Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Eintracht Frankfurt – 1. FC Norimberk

1:1

konec (0:1)

19.05.2016, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt nad Mohanem • Baráž • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.0 3.4 4.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tak to je dojemný okamžik. Marco Russ, jemuž byla sotva před pár hodinami diagnostikována rakovina, kapitán Eintrachtu ale navzdory zdrcující zprávě nastoupil, vzal na trávník oba své potomky a domácí kotel začal skandovat jeho jméno. Přejeme hodně štěstí v boji, který je mnohem důležitější než ten na trávníku!

90+1

90+1. Závar v předbrankovém prostoru

90+1

Před Schäferem teď bylo pořádné rušno! Postaral se o to svým centrem z levé strany Bastian Oczipka, k míči se totiž málem dostal Luc Castaignos a v takovém případě by byl strážce norimberské svatyně bez šance!

89

Střídání v týmu 1. FC Norimberk: ze hřiště odchází Tim Leibold, přichází Rúrik Gíslason.

85

Hosté reagují posílením defenzivního valu, když útočníka Niclase Füllkruga nahrazuje stoper Even Hovland.

84

Autora vyrovnávací trefy Mijata Gaćinoviće nahrazuje na hřišti ryzí útočník Luc Castaignos, taktika Eintrachtu je jasná!

77

To nebyl gól?! Na zadní tyči se dostal k hlavičce nikým nehlídaný Mijat Gaćinović, pokus autora vyrovnávací branky ale přemisťující se Raphael Schäfer ukryl ve své moci!

74

Odpracováno má Sebastian Kerk, na jeho místo nastupuje mladý útočník Danny Blum, mládežnický reprezentant Německa, který do Norimberku přišel ze Sandhausenu.

70

Po zranění se vracející miláček domácích příznivců Alexander Meier po nepříliš výrazném výkonu opouští hřiště, místo populárního "Fußballgotta" zaujme mladý Marc Stendera.

65

65. Mijat GAĆINOVIĆ - 1:1

65

Frankfurt právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno, vyprodaná Commerzbank-Arena explodovala radostí! Timothy Chandler našel povedenou přihrávkou do pokutového území MIJATA GAĆINOVIĆE, který se s mrštností lišky obtočil kolem tří bránících hráčů a poté poslal balon přesně k pravé tyči!

61

Právě Stefan Aigner nyní opouští hřiště, na jeho místo nastupuje další rychlý křídelník Änis Ben-Hatira.

57

Následně se na hřišti strhla hromadná potyčka, do které se zapojil i hostující gólman Raphael Schäfer, který stejně jako Russ vyvázl se žlutou kartou.

56

No a pozor, domácí kapitán Russ navíc za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu!

42

42. Marco RUSS - 0:1

42

Norimberk právě vstřelil branku!
Tak to je obrovské štěstí pro hosty a obrovská smůla pro fotbalisty Frankfurtu! Norimberští udeřili hned z první šance a ujímají se vedení, Kerkův centr si do vlastní svatyně smolně srazil kapitán Eintrachtu MARCO RUSS!

41

Harisi Seferovićovi sice zpracování prudkého pasu na hranici pokutového území nevyšlo, švýcarský reprezentant se však přeci jen dostal ke střele a balon proletěl těsně vedle pravé tyče!

7

7. Stefan Aigner (FRN)

7

Stadionem to teď jen zahučelo! Timothy Chandler prchl po pravém křídle a poté prodloužil míč na úplně volného Stefana Aignera, který nic nevymýšlel a z ostrého úhlu vypálil, nicméně Schäfer balon vyrazil na roh!

Šok! Kapitán Eintrachtu Marco Russ se při klasické dopingové kontrole dozvěděl, že trpí rakovinou. Tuto zdrcující zprávu potvrdilo i vyšetření u urologa. Russ ale uvedl, že si operaci přesunul až na úterý, a tak by měl nastoupit do obou barážových duelů! Frankfurtský kouč Niko Kovač potvrdil, že Marco Russ dnes nastoupí v základní sestavě.

Eintracht Frankfurt – 1. FC Norimberk

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 65. Gaćinović (Chandler) – 42. Russ (vla.)

Karty:   56. Russ (FRN) – 57. Schäfer (NUR)

Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, Abraham, Russ, Oczipka – Hasebe, Huszti – Aigner (61. Ben-Hatira), Gaćinović (84. Castaignos), Seferović – Meier (70. Stendera).
Náhradníci: Lindner – Regäsel, Zambrano, Stendera, Castaignos, Ben-Hatira, Ignjovski.

1. FC Norimberk: Schäfer – Brečko, Margreitter, Bulthuis, Sepsi – Kerk (74. Blum), Behrens, Petrák, Leibold (89. Gíslason) – Füllkrug (85. Hovland), Burgstaller.
Náhradníci: Rakovsky – Hovland, Blum, Möhwald, Gíslason, Teuchert, Mühl.

Rozhodčí: Siebert – Heft, Seidel

Odveta: Norimberk - Frankfurt 0:1