Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Anglie – Wales

2:1

konec (0:1)

16.06.2016, 15:00 • Stade Bollaert-Delelis, Lens Agglo • Skupina B • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.63 4.0 6.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

90+2. Daniel STURRIDGE - 2:1

90+2

Anglie právě vstřelila branku!
Prosazuje se také druhý hráč, kterého poslal Roy Hodgson na hřiště v poločasové přestávce! DANIEL STURRIDGE se po narážečce dostal ve vápně k míči, protlačil se přes tuhou defenzivu Walesu až k zakončení a střelou k bližší tyči propálil Hennesseyho! Zatímco proti Rusku Angličané v nastavení ztratili dva body, tak teď je naopak zřejmě sami získají!

56

56. Jamie VARDY - 1:1

56

Anglie právě vstřelila branku!
To je debut na velkém turnaji jako hrom! Angličtí fanoušci oslavují JAMIEHO VARDYHO, jenž přišel na trávník až do druhého poločasu. Po rohovém kopu zůstali Angličané i nadále v tlaku. Daniel Sturridge odcentroval, Ashley Williams míč nešťastně hlavou odehrál přímo k nohám Vardyho a útočník Leicesteru ho z bezprostřední blízkosti dopravil za záda Hennesseyho.

42

42. Gareth BALE - 0:1

42

Wales právě vstřelil branku!
GARETH BALE přímé kopy umí! Trefil se proti Slovensku a prosadil se také dnes! Křídelník Realu Madrid zakroutil míč ze 30 metrů k levé tyči z pohledu Joea Harta, který balón nedokázal vytlačit do bezpečí. Krásná trefa, ale Hart na ní má také svůj podíl. Tohle chytat mohl.

Anglie – Wales

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Vardy, 90+2. Sturridge (Alli) – 42. Bale

Karty:   61. Davies (WAL)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 9:2. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:9.

Anglie: Hart – Walker, Cahill, Smalling, Rose – Alli, Dier, Rooney (C) – Lallana (73. Rashford), Kane (46. Vardy), Sterling (46. Sturridge).
Náhradníci: Heaton, Forster – Bertrand, Clyne, Stones, Barkley, Henderson, Milner, Wilshere, Rashford, Sturridge, Vardy.

Wales: Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams (C), Davies, Taylor – Ramsey, Ledley (67. D. Edwards), Allen – Robson-Kanu (72. Jonathan Williams), Bale.
Náhradníci: Fôn Williams, D. Ward – Collins, J. Richards, Cotterill, D. Edwards, A. King, Vaughan, Jonathan Williams, Church, Vokes, G. Williams.

Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (GER)