Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Hallescher FC – FK Dukla Praha

2:1

konec (1:1)

09.07.2016, 14:05 • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 4.0 3.5 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

FK Dukla Praha nezvládl přípravný duel na půdě Hallescher FC a německému třetiligovému celku podlehl těsně 1:2. Rozhodující branka přitom padla až v samotném závěru utkání. (15:55:04)

90

Konec zápasu.

89

Hallescher právě vstřelil branku!
Tohle je pro Duklu Praha velice smolný okamžik, český celek totiž v samém závěru utkání inkasoval rozdílový gól a na případné vyrovnání má tak velice málo času.

88

Ti ale o balon přišli a vpřed postupovali domácí, kteří vybojovali rohový kop.

86

V blízkosti středové čáry došlo k zákroku v rozporu s pravidly, po němž budou moci hrát s míčem fotbalisté hostujícího týmu.

84

Dukla je v závěru utkání o něco aktivnější a snaží se překlopit pomylsné misky vah na svou stranu.

80

Pražané se ke střele dostali až nyní, jenže rozměry brány k přesné ráně nestačily.

78

Pomezní arbitr poté ukázal k rohovému praporku, hosté ale znovu vystřelit už nedokázali.

77

Hostující mužstvo vyslalo přímou střelu na bránu a zaměstnalo tak strážce hallescherské svatyně.

76

Čtvrt hodiny před koncem přípravného duelu měli hráči Dukly možnost rozehrávky rohového kopu. Jejich němečtí soupeři jim ale nedali prostor pro zakončení.

73

A znovu se německý celek dostal ke střele, třetiligoví fotbalisté však nezamířili přesně ani tentokrát.

72

Překlopit vedení na svou stranu se pokusili také muži v dresu Hallescheru, ale ani jejich střela neměla gólové parametry.

71

Zakončit dokázali hráči Dukly až nyní, ovšem vměstnat balon mezi tři tyče se jim nepodařilo.

70

Fotbalisté pražské Dukly ze své útočné akce vytěžili rohový kop, zkonsolidovaná defenziva německého týmu se ale ubránila.

68

Druhý poločas zatím nabízí vyrovnaný průběh. Žádný z celků nad svým soupeřem výrazně nepřevyšuje.

65

Během několika posledních minut se toho na hřišti moc nestalo, když míč rotoval převážně kolem středového kruhu, kde si na něj dělali zálusk hráči obou celků.

61

K vidění byl další střelecký pokus hostujícího mužstva. Tentokrát už byla střela o poznání přesnější, protože mířila na branku.

59

Krátce po uvedení míče do hry se Pražané dostali do zakončení, nicméně trefit cílené zařízení se jim ani přes veškerou snahu nepodařilo.

58

Pražský celek založil útočnou akci, která byla zastavena kousek od hranice pokutového území pouze za cenu nedovoleného zákroku.

56

Domácí tým si dokázal vypracovat střeleckou příležitost, gólman Dukly Praha byl ale pozorný a hrací předmět za svá záda nepustil.

54

Hallescher FC získal výhodu rozehrávky dalšího rohového kopu. Ani tentokrát ale německý klub nezahrozil.

52

Na opačné straně hrací plochy byla k vidění exekuce rohového kopu, která se ale domácímu celku nepovedla podle představ.

51

Mužstvo z Prahy se nadechlo k útočné akci, která však v souladu s pravidly byla zastavena ještě před hranicí pokutového území.

48

Na začátku druhého poločasu se zatím hraje výhradně ve středu hracího pole, obě mužstva se střídají o míč.

46

Začal druhý poločas.
Hallescher FC byl v úvodním poločase o něco aktivnější a disponoval mírnou územní převahou. Domácí celek se i proto ve 29. minutě ujal vedení. To mu ale nevydrželo dlouho, protože klub z hlavního města záhy vyrovnal. V dalším průběhu první půle už gól nepadl a do druhého dějství tak celky nastoupí za nerozhodného stavu.

45

První poločas skončil.

44

V závěru úvodního dějství zahrávali Pražané rohový kop, ale domácí obrana zafungovala perfektně a nedovolila svému soupeři zakončit.

42

Žlutou kartu dostává (FK Dukla Praha).

39

Hosté mají za sebou nevydařený útočný výpad, který skončil pouze odkopem od brány.

37

A další kop od rohového praporku, tentokrát byl k vidění na opačné straně hrací plochy. Ale po uvedení míče do hry se nic podstatného nestalo.

34

Také Hallescher FC mohl zahrozit prostřednictvím rohového kopu, v tomto případě se tak ovšem nestalo a skóre zůstalo nerozhodné.

31

Dukla právě vstřelila branku!
Radost německých hráčů ze vstřelené branky netrvala dlouho, protože Pražané přicházejí s rychlou odpovědí, když na 1:1 vyrovnávají po rohovém kopu. Úspěšným střelcem se stal BIDJE MANZIA.

29

Hallescher právě vstřelil branku!
Třetiligový německý celek po necelé půlhodině hry otevírá gólový účet zápasu a ujímá se tak vedení.

27

Fotbalisté Hallescheru operují na útočné polovině, kde si vyměňují přihrávky. Dokáží přelstít zatím perfektně bránící defenzivu Dukly?

24

Žlutou kartu dostává (FK Dukla Praha).

23

V posledních minutách se na hřišti toho moc neděje. U míče jsou právě fotbalisté klubu z Halle, kteří disponují mírnou územní převahou.

21

Třetiligový německý celek založil ofenzivní výpad, který byl zastaven jen za cenu nedovoleného zákroku. Z nařízené standardní situace ale nijak nezahrozil.

18

Hra se přesunula do středu hřiště, kde probíhají souboje o míč, který velmi často mění svého majitele.

15

Dukla vyvinula ofenzivní snahu a její hráči si opět dokázali vyhledat prostor pro střelu. Vyprodukovaná rána však mezi tři tyče nezamířila.

14

Lépe mířili fotbalisté Hallescheru, kteří zaměstnali Radu střeleckým pokusem, po němž si gólman týmu z hlavního města připsal první úspěšný zákrok zápasu.

12

Hráči Dukly Praha vnikli na polovinu svých soupeřů a vybojovali rohový kop. Po jeho rozehrávce došlo k nepřesnému zakončení.

11

Žlutou kartu dostává – (Hallescher FC).

10

Premiérový rohový kop v desáté minutě zahrávali hráči německého celku. Soupeřova defenziva ale zůstala soustředěná a ubránila se.

8

Fotbalisté pražského celku podnikli útočnou akci podél pravé postranní čáry a po zásahu jednoho z protihráčů provedou na útočné polovině vhazování.

5

V úvodních minutách se hrálo převážně ve středu hřiště a mezi oběma pokutovými územími. K vidění ještě nebyl ani jeden střelecký pokus.

1

Utkání právě začalo.
Sestava FK Dukla Praha: Rada – Miloševič, Šimůnek, Smejkal, Preisler – Považanec, Hanousek, Čajič – Néstor, Beauguel, Manzia.

Příjemné sobotní odpoledne přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům, které vítám u přátelského utkání mezi celky Hallescher FC a FK Dukla Praha. Prostřednictvím online textové reportáže vám dění na hrací ploše zprostředkuje Lukáš Jasoněk. Výkop zápasu je na programu ve 14 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

Hallescher FC – FK Dukla Praha

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 31. Manzia

Karty:   11. - (HAL) – 24. - (DUK), 42. - (DUK)

FK Dukla Praha: Rada – Miloševič, Šimůnek, Smejkal, Preisler – Považanec, Hanousek, Čajič – Néstor, Beauguel, Manzia