Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Spartak Moskva – FK Achmat Groznyj

3:0

konec (1:0)

16.05.2016, 18:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • 29. kolo • Jakub Hataš (@HatyJ)

Tipsport: 1.64 3.85 5.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešní večer vše. Příjemný zbytek pracovního týdne a u dalšího textového přenosu brzy na shledanou! (20:44:18)
Je za námi utkání mezi celky FK Spartak Moskva a FK Těrek Groznyj.

Ve druhé půli měli nejprve navrch hostující fotbalisté, kteří si nejprve dokázali vypracovat několik slibných útoků a později i pár zajímavých gólových šancí. Když už se zdálo, že je Těrek velmi blízko vstřelené brance a vyrovnání je jen otázkou času, domácí fotbalisté opět udeřili. V rámci tří minut se dokázali hráči Spartaku prosadil hned dvakrát, když nejprve v 60. minutě navýšil vedení domácích Lorenze Melgarejo, aby se poté v 63. minutě dokázal prosadit také kanonýr Spartaku Quincy Promes. Výsledek 3:0 je tak možná pro Těrek krutý, nicméně Spartak si dnešní výhru zasloužil.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Utkání se již víceméně jen dohrává, o jeho osudu je již rozhodnuto a hra obou celků podle toho i vypadá. Nikdo se nikam nežene a hlavně hráči Spartaku v klidu kombinují.

90+1

Emoce na uzdě po tomto zákroku nedokázal udržet domácí kapitán Glušakov, který za oplácení taktéž vidí žlutou kartu.

90+1

Frustrovaný Adílson teď naprosto zbytečně zajel do jednoho z domácích hráčů, za což pochopitelně vidí žlutou kartu.

90

Kutin dostal žlutou kartu za faul, při kterém zasáhl nohou do obličeje jednoho z hráčů Těreku.

89

Do vápna se po levé straně probil domácí kanonýr Promes, ten si dokázal míč zpracovat a snažil se jej pokrýt. Po souboji se Semjonovem se však teatrálně skácel na zem a dožadoval se penalty, kterou však Egorov neodpískal.

88

Domácí fanoušci na tribunách už slaví, vypadá to totiž že v dnešním utkání si jejich oblíbenci odnesou všechny tři body. Stadionem jde několik mexických vln a popěvky fanoušků.

87

Domácí brankář Pesjakov se teď zaskvěl krásným zákrokem proti dělovce jednoho z hráčů Těreku. Střelu do svého levého dolního rohu dokázal vytáhnout mimo tři tyče!

86

Rozhodčí od sebe ještě musel oddělovat Kanu s Bocchettim, kteří si ani po verdiktu rozhodčí nedali pokoj a něco si velmi aktivně vyříkávali.

85

Bocchetti si drsně vyšlápl na Mitriševa u pravé lajny a rozhodčí Egorov to ocenil další žlutou kartou v dnešním utkání.

85

Lorenzo Melgarejo nakonec opouští hřiště, na hrací ploše jej nahradil Zotov, čímž i Spartak vyčerpal dnes poslední střídání.

84

Střelec druhé branky Spartaku Melgarejo zůstal ležet na hřišti a stěžuje si na křeče. Už k němu míří zdravotníci domácího celku a rozhodčí jej vykazuje mimo hrací plochu.

83

Po souboji ve vápně zůstal ne zemi ležet obránce domácího celku, který signalizuje zranění na hlavě. Po krátkém ošetření však bude pravděpodobně moci pokračovat ve hře.

81

81.

81

Hostujícímu celku se podařilo vstřelit branku! Po nepřehlední situaci ve vápně se k míči dostal hostující Mitrišev, který jej uklidil do prázdné branky. Rozhodčí však píská velmi přísný ofsajd!

80

Ananidze se krásně dokázal uvolnit u pravé lajny. Jeho centrovaný míč do vápna hledal Promese, ten byl však velmi dobře pokryt bránícím Semjonovem, který míč dokázal odhlavičkovat do bezpečí.

79

Quincy Promes se snažil elegantní kličkou obejít přes obránce Rybuse, ten však nemínil nechat holandského rychlíka projít a čistým zákrokem jej zastavil.

78

Další centr poslal do vápna Maciej Rybus, ani jeho centr však neskončil výraznějším úspěchem. Domácí hráči se opět dokázali ubránit.

77

Do vápna se vřítil Kanu, který se s míčem dostal až na malé vápno.Tam po souboji s jedním z domácích beků spadl na zem ve snaze si vynutit pokutový kop. Rozhodčí Egorov však zůstal správně naprosto klidný a hostům přisoudil jen rohový kop.

76

Dlouhý výkop poslal na hrot brankář Pesjakov, bohužel pro Spartak jej Quincy Promes nedokázal zkrotit, když v souboji s obráncem Rodolfem neměl nejmenší šanci.

75

Ze hřiště je stažen dnes velmi dobře hrající Ivelin Popov, na hrací ploše jej nahradí Aleksander Zujev.

73

Hostující Kuzjajev je další hráčem, kterého rozhodčí Egorov ocenil žlutou kartou.

72

Centr do vápna vyslal hostující záložník Adílson, nejvýše ze všech hráčů ve vápně však dokázal vystoupat brankář Spartaku Pesjakov, který centr ze vzduchu stáhl.

71

Domácí obránce Kutěpov teď může být rád, že unikl kartě od rozhodčího Egorova. Na levé straně hřiště smetl pronikajícího Kanua, kterého poslal k zemi velmi nevybíravým způsobem.

70

Do velmi slibného brejku se na pravé straně hnal Lebeděnko, jeho postup však výtečným skluzem zastavil domácí obránce Kombarov, který dnes hraje povedené utkání.

69

Centr z levé strany poslal do vápna hostující Semenov, jeho centr však našel pouze hlavu domácího obránce Bocchettiho, který byl připraven a odhlavičkoval míč do bezpečí.

68

Hostující hráči se snaží kombinovat a hrát na křídlech, jejich snaha však končí na velmi častých chybách v kombinaci. Fotbalisté Těreku jsou také velmi frustrováni z vývoje utkání, což je na jejich hře vidět.

67

Domácí fotbalisté jsou dvěma rychlými brankami velmi nakopnutí. Do další šance se dostal kanonýr Promes, ten však z hranice vápna trefil pouze jedno z hradby těl před ním.

66

Výborný zákrok předvedl domácí brankáře Pesjakov po hlavičce jednoho z hráčů Těreku! Tento zákrok však byl zbytečný, neboť rozhodčí Egorov odpískal ofsajd.

65

Na straně domácího celku je ze hry stažen obránce Bryzgalov, kterého na hrací ploše nahradí Kutin.

64

Dále je stažen ze hry záložník Grozav, toho nahradí na hrací ploše Kanu.

64

Máme tu několik dalších střídání. Ze hry je stažen Mbengue, nahradil jej Mitrišev.

63

63. Quincy PROMES - 3:0

63

Spartak právě vstřelil branku!
Tak to je velká rána pro hosty! To o čem jsem před chvíli mluvil se už povedlo. QUINCY PROMES si našel míč ve vápně, kde se dokázal protáhnout kolem obránce a střelou na přední tyč prostřelil Gorodova. Hostující brankář si toto za rámeček rozhodně nedá. Spartak navyšuje na 3:0!

62

A rázem to mohlo být 3:0! Po rychlém brejku se sám před brankářem Těreku zjevil domácí šutér Quiny Promes, tomu však v poslední chvíli skočil do střely jeden z hostujících beků a srazil jí na rohový kop!

61

To je přímo ledová sprcha pro hostující celek! V úvodní čtvrthodině druhého dějství měl nad svým soupeřem jasně navrch, ten však díky dalšímu gólu odskakuje, nyní již na rozdíl dvou branek!

60

60. Lorenzo MELGAREJO - 2:0

60

Spartak právě vstřelil branku!
A máme tu další branku domácího celku! Po rychlém rozehrání standardní situace se ve skrumáži odrazil míč na hranici vápna přesně tam, kde ho potřeboval LORENZO MELGAREJO mít! Ten už jej jen lehce podkopl a zvyšuje vedení svého celku na 2:0!

60

Maciej Rybus je dalším fotbalistou, který v dnešním utkání vidí žlutou kartu. Musel zastavit pronikajícího Popova, na což sudí Egorov reagoval.

59

Hostující fotbalisté se usadili opět kolem vápna domácího Spartaku. Centry co posílají fotbalisté Těreku do vápna však naprosto bez problémů sbírá domácí obrana.

58

Na pravé straně vápna se s míčem dokázal uvolnit hostující kapitán Ucijev, jeho střela na zadní tyč byla ale hodně nepovedená a šla mimo tři tyče, které stráží brankář Pesjakov.

57

V souboji s Grozavem dokázal získat míč domácí Ananidze, ten se ihned snažil založit protiútok svého celku. Jeho zbrklá přihrávka však nenašla nikoho z jeho spoluhráčů a doputovala až k obránců hostí.

56

Z rohového kopu se však hosté nedokázali prosadit, centr do vápna odklidil na přední tyči hlídkující obránce Spartaku Kutěpov.

55

Na levé straně se dostal ke střele hostující Mirzov, jeho pokus byl však zablokován domácí obranou. Následná střela Adílsona byla opět zablokována, ale tentokrát z toho Těrek vydoloval alespoň rohový kop.

54

Domácí kapitán Glušakov se při bránění tvrdě opřel do hostujícího Adílsona, rozhodčí Egorov však zůstal v klidu a domácímu záložníkovi neudělil karetní napomenutí.

53

Do vápna Těreku se z levé strany dokázal probít domácí Glušakov, jeho centr na úroveň penalty byl však sražen jedním z hostujících stoperů a brankář Gorodov si tak pro míč pohodlně došel.

52

Hostující Grozav se s míčem dokázal velmi šikovně obtočit kolem svých obránců ve středu hřiště a vyslal do sóla Mbengueho. Ten byl však v době přihrávky v ofsajdu, takže Těrek z této akce nic nevytěžil.

51

Lorezno Melgarejo je prvním domácím fotbalistou, který obdržel v dnešním utkání žlutou kartu. Dostal jí za zbytečný faul na polovině.

50

Fotbalisté Těreku vstoupili do druhého poločasu o poznání lépe, domácí Spartak se v prvních minutách pouze brání. Další průnik se povedl Grozavovi, ten ovšem ztroskotal na hranici vápna v souboji s Kutěpovem.

49

Kombarov byl faulován, když se snažil projít s míčem do útoku. Útočná snaha Spartaku tak bude moci pokračovat.

48

Ve vápně se dostal k dlouhému míči hostující útočník Mbengue, byl mu však v souboji se střelcem první branky Bocchettim odpískán faul. Míč tak mají domácí fotbalisté.

47

Další útočnou akci Těreku vedl středem hřiště Grozav, ten se však s míčem nedokázal dostat až do vápna, protože mu v nejdůležitější chvilce odskočil míč od nohy.

46

Druhou polovinu zahájili hráči Těreku Groznyj. První útok vedl po levé straně Mirzov, jeho centr do vápna však neprošel přes bránícího Bryzgalova.

46

Začal druhý poločas.
Je za námi první poločas utkání mezi domácím Spartakem Moskva a hostujícím Těrekem Groznyj.

Domácí fotbalisté byli po celý čas prvního dějství jasně lepším a aktivnějším týmem, dlouho se jim však nedařilo vstřelit branku. Hosté se do útoku dostávali prakticky jen sporadicky, ale když už se před Pesjakovem objevili, rozhodně to bylo v nebezpečné šanci. Po půl hodině hry se zranil hostujícím záložník Aissati, který musel být střídán. Mezitím co nebyl na hřišti, tak Spartak dokázal vstřelit prozatím jediný gól dnešního utkání. Na centr Quincyho Promese z levé strany si naběhl Salvatore Bocchetti, který se hlavičkou do pravého horního růžku branky nemýlil a otevřel skóre.

Co nám přinese druhý poločas, to zjistíme přibližně v 19:31, kdy by měla druhé půle začít.

45+2

První poločas skončil.

45+1

V naprostém závěru poločasu dostal za zbytečný faul zezadu žlutou kartu Grozav, který si vyšlápl na Kombarova.

45

Domácí Kombarov se poté ihned vrhl do útočné akce Spartaku, tu však ještě na polovině přerušil taktickým faulem obránce Rodolfo, který nechtěl nechat domácího beka projít.

44

Kapitán Těreku Ucijev se snažil projít po pravé lajně, velmi dobře bránící Kombarov mu k tomu však nedal nejmenší šanci a získal míč pro svůj tým.

43

Centr z levé strany poslal do vápna jeden z hostujících hráčů, hlavičku Semjonova však dokázal zkrotit domácí brankář Pesjakov.

42

Domácí Spartak je s koncem poločasu čím dál tím víc opatrný v rozehrávce. Těrek se teď usadil pouze na jeho polovině, ale nic víc než pár centrů z toho hosté zatím nevytěžili.

41

Útok hostujícího Těreku se snažil chytrou přihrávkou založit Lebeděnko, jeho úmysl však ze strany Mbengueho zůstal nepochopen.

40

Krásný centr z levé strany poslal do vápna domácí Kombarov, jeho centr však byl na Quincyho Promese příliš dlouhý a tak jej domácí kanonýr nedokázal zasáhnout.

39

Nový hráč na hřišti Mirzov se snažil zavézt míč do vápna po levé lajně, jeho průnik však dokázal bez větších problémů zastavit vracející se bek Spartaku Bryzgalov.

38

Velké emoce cloumají v posledních minutách hráči obou celků! Do další výměny názorů se dostal po jednom ze zákroků u lajny Rybus a Promes, rozhodčí to však nijak nepotrestal.

37

Quincy Promes zahrával rohový kop Spartaku, tentokráte se však domácí fotbalisté prosadit nedokázali, neboť na přední tyči dokázal míč odvrátit Rodolfo.

36

A rázem je tu druhá velká šance! Promes se dostal do sóla díky přihrávce Popova, tu však zlikvidoval dobrým vyběhnutím Gorodov. Od něj se však míč odrazil k jednomu z obránců, od kterého se vrátil a trefil Gorodova do ruky mimo vápno! Domácí se tak sesypali na rozhodčího, ale nic jim to platné nebylo.

34

Aissati je stažen ze hry kvůli svému zranění, na hrací ploše jej nahradil Mirzov!

34

Domácí fotbalisté se celou dobu snažili o vstřelení první branky zápasu, která nyní přišla! Fanoušky na tribunách to velmi povzbudilo a tak se celým stadionem nesou oslavné chorály!

33

33. Salvatore BOCCHETTI - 1:0

33

Spartak právě vstřelil branku!
A máme tu první branku dnešního utkání! Quincy Promes zahrával přímý volný kop od levé lajny, jeho centr si dokázal najít naprosto neomylně SALVATORE BOCCHETTI, který hlavou rozvlnil síť za Gorodovem! Spartak vede 1:0!

32

Domácí fotbalisté zahrozili ze závaru před brankou, naštěstí pro Těrek však byl velmi dobře připraven brankář Gorodov, který zneškodnil střelu jednoho z domácích borců.

31

Hostující Aissati zůstal po jednom ze soubojů u levé lajny ležet na hřišti a nevypadá to s ním vůbec dobře, lékař dokonce signalizoval směrem k lavičce, že bude potřeba střídat.

30

Z pravé strany poslal do vápna Těreku centr Bryzgalov. Ve vápně byl však pouze Melgarejo, který ale i to brankáři hostí nadělal dost starostí. Ten si vůbec nebyl jistý, kde se domácí útočník nachází a tak míč podivně vyrazil pouze na roh.

29

29.

29

Domácí Popov se ocitl ve velké šanci, když si dokázal najít dlouhý míč směřující za obranu! Rozhodčí jej však v jeho postupu zastavili, kvůli ofsajdu, ač v něm Popov rozhodně nebyl!

28

Obrana Spartaku Moskva se uchýlila ke kombinaci na vlastní polovině, čímž se snaží uklidnit místy velmi nepřesnou a zbrklou hru obou celků.

27

Domácí hráči jsou v dosavadním průběhu poločasu rozhodně aktivnějším celkem, Těrek však zatím dokáže všechny útoky domácích odrážet až na výjimky bez problémů.

26

Hostující Aissati se ocitl sám s míčem na levé straně hřiště, než však stihl pokračovat v akci, zastavil jej zdvižený praporek pomezního, který signalizuje ofsajd.

25

Krásný pas za obranu vyslal domácí záložník Ananidze, rozběhnutý útočník Melgarejo však měl k míči přeci jen o kus dále, než brankář hostí Gorodov.

24

Kombarov poslal velmi povedený centr do vápna Těreku, tam však nedokázal najít nikoho v červeno-bílém dresu a tak se hráči hostujícího celku dokázali celkem v pohodě ubránit.

22

Hostující hráči teď dokázali Spartak na chvilku uzamknout v jeho pokutovém území, nic víc než platonický tlak si ale vytvořit nedokázali.

21

Na pravé straně dostal krásnou přihrávku Quincy Promes, který bez váhání zatáhl míč do vápna! Snažil se najít nabíhajícího Popova, k tomu se však míč nedostal díky zákroku jednoho z hostujících fotbalistů!

20

Ivelin Popov se nedokázal protáhnout kolem bránícího Ucijeva, který byl posledním článkem mezi domácím záložníkem a brankářek Těreku Groznyj.

19

Aissati se snažil s míčem protáhnout po levé lajně kolem obránce Bryzgalova, ten však svého protivníka dokázal ubránit a Spartak tak má opět míč na svých kopačkách.

18

Oba celky teď předvedly značné množství chyb ve středu hřiště, takže míč velmi rychle mění majitele. Nakonec vše ukončil faul domácího Melgareja na jednoho z hostujících borců.

17

Do velké gólové šance se dostal domácí Melgarejo, když byl však tváří v tvář brankáři Gorodovovi, rozhodčí jeho akci přerušil pro ofsajd.

16

Spartak se sice pokoušel dostat k vápnu soupeře akcí po pravé straně, díky několika nepřesnostem v kombinaci však neměli hosté s tímto výpadem příliš mnoho práce.

15

Na levé křídlo dostal velmi pěkný míč hostující Aissati, ten jej však nebyl schopen dobře zpracovat a hosté tak díky tomu promarnili dobrou příležitost k ohrožení branky domácích.

14

Da velké šance se dostali i hostující hráči! Po přihrávce z pravého křídle dokázal zakončovat útočník Mbengue, jeho střela však minula pravou tyč o pořádný kus.

12

Promes se dokázal zmocnit míče po závaru před vlastní bránou a utíkal s ním vstříc brance hostí. Jeho finální přihrávka do vápna však nebyla přesná a zasáhla pouze jednoho z hostujících obránců.

11

Ucijev teď nedokázal udržet míč na pravé straně hřiště, po souboji s Popovem mu utekl do autu. Rozhodčí však přesto signalizuje, že autové vhazování budou mít k dispozici hráči Těreku.

10

Hosté se snažili o kombinaci na levém křídle, Grozav však nedokázal míč udržet a v souboji s jedním z domácích borců o něj přišel.

9

Do velké šance se dral útočník domácího celku Melgarejo, kterého ke sprintu do vápna vybídl nádhernou přihrávkou Quincy Promes! Melgarejo však nedokázal dobře zakončit a tak i tuto akci hosté přestáli!

8

Do první šance se dostali také hosté, na pravé straně procpal Ucijev přihrávku do vápna na Lebeděnka, ten však nedokázal trefit branku Spartaku.

7

Domácí fotbalisté začali dnešní utkání velmi aktivně, s čímž mají na začátku hráči Těreku velké problémy. Na pravé straně hřiště teď zbytečně ztratil míč Adílson, naštěstí pro něj Spartak nijak výrazněji nezahrozil.

6

Na pravé straně se do vápna řítil rozběhnutý útočník Malgarejo, na poslední chvíli jej však dokázal výborným zákrokem zastavit jeden z obránců hosté a Spartak tak získal pouze rohový kop.

5

Domácí Ananidze si v souboji u levé lajny počínal nedovoleně, tudíž míč se vrací na kopačky hostí. Standardní situaci rozehraje kapitán Ucijev.

4

Obrana Těreku zatím kombinuje pouze na své vlastní polovině, hráči Spartaku jí dokáží velmi dobře napadat a tak si hosté zatím s rozehrávkou moc neví rady.

3

Centr do vápna poslal z levé strany domácí Popov, Quincy Promes však nedokázal míč zpracovat a tak se hosté bez větších potíží dokázali ubránit.

2

Na levé straně hřiště se snažil s míčem proklouznout domácí obránce Kombarov, jeho průnik však zastavil pozorný kapitán hostí Ucijev.

1

Rozhodčí Egorov právě zahájil dnešní střetnutí! Utkání začínají borci Spartaku, kteří hrají v tradiční červeno-bílé kombinaci. Těrek nastupuje v zelených dresech.

1

Utkání právě začalo.
Hráči obou mužstev již nastupují na hrací plochu, což znamená, že dnešní utkání během pár desítek vteřin započne!
Úvodní sestavy:

FK Spartak Moskva: Pesjakov – Bryzgalov, Kutěpov, Bocchetti, D. Kombarov – Rômulo, Glušakov (C) – Promes, Ananidze, I. Popov – Melgarejo.
Náhradníci: Rebrov – Paršivljuk, Granat, Zujev, Luís, Zotov, Makejev, Melkadze, Pucko, Leontěv, Kutin.

FK Těrek Groznyj: Gorodov – Ucijev (C), Semjonov, Rodolfo, Rybus – Adílson, Kuzjajev – Grozav, Lebeděnko, Aissati – Mbengue.
Náhradníci: Godzjur – Ojala, Plijev, Kadyrov, Ken, Sadajew, Mohammadi, Kanu, Mirzov, Píriz, Mitrišev.

Rozhodčí: Egorov – Glot, Shimarygin. (vš. Rusko).
FK Těrek Groznyj

Hostující mužstvo je ve velmi podobné pozici jako domácí Spartak, tudíž dnes půjde o přímý souboj dvou týmů prahnoucích po účasti v pohárové Evropě. Těrek je zatím na 7. místě, ke kterému potřeboval nasbírat slušných 44 bodů. V posledních třech zápasech si hosté připsali dvě porážky, což je prozatím odsunulo z pohárových příček. V posledním utkání obou dnešních soupeřů v listopadu 2015 vyhrál Těrek na svém hřišti 2:1, když se o rozhodující trefu postaral v 80. minutě domácí Ablay Mbengue, který by měl být v sestavě i v dnešním utkání. Těrek tak má na co navazovat a může se pokusit porazit Spartak i na jeho hřišti.
FK Spartak Moskva

Domácí celek nasbíral v osmadvaceti ligových kolech již 47 bodů, což jej řadí na 5. místo, které by Spartaku zaručovalo předkolo Evropské ligy, což je pro tento ambiciózní moskevský celek rozhodně jeden z cílů. V posledních kole se podařilo Spartaku zvítězit na hřišti Uralu 1:0 gólem, který ve 40. minutě vstřelil Quincy Promes, holandský kanonýr, který letos zaznamenal v ruské nejvyšší soutěži již velmi dobrých 17 branek! Zda bude i v dnešním zápase tento rychlonohý útočník jazýčkem na vahách, to se nechme překvapit.
Krásný pondělní podvečer všem fanynkám a fanouškům ruské kopané! Dnes máme na programu dohrávku 29. kola ruské Premier Ligy a společně se zaměříme na utkání mezi domácím celkem FK Spartak Moskva a hostujícím mužstvem FK Těrek Groznyj. Úvodní výkop utkání je naplánován na 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

FK Spartak Moskva – FK Achmat Groznyj

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. Bocchetti (Promes), 60. Melgarejo, 63. Promes

Karty:   51. Melgarejo (SPM), 85. Bocchetti (SPM), 90. Kutin (SPM), 90+1. Glušakov (SPM) – 45+1. Grozav (GRZ), 60. Rybus (GRZ), 73. Kuzjajev (GRZ), 90+1. Adílson (GRZ)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 22:17.

FK Spartak Moskva: Pesjakov – Bryzgalov (65. Kutin), Kutěpov, Bocchetti, D. Kombarov – Rômulo, Glušakov (C) – Promes, Ananidze, I. Popov (75. Zujev) – Melgarejo (85. Zotov).
Náhradníci: Rebrov – Paršivljuk, Granat, Zujev, Luís, Zotov, Makejev, Melkadze, Pucko, Leontěv, Kutin.

FK Achmat Groznyj: Gorodov – Ucijev (C), Semjonov, Rodolfo, Rybus – Adílson, Kuzjajev – Grozav (64. Kanu), Lebeděnko, Aissati (34. Mirzov) – Mbengue (64. Mitrišev).
Náhradníci: Godzjur – Ojala, Plijev, Kadyrov, Ken, Sadajew, Mohammadi, Kanu, Mirzov, Píriz, Mitrišev.

Rozhodčí: Egorov – Glot, Shimarygin. (vš. Rusko)