Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Orenburg – MŠK Žilina

1:3

konec (1:1)

05.07.2016, 17:30 • Graz • 1. předkolo • Tomáš Lengyel (@TomiLengy) sk

Tipsport: 2.0 3.4 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Žilina dala gól! Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Striedajúci CHRIS MANDIANGU predviedol vydarenú individuálnu akciu, keď si na hranici šestnástky zasekol obrancu a ľavou nohou namieril loptu presne k tyči.

81

Žilina mohla rozhodnúť o svojom víťazstve. Strelu Chrisa Mandiangu dorážal do siete Nermin Haskić, no tomu bol odmávaný ofsajd.

75

Po dlhšej odmlke dali o sebe vedieť aj futbalisti Gazoviku Orenburg. Žilinčania zazmätkovali pred vlastnou bránou, čoho výsledkom bol najskôr rohový kop a potom nebezpečná strela priehlavkom, ktorá skončila na spojnici brvna a žrde.

71

Adrián Guľa chce vidieť v akcii všetkých hráčov, ktorých nominoval na dnešné stretnutie. Do hry sa dostali Hučko a Mandiangu. Na lavičku smerovali Vavro a Hlohovský.

63

MŠK využíva aj ďalšiu možnosť na striedanie. Miloša Volešáka vymenil v bráne Aleš Mandous.

60

Po druhom góle siahol tréner Adrián Guľa k trojitému striedaniu. Z hry stiahol Mazáňa, Špaleka a Otubanja. Na ihrisko vybehli Letić, Haskić a Vallo.

60

Žilina dala gól! Šošoni hernú prevahu využili na otočenie stavu vo svoj prospech. Po akcii Yusufa Otubanja zakončil do prázdnej brány NIKOLAS ŠPALEK.

46

Jakub Paur nezasiahol do druhého polčasu po tvrdom zákroku zo záveru prvej polovice. Na trávniku ho nahradil Miroslav Káčer.

39

Počas gólovej akcie chýbal na trávniku žilinský obranca Joan Herrera, ktorý bol pre problémy s kolenom v opatere lekárov. Následne ho musel nahradiť Mabouka.

39

Žilina dala gól! Útočná snaha napokon priniesla slovenskému tímu zaslúžené vyrovnanie. Spoza šestnástky vystrelil FILIP HLOHOVSKÝ a s prispením teču jedného z hráčov Orenburgu vyrovnal.

8

Po ôsmich minútach hry mohli Žilinčania vyrovnať skóre stretnutia. Hlavičku Denisa Vavra vykopol z bránkovej čiary obranca Orenburgu.

1

FC Gazovik Orenburg dal gól! Hneď z prvej akcie sa ruský tím presadil. Po strele z VLADIMIRA PARNIAKOVA pravej strany zapadla lopty k vzdialenejšej tyči Volešákovej brány.

FK Orenburg – MŠK Žilina

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 1. Parniakov – 39. Hlohovský, 60. Špalek, 85. Mandiangu

MŠK Žilina: Volešák (63. Mandous) – Herrera (39. Mabouka), Vavro (71. Hučko), Králik, Mazáň (60. Letić) – Diaz, Škvarka, Paur (46. Káčer) – Špalek (60. Vallo), Otubanjo (60. Haskić), Hlohovský (71. Mandiangu).
Náhradníci: Mandous, Hučko, Letić, Mabouka, Mandiangu, Káčer, Klec, Haskić, Vallo