Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Viktoria Žižkov – FK Benešov

5:1

konec (3:0)

12.06.2016, 10:15 • Seifertova ulice • 33. kolo • David Panuška

84

Žižkov právě vstřelil branku!
Nakonec to tam přece jen spadlo, a to hodně neskutečným způsobem! JOSEF MAREK dostal míč na penaltu, kde se nůžkami dokázal prosadit! Wau!

60

Benešov právě vstřelil branku!
Je sníženo! Po pravé straně pláchl Ondřej Brejcha, kterého brankář ještě vychytal. Následná střela do branky, která byla ještě tečována MARKEM KODREM, skončila v síti.

58

Žižkov právě vstřelil branku!
Naprosto totožná akce na druhé straně, akorát s gólovým efektem! Jakub Šimkovský si naběhl před branku, odkud přihrávkou k levé tyčce našel úplně volného TOMÁŠE DOČEKALA, jenž přidal čtvrtou branku!

27

Žižkov právě vstřelil branku!
Tato standardka hostům vůbec nevyšla. Viktorka se hnala do protiútoku, který byl nakonec zakončen gólově. TOMÁŠ DOČEKAL byl nalezen sám ve vápně a střelou k levé tyčce překonal bezmocného brankáře!

24

Žižkov právě vstřelil branku!
A je z toho druhá branka v síti Jana Starečka! TOMÁŠ PETRÁŠEK si naskočil na přesný centr Miroslava Podrazkého a uklidil je pohotovou hlavičkou do sítě!

20

Žižkov právě vstřelil branku!
A nyní je z toho branka! K odraženému míči se dostal Michal Pavlata, jenž míč z voleje nakopl směrem na branku. Těsně před brankou míč ovšem tečoval Jan Zákostelský a ten zaplul k levé tyčce!

FK Viktoria Žižkov – FK Benešov

5:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 20. Zákostelský (vla.), 24. Petrášek, 27. Dočekal, 58. Dočekal, 84. Marek – 60. Kodr (vla.)

Karty:   26. Pavlata (ZIZ) – 20. Zákostelský (BNS), 33. Laštovka (BNS), 65. Žák (BNS)

FK Viktoria Žižkov: Soukup – Petrášek, Hanuš, Podrazký (C) (78. Marek), Pavlata, Kodr, Dočekal (61. Hurka), Trýzna (61. Svatonský), Šimkovský, Gebert (71. Salašovič), Volek (61. Klán).
Náhradníci: Brauneis – Salašovič, Klán, Marek, Svatonský, Křeček, Hurka.

FK Benešov: Stareček – Braný (C), Laštovka, Žák (85. Melichar), Večeřa, Zákostelský, Skopec, Vopat (71. Turek), Čapek, Brejcha (75. Farkaš), Šumský.
Náhradníci: Turek, Melichar, Vrňák, Vávra, Rejhon, Farkaš.

Rozhodčí: Štrincl – Kubec, Cihlář.

Diváci: 681