Menu

Fotbal

Reprezentační zápasy

Rumunsko – Ukrajina

3:4

konec (1:1)

29.05.2016, 19:30 • Stadio Olimpico Grande Torino • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.34 2.87 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (21:31:42)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 2:7.
Je dobojováno! Ukrajina poráží v přípravném utkání na evropský šampionát Rumunsko 4:3! Skóre utkání otevřel ve 23. minutě Torje! Ještě do přestávky ale stačil vyrovnat Zozulya! Po přestávce rozjela Ukrajina svou ofenzivní smršť! Už po třech minutách ji poslal do vedení Zinčenko! O dalších sedm minut později nahlodal rumunské sebevědomí Konopljanka a čtvrt hodinu snů dokonal Jarmolenko! Rumunsko se ale nevzdalo a dostalo se zpátky do zápasu! Patnáct minut před koncem vykřesal jiskřičku naděje Alibec! O zdramatizování závěru se pět minut před vypršením základní hrací doby zasloužil střídající Stanciu! Poslední minuty už si ale Ukrajina pohlídala a díky parádnímu vstupu do druhé půle zvítězila 4:3!

90+4

Konec zápasu.

90+3

Alibec se snažil přehodit obranu Ukrajiny vysokou přihrávkou, jenže Stěpaněnko dával dobrý pozor a odhlavičkoval míč na hranici pokutového území.

90+2

Žlutou kartu dostává Maxim (Rumunsko).

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Konopljanka nasbíral Ukrajině cenné vteřinky na polovině soupeře. Rumunsko však znovu získalo míč a míří vpřed po pravé straně.

89

Ukrajinci se dopustili nedovoleného zákroku na polovině soupeře. Rumunsko už bude spoléhat na vysoké míče do pokutového území soupeře.

88

Konopljanka přišel o míč na vlastní polovině, ale jeho kolegové ze záložní řady mu pomohli a vybojovali míč zpět pro Ukrajinu. Závěr bude hodně dramatický.

87

Nicolae Stanciu se chopil exekuce přímého kopu! Stanciu se pokoušel překvapit obrany vysokým centrem na zadní tyč, ale jeho úmysl mu vůbec nevyšel. Pjatov bude odkopávat.

85

85. Nicolae STANCIU - 3:4

85

Rumunsko právě vstřelilo branku!
Pozor! Tohle bude ještě drama! Ukrajině se nevyplatilo zdržování hry a Rumunsko je najednou zpět v utkání! Maxim přihrál na hranici šestnáctky, kde se do míče opřel střídající NICOLAE STANCIU, který tvrdou střelou propálil Pjatova!

84

Konopljanka se stáhl hluboko na vlastní polovinu a zapojil se do kombinace. Pjatov už tentokrát musel o něco přidat, ale i přes dotírajícího útočníka udržel míč pro Ukrajinu.

83

Ukrajinci kombinují na vlastní polovině a nikam se neženou. U míče je aktuálně brankář Pjatov. Nikdo ve žlutém dresu rozehrávku Ukrajiny nenapadá.

82

Maxim napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Jeho projektil zastavil jeden z obránců Ukrajiny. Hlavní rozhodčí si navíc všiml útočného faulu.

81

Konopljanka se utopil ve vlastních kličkách u rohového praporku, ale rychle se vrátil a vybojoval míč Ukrajině nazpátek. Ukrajina dohrává závěr utkání bez větších nervů.

80

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Stancu, přichází Stanciu.

79

Jarmolenko se tentokrát ocitl v pozici faulovaného hráče. Střelec čtvrté ukrajinské branky se drží za levý kotník, ale podle všeho dnešní zápas dohraje.

78

Rotaň je plný energie a nyní pořádně rychlým sprintem provětral obránce Rumunska. Střídající fotbalista Ukrajiny stačil přihrát Jarmolenkovi, jež si při zpracování míče pomohl nedovoleným způsobem.

77

Alibec je po vstřelené brance pořádně nabuzený. Rumunský fotbalista se pustil do souboje se stoperem Ukrajiny. Rakickij svou úlohu zvládl na jedničku s hvězdičkou a dopravil míč do bezpečí.

75

75. Denis ALIBEC - 2:4

75

Rumunsko právě vstřelilo branku!
A Rumunsku se daří snížit! Exekuce přímého kopu se chopil DENIS ALIBEC, jehož technická rána před Pjatovem ještě poskočila a zapadla k bližší tyči!

74

Rotaň se dopustil nedovoleného zákroku v blízkosti vlastní šestnáctky. Ukrajinský fotbalista nabízí Rumunsko dobrou šanci ke snížení nepříznivého výsledku.

73

Ukrajina vyrazila do rychlého protiútoku po pravé straně, který táhl Jarmolenko. Rotaň se snažil přenést hru na Konopljanku, jenže jeho přihrávka byla hodně nepřesná.

72

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Ševčuk, přichází Karavajev.

71

Střídající Popa se okamžitě vydal napadat rozehrávku Ukrajiny. Konopljanka se Ševčukem však postup na levé straně zvládli, jenže Ševčuk poté míč znovu odevzdal Rumunům.

70

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Torje, přichází Popa.

69

Hra je znovu přerušena! Ve vlastním pokutovém území totiž zůstává ležet Matel, který si podle všeho ublížil při obranném zákroku. Na přátelský zápas je k vidění spousta zranění.

68

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Sydorčuk, přichází Rotaň.

67

S míčem si zahraje také brankář Pjatov. Ukrajinci kombinují od jedné postranní čáry ke druhé. Rumunsko už podle všeho rezignovalo na zvrat v utkání.

66

Ukrajina po divokém úvodu druhého poločasu poněkud uklidnila dění na trávníku. Fotbalisté v modrých dresech kombinují na vlastní polovině a nepůjčují soupeři míč.

65

Rac si nabíhal na diagonální přihrávku k postranní čáře. Do parády si jej ale vzal Ševčuk, jež svého soupeře vůbec nešetřil a dokonce mu uštědřil nějaký šrám.

64

Alibec oslovil přihrávkou na hranici vápna Hobana, jež se okamžitě otočil a vyslal technickou střelu. Jeho pokus našel pouze rukavice připraveného Pjatova.

63

Hra je přerušena! Jeden z Ukrajinců zůstal ležet na hřišti a Ševčuk raději zakopl míč do zámezí. Poraněný hráč bude podle všeho schopen pokračovat v utkání.

62

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Prepelita, přichází Hoban.

62

Jevhen Konopljanka hledal centrem na zadní tyč Jarmolenka, který se sice přes obránce vyšplhal k hlavičce, nicméně jeho pokus nedoletěl mezi tři tyče rumunské svatyně.

61

Ukrajina nadále nepolevuje v aktivní hře. Ukrajinci vybojovali přímý kop z pravé strany pokutového území soupeře. Rumunští diváci jsou nespokojeni.

60

60. Andrej JARMOLENKO - 1:4

60

Ukrajina právě vstřelila branku!
Rumunská demolice pokračuje! ANDREJ JARMOLENKO si naběhl na pravé straně na přihrávku mezi obránce, ustál souboj tělo na tělo a střelou na zadní tyč zvýšil vedení Ukrajiny na 4:1!

59

Jarmolenko se rychlou kličkou zbavil obránce v pokutovém území a okamžitě centroval před branku, kde stáli tři hráči Ukrajiny, jenže Tatarusanu dokázal zachytit míč!

58

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Keseru, přichází Alibec.

57

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Sanmarteam, přichází Maxim.

57

Ale i Ukrajinci musí být pozorní v obraně! Pjatov se musel hodně rychle vracet na brankovou čáru, aby pohlídal střelu z pětatřiceti metrů, která hodně rychle klesala pod břevno!

55

55. Jevhen KONOPLJANKA - 1:3

55

Ukrajina právě vstřelila branku!
Co se nepovedlo před minutou, vyšlo Ukrajincům nyní! Jarmolenko měl spoustu času na hranici pokutového území, rozhlédl se kolem sebe a přihrávkou našel volného JEVHENA KONOPLJANKU, který střelou placírkou překonal rumunského brankáře!

54

Ukrajina mohla zvýšit vedení na 3:1! Jeden z Ukrajinců stál sám proti brankáři Rumunska, ale asistent rozhodčího zvedl praporek nad hlavu – ofsajd.

53

53. Ševčukova šance

53

Ševčuk si krásně obhodil svého strážce a opřel se do skákavého míče! Rána krajního obránce Ukrajiny byla ještě tečovaná a zamířila nad horní tyč rumunské branky!

52

Naopak Rumunsko se ne a ne dostat k míči. Když už Rumuni vhazovali na levé straně, nezpracoval Stancu prudký míč. Pjatov má dostatek času na rozehrávku.

51

Ukrajina vstoupila do druhého poločasu jako vyměněná! Aktivní Zinčenko si naběhl na prudký centr z pravé strany, ale v dobré šanci netrefil míč podle svých představ a vůbec neohrozil branku.

50

Rumunsko mohlo schytat další úder! Jevhen Konopljanka se totiž postavil k exekuci přímého kopu. Do míče se opřel placírkou a jeho technický pokus minul horní roh branky. Žlutou kartu navíc uviděl Chiriches.

48

48. Oleksandr ZINČENKO - 1:2

48

Ukrajina právě vstřelila branku!
Ukrajina se dostává do vedení! Obrana Rumunska se dopustila obrovské chyby, po které se do samostatného úniku hnal střídající OLEKSANDR ZINČENKO, jež střelou kolem brankáře poslal Ukrajinu do vedení!

47

Sydorčuk se dral vpřed po pravé straně. Po kontaktu s jedním z obránců se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, ale hlavní arbitr ponechal míč Rumunům.

46

Střídání v týmu Rumunsko: ze hřiště odchází Filip, přichází Rat.
Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Chačeridi, přichází Kučer.
Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Rybalka, přichází Zinčenko.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! Na hrací ploše sledujeme vyrovnané utkání, které doprovází parádní kulisa! Rumunsko šlo do vedení ve 23. minutě, když se krásnou střelou prosadil Torje! Rumuni poté kontrolovali průběh hry, ale Ukrajina se na konci poločasu zvedla a začala se dostávat do šancí! Minutu před koncem první půle si na prudký centr naběhl Zozulya a ve skluzu dopravil míč do sítě! Do šaten se proto odchází za stavu 1:1!

45+1

První poločas skončil.

45

Nastavuje se 1 minuta!

44

44. Roman ZOZULYA - 1:1

44

Ukrajina právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Ukrajina přeci jen do konce poločasu srovnává stav! Na začátku akce byl Jarmolenko, jež našel rozběhnutého Ševčuka, který poslal prudký centr do šestnáctky a ROMAN ZOZULYA ve skluzu dopravil míč do prázdné branky!

43

Jarmolenko se na pravé straně uvolnil okolo obránce, navedl si míč na levačku a technickou střelou se snažil překvapit brankáře. Tatarusanu byl u levé tyče včas a nenechal se nachytat na hruškách.

42

Rumuni sportovně odevzdali míč soupeři. Ukrajina může zahájit postupný útok. Vypadá to, že oba stopeři Ukrajiny budou schopni pokračovat v utkání.

40

40. Srážka dvou ukrajinských hráčů

40

Hra je přerušena! Chačeridi a Fedeckij se srazili při snaze odvrátit centr ven z pokutového území. Na tohle se ukrajinskému trenérovi nedívá vůbec dobře. Fedeckij už je na nohou, ale Chačeridi vypadá o dost hůře.

39

Keseru se hnal do hlavičkového souboje. Na rumunského útočníka ale směřoval prudký balón a jeden ze stoperů Ukrajiny si počínal jako král vzdušného prostoru.

38

Rybalka si netroufl na přihrávku mezi obránce Rumunska a raději otočil hru směrem k ukrajinským zadákům. Rumunsko brání svůj náskok v závěru prvního poločasu bez větších problémů.

37

Fedeckij se vydal podpořit ofenzivu Ukrajiny, ale celou akci pokazil nepřesnou přihrávkou na střed hřiště. Ukrajina rychle získala míč zpět a nyní kombinuje na polovině hřiště.

36

Chiriches si nepočínal úplně jistě při obranném zákroku na hranici pokutového území. Naštěstí pro něj propadla prudká přihrávka až k rumunskému brankáři.

35

Konopljanka tentokrát zahrával přímý kop. Jeho centr se snášel do shluku hlavičkářů, kam se vydal i brankář Tatarusanu, jež ze vzduchu zkrotil míč do rukavic.

34

Jeho exekuce se opět chopil Jevhen Konoplajnka. Roh se mu ale vůbec nepovedl a na druhou stranu mohl spěchat Keseru. Před ním však uzmul míč dobře postavený Rakickij.

33

Konopljanka uvolnil rozběhnutého Ševčuka, který z levé strany prověřil brankář Rumunska. Tatarusanu vyrazil střelu reflexivním zákrokem na rohový kop!

32

Následného přímého kopu se ujel Sanmartean. Jeho centr proskákal po hranici malého vápna skrz šestnáctku, aniž by jej někdo tečoval. Pjatov bude odkopávat.

31

Ukrajinci si neví rady s dobrým pohybem soupeře. Matel se uvolnil na levé straně, ale při snaze o zpracování míče jej Ševčuk poslal tvrdým zákrokem na trávník.

30

Rakickij ztratil míč na polovině hřiště. Rumunsko mohlo podniknout výpad do polootevřené obrany soupeře, avšak Sanmartean se rozhodl uklidnit hru přihrávkou vzad.

29

Konopljanka předal míč Ševčukovi, jež centroval do šestnáctky, nicméně nabíhající Zozulya se k prudkému míči neprodral přes skvěle postaveného Chirichese.

28

Rumunsko je nadále lepším týmem a v tuto chvíli vůbec nepůjčuje soupeři míč. Sanmartean se navíc chytře nechal faulovat Rybalkou na polovině hřiště. Rumunsko může pokračovat v kombinaci.

27

Z rohového kopu Rumuni branku Ukrajiny neohrozili, do protiútoku naopak spěchala Ukrajina. Sydorčuk však přihrávkou do šestnáctky odevzdal míč zpět na kopačky Rumunů.

26

Sanmartean se prosmýkl do pokutového území a chtěl vypálit kolem Chačeridiho. Ukrajinský stoper jeho úmysl vystihl a stačil srazit střelu na rohový kop.

25

Ukrajina po inkasované brance drží míč na svých kopačkách. Nikdo v modrém však není schopen překonat žlutý val na polovině hřiště. Rumuni jsou v této fázi utkání na koni.

23

23. Gabriel TORJE - 1:0

23

Rumunsko právě vstřelilo branku!
Za centrovaným míčem do vápna spěchal Keseru, ale ten hlavičkoval jen nad sebe a poté raději sklepl míč na hranici pokutového území, kde se do něj parádně opřel GABRIEL TORJE, jehož rána zapadla za záda Pjatova!

23

Jevhen Konopljanka se prosmýkl do pokutového území, rychle se uvolnil a prudce odcentroval. Za míčem se dral Zozulya, ale brankář byl u míče dříve.

22

Stancu se uvolnil v blízkosti šestnáctky soupeře, otočil se a vyprodukoval pěkný centr na značku pokutového kopu, kde se do akrobatického zakončení položil Keseru. K jeho smůle míč netrefil.

21

Sydorčuk si špatně pokryl míč a přišel o něj na vlastní polovině. Rumuni se v posledních minutách dostali do hry a jsou častěji u míče.

20

Chačeridi zkušeně vykoupal napadajícího fotbalistu Rumunska. Ukrajinský stoper si troufl na riskantní kličku v blízkosti pokutového území. Manévr mu ale vyšel a Chačeridi stačil rozehrát.

Tribuny jsou na poměry zápasu dvou neutrálních týmů velice pěkně zaplněné, Rumunů do Itálie přiletělo hned několik tisíc

19

Fedeckij obdržel vysokou přihrávku na pravou stranu, zpracoval si míč a přihrávkou do šestnáctky se snažil uvolnit Jarmolenka. Druhý jmenovaný nezachytil míč na hrací ploše.

18

Ukrajina zahrávala další rohový kop. Jeho rozehrávky se znovu ujal Jevhen Konopljanka. Jeho centr tentokrát směřoval na hranici malého vápna, kde hlavičkoval připravený Chiriches.

17

Fotbalisté Ukrajiny poněkud znervózněli. Pjatov obdržel těžkou přihrávku do pokutového území. Zkušený brankář však situaci ustál a odkopl míč před napadajícími soupeři.

16

Stancu byl sice faulován, ale ještě stačil přihrát míč na Sanmarteana, jež okamžitě prověřil Pjatova tvrdou přízemní střelou! Ukrajinský brankář míč vyrazil!

15

Jarmolenko si řekl o přihrávku na pravou stranu. Míč jeho směrem také rychle putoval, avšak rychlonohý záložník Ukrajiny jej už nezastihl na hrací ploše. Tatarusanu bude odkopávat.

14

Po delší době se Rumuni dostali k míči a rozhodli se jej podržet na svých kopačkách. Konopljanka ale zabojoval u postranní čáry a přerušil jejich přihrávky. Rumunsko bude vhazovat.

13

Ukrajina zahrávala rohový kop. Jeho exekuce se chopil Jevgen Konopljanka. Fotbalista Sevilly vyslal prudký centr do ohně, ale Tatarusanu vyrazil z brankové čáry a balón vyboxoval.

12

12. První pozdrav na rumunskou branku vyslal Konopljanka

12

Jevhen Konopljanka si našel nepřesnou rozehrávku jednoho z obránců, připravil si míč na pravou nohu a tvrdou střelou poslal míč vedle vzdálenější tyče rumunské branky!

11

Stancu se pustil do hlavičkového souboje s obráncem Ukrajiny. Stancu se sice bil odhodlaně, ale Chačeridi jek k míči nepustil. Ukrajina může zahájit další útok.

10

Ukrajina má v úvodních minutách míč častěji na kopačkách. Do další šance se hnal Konopljanka, jež po kontaktu s obráncem upadl, ale podle arbitra se sám provinil proti pravidlům.

9

Do šestnáctky Ukrajiny mířil další centr z pravé strany. Tentokrát měl Pjatov o poznání lehčí práci, jelikož na něj nedotíral nikdo ve žlutém dresu.

8

Ševčuk si na levé straně vyměnil míč s Konopljankou, který pláchl obráncům a dokonce odcentroval do vápna. Jeho prudkou pobídku však odvrátila obrana Rumunska.

7

Rumuni se snažili prodrat do pokutového území rychlou kombinací ve středu hřiště. Na hranici velkého vápna, ale jednu z přihrávek zastavil Chačeridi.

6

Jevhen Konopljanka vyslal z levé strany centr do pokutového území. Za míčem spěchal Zozulya, kterého k hlavičce nepustil jeden ze stoperů Rumunska.

5

Sanmartean se prosmýkl mezi dvojicí fotbalistů Ukrajiny a nechal se chytře faulovat. Rumunsko zahrávalo zajímavý přímý kop, nicméně obrana Ukrajiny zafungovala na výbornou.

4

Rumuni zůstanou u míče. Jarmolenko srdnatě napadal na polovině hrací plochy, jenže míč se od jeho nohy odrazil pouze do zámezí.

3

Jarmolenko hledal recept na svého strážce, ale kličkou do středu hřiště se od pravé postranní čáry neodlepil. Rumunsko bude vhazovat. Na stadionu panuje od úvodních minut parádní atmosféra.

2

Poprvé v utkání se vydali vpřed fotbalisté Rumunska. Centr z pravé strany směřoval na hranici malého vápna, kde byl pouze připravený brankář Pjatov.

1

Ukrajina zahájila výkopem dnešní utkání. Zozulya rozehrál na své zadáky. Ukrajina kombinuje v zadních řadách a v úvodu utkání nikam nespěchá.

1

Utkání právě začalo.
Hlavní rozhodčí už přivádí aktéry dnešního utkání na trávník! Ukrajina zvolila k dnešnímu zápasu modré dresy, zatímco Rumunsko nastoupí ve žlutém.
Úvodní sestavy:

Rumunsko: Tatarusanu – Matel, Chiriches, Grigore, Filip – Prepelita, Pintilii – Torje, Sanmartean, Stancu – Keseru

Ukrajina: Pjatov – Ševčuk, Fedeckij, Chačeridi, Rakickij – Stěpaněnko, Rybalka – Jarmolenko, Sydorčuk, Konopljanka – Zozulya.
Rumunsko

Už 10.6. zahájí Rumuni duelem s domácí Francií evropský šampionát! Rumunsko postoupilo ze druhého místa kvalifikační skupiny F! Lepší než Rumuni byli jen Severní Irové. Kromě Francie čeká na Rumuny ještě duel se Švýcarskem a Albánií!
Ukrajina

Ukrajina se na evropský šampionát kvalifikovala až díky baráži. V té celek kolem Konopljanky vyřadil nevyzpytatelné Slovinsko. Ukrajinci mají navíc ve Francii slušnou šanci na postup ze skupiny. V té je čekají favorizovaní Němci, Polsko a Severní Irsko.
Příjemný nedělní podvečer všem příznivcům fotbalu! Zatímco ligové soutěže zdárně dospěly ke svému konci, mezinárodní střetnutí nabírají na síle. Řada reprezentací se v přípravě na evropský šampionát rozehrává v přátelských utkáních. My dnes budeme sledovat souboj dvou celků, které si ve Francii zahrají. Rumunsko se od 19:30 střetne s Ukrajinou! Textovým přenosem Vás provede Tomáš Kubečka. Přeji Vám příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

Rumunsko – Ukrajina

3:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Torje (Keseru), 75. Alibec, 85. Stanciu (Maxim) – 44. Zozulya (Ševčuk), 48. Zinčenko, 55. Konopljanka (Jarmolenko), 60. Jarmolenko

Karty:   50. Chiriches (RUM), 90+2. Maxim (RUM)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 6:6. Rohy: 2:7.

Rumunsko: Tatarusanu – Matel, Chiriches, Grigore, Filip – Prepelita, Pintilii – Torje, Sanmartean, Stancu – Keseru
Náhradníci: Lung, Rat, Moti, Hoban, Chipciu, Alibex, Maxim, Stanciu, Gaman, Popa, Sapunaru, Hora, Ivan, Tosca,Ropotan

Ukrajina: Pjatov – Ševčuk, Fedeckij, Chačeridi, Rakickij – Stěpaněnko, Rybalka – Jarmolenko, Sydorčuk, Konopljanka – Zozulya
Náhradníci: Tymoščuk, Garmaš, Budkivskij, Zinčenko, Butko, Petrjak, Kravec, Rotaň, Gusev, Kameňuka, Ševčenko, Karavajev, Malyšev, Kovalenko, Šachov, Kučer

Rozhodčí: Massa – Di Fiore, Passeri (všichni z Itálie)