Menu

Fotbal

International Champions Cup

Real Madrid – Chelsea FC

3:2

konec (3:0)

30.07.2016, 21:05 • Ann Arbor, Michigan • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.7 3.4 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Skončilo toto famózní utkání, končí i můj komentář k němu. Přeji všem krásný zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit nashledanou. Dobrou noc. (23:05:02)

Zápas v Michigan Stadium sledovalo neuvěřitelných 105 826 diváků!

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 22:15.
Je dobojováno. Sledovali jsme překrásné utkání, které nakonec končí těsnou výhrou Realu Madrid. Chelsea ale bojovala do poslední chvíle a nebyla nakonec daleko od vyrovnání. Ve druhé půli předvedla parádní výkon, který vyústil dvěma góly Edena Hazarda.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Další velká šance Chelsea a mohlo být vyrovnáno! Eden Hazard měl na kopačce nejen srovnání, ale také hattrick. Jenže svou střelou přestřelil branku Realu a je konec.

90+1

90+1. Eden HAZARD - 3:2

90+1

Chelsea právě vstřelila branku!
V první nastavené minutě přichází kontaktní branka pro Chelsea. A znovu u toho byl EDEN HAZARD, jenž se prakticky z totožné situace prosazuje podruhé. V úniku opět obelstil Yaneze a skóruje opět do prázdné branky. Chelsea ještě dýchá. Asistence: Michy Batshuayi.

90

Druhý poločas je nastaven o dvě minuty.

89

Na druhé straně přetáhl centr Mariano, přesto se míč snažil doběhnout Enzo Zidane. Syn slavného otce však na balón nakonec stejně nedosáhl.

88

Chelsea je teď hodně aktivní a do další šance se dostali Batshuayi a Hazard. Ani jeden z nich však svou střelu mezi tři tyče neposlal. Real tak stále drží dvě minuty před vypršením řádné hrací doby dvoubrankový náskok.

87

87. Velká šance pro Batshuaye

87

Batshuayi nyní procházel do vápna Realu jako nůž máslem a Danilo měl tedy co dělat, aby ho stíhal. Nakonec se podařilo Batshuayiovi zakončit, ale míč poslal vysoko nad.

85

Enzo Zidane založil akci Realu a poslal míč na Hakimiho. Ten ho však nezachytil a akce Madridu je tak u konce.

84

Volný přímý kop zahrával Batshuayi a míč rozehrál velmi dobře. Ten se snášel k levé tyči Yanezovy branky, ale posledně jmenovaný ho svými rukavicemi vyráží do bezpečí.

82

Fotbalisté Chelsea ale nyní ožili. Vstřelená branka je nakopla a ti se snaží o kontaktní branku. Zatím je však Yanez proti a míč za svá záda nepouští.

80

80. Eden HAZARD - 3:1

80

Chelsea právě vstřelila branku!
Z předchozí standardní situace, kterou odehrál Hazard nezapršelo. Ale hráč Chelsea si to vynahradil o malou chvilku později. Chalobah ho vyslal do úniku a EDEN HAZARD poté obhodil brankáře Yaneze a poté už pro něho nebyl problém zakončit do prázdné branky. Je to sice už o dva góly, ale do konce utkání už moc času nezbývá. Asistence: Nathaniel Chalobah.

78

78. Žlutá karta

78

Žlutou kartu dostává Enzo Zidane (Real Madrid CF).

78

Moses se řítil do vápna Realu a byl nedovoleně zastaven. Pro Chelsea je tu tedy standardní situace v podobě volného přímého kopu.

76

Danilo opět posílá balón na Yaneze, který tak bude opakovat odkop od vlastní svatyně.

76

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Nacho, přichází Hakimi.

76

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Traoré, přichází Moses.

74

Danilo raději poslal míč na vlastního brankáře Yaneze, aby zabránil útoku Chelsea. Batshuayi se tak po míči natahoval zbytečně. Další šance Chelsea je tak u konce.

72

Chelsea se vrhla znovu do útoku a snažila se o zkorigování nepříznivého stavu. Konkrétně zblízka střílel Hazard, ale na Yaneze si nepřišel. Yanez za malý okamžik pošle míč zpět do hry.

71

Hazard se řítil téměř sám na branku Realu, ale jeho následná přihrávka na svého spoluhráče nebyla přesná a balón zachytil Llorente. Ten ho poté zakopává do bezpečí.

68

Llorente střílel ze střední vzdálenosti a míč ještě tečoval někdo z obránců Chelsea. Akce Realu tak nebyla dotažena do zdárného konce.

67

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Hazard.

67

Terry se dostal do zakončení, ale jeho rána nakonec končí v náruči Yaneze. Ten tak bude poprvé odkopávat míč od své vlastní branky.

67

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Díaz, přichází Morata.

66

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Tejero.

65

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vázguez, přichází Odegaard.

65

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Asensio, přichází Febas.

65

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Enzo Zidane.

65

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Varane, přichází Lienhart.

64

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casilla, přichází Yanez.

64

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Kovačič, přichází Llorente.

61

Matičova přihrávka přes osu hřiště nenašla svého adresáta. Varane ale míč nezachytil a akce Chelsea tak může pokračovat dále.

59

U míče byl nyní opět Marcelo a publikum v Michigan Stadium bouří. Další akci tohoto hráče ale neviděli, neboť přišel o balón díky včasnému vypíchnutí Matiče.

57

Žlutou kartu dostává Casemiro (Real Madrid CF).

57

57. Traoré a jeho šance

57

Casilla si povyběhl ze své branky a toho se snažil využít Traoré. Ten pálil z rohu velkého vápna a míč mířil na odkrytou branku Realu. Ale jeden z obránců madridského týmu dokázal svým reflexním zákrokem pomoci svému brankáři a hrozbu v podobě gólu tak odvrátil.

54

Matič byl v dobrém úniku na branku Realu, ale jeho akce záhy skončila. Dostal se totiž do ofsajdové pasti a postranní rozhodčí zdvihl praporek.

53

Marcelo pálil z hranice velkého vápna, ale míč poslal pouze do připraveného Courtoise. Ten tak bude odkopávat míč do bezpečí.

52

Sérii nepřesností nyní poznamenala hra, která byla spíše ve středu hřiště. Nyní už ale mají míč zase ve své moci fotbalisté Realu a míří s ním do další akce.

50

Cuadrado měl k dispozici pro Chelsea další volný přímý kop a po jeho rozehrání mířil míč na branku Casilly, ale ten ani nemusel zasahovat. Balón skončil pouze vysoko nad.

48

Traoré zahrával volný přímý kop po faulu Nachoa, ale jeho střela si cestu mezi tři tyče nenašla. Do útoku míří Real Madrid.

46

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Oscar, přichází Chalobah.

46

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Cuadrado.

46

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Loftus-Cheek, přichází Batshuayi.

46

Mezi třemi tyčemi Chelsea se nyní ukáže Courtois. Begovič, který inkasoval tři branky se tak na hřišti už neukáže.

46

Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Carvajal, přichází Danilo.

46

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Begovič, přichází Courtois.

46

Začal druhý poločas.
První poločas tohoto utkání je za námi. Na začátku se Realu nedařilo a Chelsea měla herní převahu, ale po deseti odehraných minutách se Real zahřál na provozní teplotu a začal úřadovat. Dvě branky Marcela a jedna Díaze znamenají tříbrankový náskok nad londýnským týmem. Hráči Chelsea tak mají před sebou nelehký úkol, pokusit se minimálně vyrovnat, aby měli šanci na úspěch v tomto duelu. Ale rozhodně to jednoduché nad rozjetým Realem mít nebudou. Druhý poločas začne ve 22:10.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Morata střílel na branku Chelsea, ale jeden z obránců londýnského týmu zasáhl velmi dobře a Realu tak už další branku Chelsea nepovolila. Je tu zřejmě konec této části hry.

45

Hlavní rozhodčí nastavuje první půli o jednu minutu.

44

První poločas pomalu ale jistě končí. Real Madrid tak má před sebou zřejmě jeden ze svých posledních útoků.

43

Je tu další hrozba pro Chelsea. Madridští znovu míří do útoku a míč na kopačkách má Marcelo. Jeho přihrávka ale nohu Moraty minula a londýnský klub si mohl znovu oddychnout.

42

Žlutou kartu dostává Cahill (Chelsea FC).

41

Pedro ukázal další kličkovanou, ale tentokráte se do blízkosti madridské branky nedostal. Jeho parádičky totiž byly už přehnané a rázem tak Chelsea znovu přišla o balón.

39

No z tohoto průběžného stavu rozhodně nebude Antonio Conte nadšený. Chelsea už má tříbrankovou ztrátu a dohánět ji bude jen těžko. Ale není ještě konec, šance je, jenže Real hraje v absolutní pohodě a nebude chtít žádné drama dopustit.

37

37. Mariano DÍAZ - 3:0

37

Real právě vstřelil branku!
Další neuvěřitelná akce rozjetého Realu. A opět u toho byl velešikovný Marcelo. Ten poslal přesnou přihrávku na MARIANA DÍAZE, jenž dělovkou z hranice velkého vápna propálil Begoviče a jeho tým tak jde do tříbrankového trháku! Asistence: Marcelo.

35

Marcelo poslal parádní přihrávku na Moratu, který se z otočky dostal zpět k míči, ale nakonec se k pořádné střele nedostal. Byla to ale další pohledná akce Realu Madrid.

34

Žlutou kartu dostává Pedro (Chelsea FC).

33

Znovu byli u míče fotbalisté Chelsea, kteří se snažili dostat se do dalšího útoku. Ale opět marně. O balón přišli už před velkým vápnem a Real tak může projít do rychlého brejku.

31

Chelsea je jako opařená. Aby ne, dvě rychlé branky Marcela ji musely poznamenat. Najednou se nedaří rozehrávka ani střelba. Jak na ztrátu Londýnští zareagují?

29

29. Casemiro a jeho přímý kop

29

Casemiro zahrával volný přímý kop a po jeho střele letěl míč přímo k levé tyči Gegovičovy svatyně. Brankář Chelsea ale bravurním zákrokem velkou šanci Realu zlikvidoval.

28

Žlutou kartu dostává Traoré (Chelsea FC).

26

26. MARCELO - 2:0

26

Real právě vstřelil branku!
A je to 2:0! Další hezká kombinace končí dalším gólem v síti londýnské Chelsea. Marcelo si narazil míč s Asensiem a tahle spolupráce dokonale funguje. Asensio vrátil balón na nohu MARCELA, který doslova prokličkoval až do pokutového území, kde svou přesnou střelou dokázal prostřelit znovu Begoviče. Asistence: Marco Asensio.

22

22. Varane a jeho gólová šance

22

Real zahrával volný přímý kop. Míč se dostal na hlavu Varaneho, který ho poslal na branku Chelsea. Begovič ale nebezpečí odvrátil a balón poslal za zadní čáru.

21

Madridští doslova ožili a znovu si to namířili na branku Chelsea, která byla opět v ohrožení. Jenže nyní se hráči Realu neprosadili a Chelsea si tak mohla oddechnout.

19

19. MARCELO - 1:0

19

Real právě vstřelil branku!
Španělský tým jde do vedení. MARCELO předvedl parádní individuální akci, když se po přihrávce od Asensia dostal těsně za velké vápno a odtud okamžitě vystřelil. Míč pak mířil na branku Chelsea, kde byl po jeho střele absolutně bezmocný Begovič. Asistence: Marco Asensio.

17

Dlouhý nákop Casemira odvrátil hlavou Aina a míč tak míří za polovinu Chelsea. To znamená, že v útoku jsou opět londýnští fotbalisté z Chelsea.

15

Madridští poslali míč do zámezí a je tu autové vhazování pro Chelsea. To odehraje Aina, který už si chystá do rukou míč.

13

Po náznaku šance Realu Madrid si míč převzali opět londýnští fotbalisté a míří do dalšího útoku. V něm je dnes hodně nebezpečný Traoré, který zatápí madridské obraně.

12

12. Pedro se zamotal do svých kliček

12

Pedro uháněl na branku Madridu, jenže byl příliš zbrklý a celá jeho kličkovaná končí na zadní čáře. Znovu tak má míč Real, konkrétně Casilla a odehraje ho do bezpečí.

11

Kovačič byl uvnitř vápna, ale než se stačil zorientovat a poslat míč směrem na londýnskou branku, sám se z něho vykázal. Chelsea si tak mohla oddechnout. Jinak by to asi byla nepříjemná střela.

9

Traoré vypálil míč z dobrých dvaceti metrů a donutil tak Casillu zasáhnout. Brankář Realu ale celou situaci zvládl a míč má ve své moci. Za chvíli ho rozehraje zpět mezi své spoluhráče.

7

Fotbalisté Realu Madrid postupně začínají vystrkovat růžky a nyní se jim souhra daří mnohem lépe, než tomu bylo od úvodního výkopu.

6

Na druhé straně uháněl podél pravé postranní čáry znovu Matič, který je zatím hodně aktivní. Jenomže balón byl příliš dlouhý a Matič na něho nedosáhl.

5

5. Nedorozumění mezi Matičem a Begovičem

5

Marco Asensio poslal nadýchaný centr do vápna Chelsea, ale Matič dokázal hlavou balón odvrátit. Ale došlo k menšímu nedorozumění mezi Begovičem a ten tak musel nakonec balón vyboxovat nad branku. První vážnější akce Realu Madrid.

4

Nepřesnost na straně Realu znamená znovu míč na kopačky Chelsea. Terry už si nabíhá za polovinu soupeře a pokusí se rozehrát míč do útoku.

3

3. První větší příležitost londýnské Chelsea

3

Willian poslal míč přímo na nohu Matiče, ale ten nakonec nestihl zakončit. Míč tak má ve své moci Casilla a bude odkopávat od své branky.

2

Willian byl faulován a je tu první volný přímý kop pro Chelsea. Ten zahraje stejný hráč.

1

O výkop se postarali fotbalisté Chelsea a hned se snažili založit útočnou akci. Ale hned za polovinou hřiště přišli o míč a do útoku tak mohou zamířit hráči Realu Madrid.

1

Utkání právě začalo.
Už opravdu za malou chviličku začínáme.
Narvaný Michigan Stadium vítá oba celky na hrací ploše.
Ještě jednou hezký večer vážení sportovní přátelé. Zanedlouho začne očekávaný souboj mezi Realem Madrid a Chelsea. Michigan Stadium v Ann Arboru se začíná pomalu plnit. Tento stadion má kapacitu 109 901 diváků a hovoří se o tom, že by mělo být vyprodáno. Bude to zřejmě parádní zážitek nejen pro tamní přítomné, ale i pro diváky u televizních obrazovek či streamů.
Úvodní sestavy:

Real Madrid CF: Casilla – Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo – Vázquez, Casemiro, Kovačič, Asensio – Mariano, Morata
Trenér: Zinedine Zidane
Náhradníci: Navas, Ramos, Benzema, James, Modrič, Jesé, Isco, Danilo, Odegaard, Llorente, E. Zidane, L. Zidane, Yanez, Craninx, Hakimi, Lienhart, Tejero, Febas, Diaz

Chelsea FC: Begovič – Azpilicueta, Terry, Cahill, Aina – Loftus-Cheek, Matič – Pedro, Oscar, Willian – Traoré
Trenér: Antonio Conte
Náhradníci: Hector, Moses, Cuadrado, Chalobah, Ivanovič, Fábregas, Zouma, Baba, Kanté, Hazard, Courtois, Kenedy, Rémy, Diego Costa, Miazga, Batshuayi, Blackman, Abraham, Tomori.
Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
Chelsea FC (Anglie)

Chelsea už je v plné přípravě na novou sezónu v anglické lize. Odehrála zatím dva přípravné duely. Nejprve vyzkoušela síly s rakouským Rapidem Vídeň a na jeho hřišti prohrála 0:2. Další zápas už ale zvládla. V německém Wolfsbergeru brala výhru 3:0. Nyní už jsou "Blues" v zámoří, kde také odehráli svůj první zápas na International Champions Cupu. Došlo na anglické "derby", neboť fotbalisté Chelsea narazili na Liverpool. Z výhry se těšila právě Chelsea, která svého soka z Anglie porazila těsně 1:0. Nový trenér Chelsea Antonio Conte se už se ale určitě těší na další velký zápas, který jeho Chelsea čeká. Jak bude úspěšný? Dokáže dovést své svěřence k výhře nad oslabeným Realem Madrid, kterému, jak už bylo zmíněno, bude chybět největší hvězda madridského klubu, a sice Cristiano Ronaldo?
Real Madrid CF (Španělsko)

Španělský Real Madrid má za sebou první utkání na tomto mezinárodním klubovém šampionátu, když prohrál 1:3 se zatím výborně hrajícím Paris Sanit-Germain. Madridští angažovali do svého klubu nového kondičního trenéra, Antonia Pintuse. Ten hráčům připravil speciální tréninky, které jsou pro organismus větší zátěží. Klub chce ale předejít svalovým zraněním, proto volí tuto cestu. Jen pro zajímavost, hned první tréninkovou jednotku nezvládli Danilo a Llorente, po nich v dalších dnech také Asensio a Benzema. Podle posledních zpráv jsou ale všichni už v pořádku. Co je dnes ale jisté, že do zápasu nenastoupí Cristiano Ronaldo. Ten se do Madridu vrací až v první půlce srpna a neodehraje tak ani španělský superpohár. Ba co více, nenastoupí zřejmě ani do nového ročníku La Ligy, neboť se hovoří o tom, že by měl naskočit až do třetího utkání. Zajímavostí ve španělském klubu je, že trenér Zinedine Zidane s sebou vzal své dva syny, Lucu a Enza. Enzo Zidane – záložník – nastoupil do druhého poločasu s PSG, jeho mladší bratr Luca Zidane – brankář – pak byl mezi náhradníky.
O International Champions Cup

International Champions Cup je přípravný mezinárodní turnaj fotbalových klubů, který se hraje každoročně na přelomu července a srpna. Založila ho firma Relevant Sports za účelem propagace fotbalu v USA, hraje se od roku 2013 a navazuje na soutěž World Football Challenge, existující v letech 2009–2012. Hlavním sponzorem je pivovar Guinness.

Turnaje se účastní přední evropské velkokluby a účastníci Major League Soccer. V prvních dvou ročnících nastoupilo osm týmů rozdělených do dvou skupin, jejichž vítězové se pak utkali o celkové prvenství. Hrálo se v USA a Kanadě, od roku 2015 turnaj expandoval do Austrálie a Číny; formát se změnil na tři paralelní skupiny, dvě tříčlenné a jednu desetičlennou (do ní se americkým týmům započítávaly vzájemné zápasy hrané v rámci MLS), z nichž každá má svého vítěze. V desetičlenné skupině se nehraje každý s každým: tabulka se sestaví poté, co všechny týmy odehrají vylosované čtyři zápasy. K ročníku 2016 se přihlásilo sedmnáct klubů, část zápasů se bude konat i v Evropě.

Pravidla turnaje mají následující zvláštnost: ani ve skupinové fázi nesmí zápasy skončit remízou, v případě nerozhodného výsledku po devadesáti minutách následuje penaltový rozstřel. Body se přidělují následujícím způsobem: výhra v normálním čase tři body, výhra na penalty dva body, prohra na penalty jeden bod a pouze za prohru v normální hrací době tým nedostane žádné body.
Hezký večer přeji všem příznivcům kvalitní kopané. Dnes je na programu další zápas v rámci mezinárodního International Champions Cupu a my prostřednictvím našeho textového online přenosu budeme sledovat atraktivní zápas mezi španělským týmem Real Madrid CF a anglickým klubem Chelsea FC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

Real Madrid – Chelsea FC

3:2

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 19. Marcelo (Asensio), 26. Marcelo (Asensio), 37. Mariano (Marcelo) – 80. Hazard (Chalobah), 90+1. Hazard (Batshuayi)

Karty:   57. Casemiro (REA), 78. Enzo Zidane (REA) – 28. Traoré (CHE), 34. Pedro (CHE), 42. Cahill (CHE)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 22:15.

Real Madrid: Casilla(64.Yanez) – Carvajal(46. Danilo), Nacho(76. Hakimi), Varane(65. Lienhart), Marcelo(66. Tejero) – Vázquez(65. Odegaard), Casemiro, Kovačič(64. Llorente), Asensio(65. Febas) – Mariano, Morata (67. Diaz) Trenér: Zinedine Zidane
Náhradníci: Navas, Ramos, Benzema, James, Modrič, Jesé, Isco, Danilo, Odegaard, Llorente, E. Zidane, L. Zidane, Yanez, Craninx, Hakimi, Lienhart, Tejero, Febas, Diaz

Chelsea FC: Begovič(46. Courtois)– Azpilicueta, Terry, Cahill, Aina – Loftus-Cheek(46. Batshuayi), Matič – Pedro(67. Hazard), Oscar(46. Chalobah), Willian(46. Cuadrado) – Traoré(76. Moses Trenér: Antonio Conte
Náhradníci: Hector, Moses, Cuadrado, Chalobah, Ivanovič, Fábregas, Zouma, Baba, Kanté, Hazard, Courtois, Kenedy, Rémy, Diego Costa, Miazga, Batshuayi, Blackman, Abraham, Tomori

Diváci: 105826

MOL Cup

Kratonohy – Chrudim 10:15 1:5

Adm. Praha – Dobrovice po penal. (5:4) 10:15 3:2

Havířov – Třinec 10:15 1:2

Mar. Lázně – Sokolov 10:30 1:6

P. Kopanina – Tachov 11:00 3:6

Náchod – Žižkov 17:00 0:3

Sez. Ústí – Písek 17:00 0:3

Kladno – Táborsko 17:00 0:4

Motorlet – Č. Budějovice po penal. (4:5) 17:00 2:2

Lomnice – Domažlice 17:00 1:10

Letohrad – Pardubice 17:00 0:5

Klatovy – Vyšehrad 17:00 4:2

Proboštov – Varnsdorf 17:00 1:3

Chrastava – Zápy 17:00 1:2

Štětí – Ústí n. L. 17:00 0:6

Souš – Vltavín 17:00 0:3

Olympia Radotín – Vlašim 17:00 1:2

Velvary – Převýšov 17:00 1:4

Dvůr Králové – Benátky n/J. 17:00 0:3

Český Brod – Hořovicko 17:00 3:1

Brozany – Benešov po penal. (6:7) 17:00 2:3

Tasovice – Třebíč 17:00 0:2

Nové Sady – Frýdek-Místek 17:00 0:1

Tišnov – Prostějov 17:00 0:3

Rýmařov – Hlučín 17:00 1:2

Hodonín – Hulín po penal. (8:9) 17:00 2:3

Břeclav – Vyškov 17:00 4:3

Líšeň – Otrokovice 17:00 1:0

Hranice – Nový Jičín 17:00 0:5

Petřkovice – Opava 17:00 0:1

Přerov – Uničov 17:00 1:5

Holešov – Olomouc 17:00 0:6

D. Benešov – Ostrava 17:00 0:3

Šumperk – Mohelnice 17:00 1:0

Brumov – Vítkovice 17:00 0:5

Rosice – Znojmo 17:00 0:1

Slavičín – Kroměříž 17:00 1:0

Chotěboř – Polná 17:00 1:6

Kolín – Králův Dvůr 17:00 0:1

Čáslav – Živanice 18:00 0:3