích útočníků a Buatu s přehledem nechal proletěl míč až do rukavic Gobleta. Waasland hraje v prvním poločase opravdu dobře.

36

Fall si naváděl míč na pravačku, před pokutovým územím se mu postavil jeden z obránců. Domácí útočník se po mírném kontaktu teatrálně poroučel k zemi. Sudí zůstává klidný.

35

Ampomah si znovu dělal prostor u levé postranní čáry. Tentokrát však recept na obránce nenašel a při návratu na vlastní polovinu se naopak dopustil nedovoleného zákroku.

34

Fall uháněl do otevřené obrany Waaslandu, dostal se až do šestnáctky, kde už mohl zakončovat, ale ještě chtěl vylepšit pozici pro dobíhajícího Polleta, který se k míči nedostal kvůli skvělému obrannému zákroku Camacha.

33

Schrijvers si poněkolikáté v utkání našel místo v pokutovém území a hlavou lízl prudký centr z pravé strany. Mandanda mohl zůstat v klidu, jelikož balón pouze proskákal pokutovým územím.

32

Až nyní se hráči Sportingu dostali k míči. Mata na pravé straně zatarasil cestu Ampomahovi, který tentokrát svému strážci nezahrál na housličky. Domácí budou vhazovat.

31

Právě urostlý Gano dělal obraně Sportingu další problémy. Tentokrát jej však stoper Martos ke střele vůbec nepustil. Waasland však stále kombinuje na polovině domácích.

30

Gano postupoval s míčem proti přesile obránců a držel se hesla: "Když nevíš, co udělat, vystřel!" Jeho rána z pětatřiceti metrů zaplavala ve vzduchu a Mandanda musel konečky prstů vyrážet na roh!

29

Hosté jsou v prvním poločase lepším týmem a hrají častěji s míčem na kopačkách. Další atak Waaslandu po pravé straně byl zastaven hned v počátku, ale hosté se opět dostali k míči.

28

Vanzo vyslal pravačkou centr do pokutového území. Na přetažený míč si naběhl Ampomah, který si ale počínal dezorientovaně a nasměroval hlavičku daleko od branky.

27

Hosté si však vybojovali jinou standardní situaci. Centrovaný míč směřoval do roje hlavičkářů, odkud se vysokým obloukem odrazil přímo do rukavic Mandandy. Domácí brání s přehledem.

26

Ampomah si sice efektní kličkou posunul míč mezi nohami svého strážce, ale ihned po malém kontaktu se poroučel k zemi. Jeho teatrální pád rozhodčí jako faul neposoudil.

25

Na hřišti se přiostřuje. Ve středovém kruhu utržil nepěkný šrám Schrijvers, jež si obhodil obránce. Rozhodčí stále čeká s vytažením první žluté karty.

24

Na druhé straně musel dávat pozor brankář Goblet na centr z pravé strany. Strážce hostující branky vyrazil na hranici malého vápna a nikým neatakován sebral míč do rukavic.

23

Ampomah se dral za míčem tak usilovně, až skolil běžícího Matu na trávník. Rozhodčí samozřejmě odpískal hostujícímu záložníkovi nedovolený zákrok. Sporting bude rozehrávat.

22

Hosté zahrávali další standardní situaci. K míči se postavil Marquet, jehož centr směřoval na hranici šestnáctky, kde ale stáli jen připravení obránci Sportingu.

21

Po následném rohovém kopu zapomněli domácí míč v mele před brankou a N´Ganga se k němu dral na hranici pravidel. Rozhodčí jeho počínání posoudil v dovolených mezích.

20

20. Fantastický zákrok Mandandy

20

Obrovská šance hostů! Míč z autového vhazování prodloužil Gano na hranici malého vápna, kde se k zakončení prodral Schrijvers, jehož hlavičku fantastickým zákrokem vyrazil Mandanda!

19

Gano si pokryl míč před dvojicí obránců, ale nechal se vytlačit až k rohovému praporku, kde sice z otočky dokázal odcentrovat, ale vybojoval jen vhazování.

18

Domácí v posledních minutách přebírají aktivitu ve hře. Ninis potáhl míč středem hřiště a nechal se faulovat. Sporting bude zahrávat přímý kop z vlastní půle.

17

17. První šance domácích

17

Fall zachytil dlouhý míč vpřed, obešel obránce a uvolnil se k centru. Na přetažený míč si naskočil Pollet, jež hlavičkoval úplně osamocený, ale nasměroval míč nad branku!

16

De Schutter přečetl úmysl soupeře, zachytil míč a sám se vydal vpřed. Hosté dopravili míč až na hranici šestnáctky k Seckovi. Ten se ale příliš dlouho otáčel a o balón přišel.

15

Centrovaný míč do pokutového území přizvedl hlavou jeden z domácích obránců přímo do rukavic Mandandy. Domácí brankář poslal výkop pouze do autu. Rozehrávka Sportingu skřípe.

14

Po další chybné rozehrávce domácího celku zkoušel Vanzo procpat vpřed průnikovou přihrávku, kterou Ninis zastavil rukou. Rozhodčí nařizuje přímý kop pro Waasland.

13

Pollet si dalším rychlým sprintem za obranu řekl o přihrávku, která do těchto míst okamžitě mířila, nicméně vracející se Camacho ve skluzu zastavil míč.

12

Gano rozkmital své rychlé nohy po pravé straně, nabil míč na střed Seckovi, jež si jej připravil na levačku a střelou po zemi minul pravou tyč domácí branky.

11

Tainmontova snaha na levé straně přišla vniveč. Domácí útočník sice stačil odcentrovat, jenže míč se od obránce odrazil zpět na jeho nohu, od niž si to zamířil přímo do autu.

10

Ampomah na levé straně nádhernou kličkou vykoupal svého strážce, proti přesile obránců si však netroufl na další průnik a raději obrátil hru k obráncům.

9

Fall se probíjel vpřed po pravé straně, s vypětím všech sil se dostal za záda svého strážce a vyslal prudký centr, za kterým spěchal Pollet, jež na dlouhou nohu nedokázal zakončit.

8

A právě domácí útočník Pollet vyhrál souboj o míč na polovině hrací plochy a navíc se nechal chytře faulovat. Černobílí budou moci nadále pokračovat v kombinaci s míčem.

7

Pollet si krásně zpracoval přihrávku na hranici pokutového území, dostal se na pravou stranu, avšak jeho centr srazil jeden z obránců na autové vhazování.

6

Po rohovém kopu se hostům sice podařilo zakončit, nicméně míč opustil hrací plochu. Následná Mandandova rozehrávka byla hodně nepřesná.

5

Další zakončení hostů! Marquet si naběhl za obranu Sportingu, obdržel míč do ostrého úhlu, ale i z něj dokázal vyprášit Mandandovy rukavice. Bude z toho rohový kop.

4

První zakončení zápasu má na svědomí Schrijvers, který si v pokutovém území naskočil na centr z pravé strany a hlavou lízl míč nad horní tyč Mandandovy svatyně.

3

Waasland získal míč do svého držení a dlouho kombinoval v zadních řadách. Rozehrávku Buatua vystihl jeden z domácíchh záložníků, ale hosté zůstávají u míče.

2

Ani z prvního útoku Charleroi nebezpečí pro hostující obranu nepřišlo. Domácí se hnali vpřed po pravé straně, avšak Pollet vybojoval pouze vhazování.

1

Hosté zahájili zápas výkopem. Do hry se okamžitě zapojil i brankář Goblet. Na jeho výkop zareagoval dobře Diandy, jež odhlavičkoval míč do autu a nepustil soupeře vpřed.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Sporting Charleroi: Mandanda – Mata, Martos, Willems, N´Ganga – Saglik, Ninis, Diandy – Fall, Pollet, Tainmont
Náhradníci: Boulenger, Benavente, Baume, Bakar, Dessoleil, Ferber, Bedia

KV Red Star Waasland: Goblet – Jans, Buatu, Camacho, de Schutter – Vanzo, Seck, Marquet, Ampomah – Schrijvers, Gano
Náhradníci: Henkinet, Moren, Cerigioni, Orye, Caufriez, Cools, Nys

Rozhodčí: Boucaut – Meers, Lemaire.
Vzájemná utkání

V loňské sezóně se pokaždé radoval hostující celek! V říjnu 2015 vyhrál Sporting na půdě soupeře 1:0, ale Waasland mu to na konci února oplatil výhrou 3:2 v Charleroi.
Sporting Charleroi

Sporting Charleroi na konci loňské sezóny svedl bitvu o postup do Evropské ligy s Genkem, kterému však nedokázal zdatně sekundovat. V letošní sezóně chce Sporting na loňské představení navázat, a proto zvolil náročnou přípravu. V úvodu přišla porážka se Steauou, poté remíza s Reims, těsná výhra nad Štrasburkem a dvě porážky se St. Gillose a Bruggami.
KV Red Star Waasland

Waasland v loňské sezóně bojoval o Evropskou ligu. Ve skupině ale skončil až na posledním šestém místě a musí se obejít bez pohárů. V přípravě se dnešním hostům docela dařilo. Po třech vítězstvích s Kemzeke, Sint Niklaas a Bornem přišly dva duely s účastníky Ligue 1! Ani s Lens ani s Lille si však Waasland neporadil a vždy prohrál o jediný gól!
Dobrý večer, vítejte na startu nové fotbalové sezóny! Kolotoč utkání se rozběhl v České republice, ale začínají i jiné ligové soutěže! Jednou z nich je belgická Jupiler Pro League. V prvním kole na sebe od 20:30 narazí Sporting Charleroi a KV Red Star Waasland.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Sporting Charleroi – Waasland-Beveren

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. Willems

Karty:   72. Tainmont (CHL) – 61. Jans (WAS), 90. Cerigioni (WAS)   88. N´Ganga (CHL)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 7:6.

Sporting Charleroi: Mandanda – Mata, Martos, Willems, N´Ganga – Saglik (71. Baume), Ninis, Diandy – Fall (86. Ferber), Pollet (68. Bedia), Tainmont
Náhradníci: Boulenger, Benavente, Baume, Bakar, Dessoleil, Ferber, Bedia

Waasland-Beveren: Goblet – Jans, Buatu, Camacho, de Schutter – Vanzo (70. Cerigioni), Seck, Marquet (90+2. Nys), Ampomah (80. Cools) – Schrijvers, Gano
Náhradníci: Henkinet, Moren, Cerigioni, Orye, Caufriez, Cools, Nys

Rozhodčí: Boucaut – Meers, Lemaire

MOL Cup

Kratonohy – Chrudim 10:15 1:5

Adm. Praha – Dobrovice po penal. (5:4) 10:15 3:2

Havířov – Třinec 10:15 1:2

Mar. Lázně – Sokolov 10:30 1:6

P. Kopanina – Tachov 11:00 3:6

Náchod – Žižkov 17:00 0:3

Sez. Ústí – Písek 17:00 0:3

Kladno – Táborsko 17:00 0:4

Motorlet – Č. Budějovice po penal. (4:5) 17:00 2:2

Lomnice – Domažlice 17:00 1:10

Letohrad – Pardubice 17:00 0:5

Klatovy – Vyšehrad 17:00 4:2

Proboštov – Varnsdorf 17:00 1:3

Chrastava – Zápy 17:00 1:2

Štětí – Ústí n. L. 17:00 0:6

Souš – Vltavín 17:00 0:3

Olympia Radotín – Vlašim 17:00 1:2

Velvary – Převýšov 17:00 1:4

Dvůr Králové – Benátky n/J. 17:00 0:3

Český Brod – Hořovicko 17:00 3:1

Brozany – Benešov po penal. (6:7) 17:00 2:3

Tasovice – Třebíč 17:00 0:2

Nové Sady – Frýdek-Místek 17:00 0:1

Tišnov – Prostějov 17:00 0:3

Rýmařov – Hlučín 17:00 1:2

Hodonín – Hulín po penal. (8:9) 17:00 2:3

Břeclav – Vyškov 17:00 4:3

Líšeň – Otrokovice 17:00 1:0

Hranice – Nový Jičín 17:00 0:5

Petřkovice – Opava 17:00 0:1

Přerov – Uničov 17:00 1:5

Holešov – Olomouc 17:00 0:6

D. Benešov – Ostrava 17:00 0:3

Šumperk – Mohelnice 17:00 1:0

Brumov – Vítkovice 17:00 0:5

Rosice – Znojmo 17:00 0:1

Slavičín – Kroměříž 17:00 1:0

Chotěboř – Polná 17:00 1:6

Kolín – Králův Dvůr 17:00 0:1

Čáslav – Živanice 18:00 0:3