Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – Real Sociedad San Sebastian

0:1

konec (0:0)

13.05.2016, 20:30 • Estadio de Mestalla, Valencie • 38. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.07 3.64 3.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:29:36)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:12.
Je dobojováno! Valencia v posledním utkání letošní sezóny podlehla Realu Sociedad 0:1! V prvním poločase se prakticky nic nestalo. Jedinou šanci první půle spálil v nastaveném čase Aderlan Santos! Hrát se začalo až po přestávce! Domácí mohli jít do vedení, ale Santiago Mina tváří v tvář Rullimu selhal! Hosty pořádně nabudil příchod Brumy! Ten ohrozil domácího brankáře z přímého kopu! O vítězství Valencie mohl rozhodnout střídající Negredo, jehož hlavička o kousek minula břevno! Když už se zdálo, že zápas skončí bez branek, vzal si míč Bruma, jeho ránu vyrazil Doménech jen před sebe a Mikel Oyarzabal se z dorážky nemýlil!

90+5

Konec zápasu.

90+4

90+4. Mikel OYARZABAL - 0:1

90+4

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné! Real Sociedad rozhoduje o svém vítězství v závěrečných sekundách utkání! Aktivní Bruma si navedl míč na levačku, ale Jaume Doménech jeho ránu stačil vyrazit. Domácí brankář ale vyrazil míč jen před sebe, kde se do míče opřel MIKEL OYARZABAL, který ránou do odkryté branky zajistil hostům tři body!

90+3

Bruma tentokrát přihrával lépe postavenému spoluhráči. Jeho úmysl vystihl obránce Rúben Vezo. Valencia má ještě čas na podniknutí posledního výpadu.

90+2

Negredo se znovu dostal k odraženému míči uvnitř pokutového území! Střídající útočník Valencie vsadil na razanci, což byla chyba, jelikož míč si to namířil vysoko nad branku.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty!

90

Na druhé straně se po sérii šťastných odrazů dostal k hlavičce střídající Álvaro Negredo! Míč se od jeho hlavy odrazil nad břevno hostující branky! Mohlo být hotovo!

89

Míč si připravil sám faulovaný Bruma! Střídající fotbalista procedil míč skrz zeď a brankář Jaume Doménech se musel krásně proletěl vzduchem, aby vyrazil míč mimo tři tyče!

88

88. Povedený přímý kop střídajícího Brumy

88

Bruma mrštným pohybem vybojoval hostujícímu celku přímý kop z nadějné pozice! Tohle může být rozhodující moment dnešního utkání!

87

Z následného rohového kopu nebezpečí pro domácí svatyni nepřišlo. Míč putoval na hranici malého vápna, kde ve vzduchu kraloval Danilo.

86

Danilo vybojoval pro Valencii přímý kop. Domácí rozehráli nakrátko a málem nabídli hostům šanci na rychlý protiútok. Nebezpečně vyhlížející akci zažehnal odkopem na rohový kop Aderlan Santos!

85

Aktivní Bruma poněkolikáté v utkání srdnatě bojoval o zdánlivě ztracený míč. Střídající hráč hostujícího celku to tentokrát přehnal s důrazem a dopustil se útočného faulu.

84

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Rubén Pardo, přichází Igor Zubeldía.

84

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází André Gomes, přichází Álvaro Negredo.

83

Santiago Mina hledal prudkým centrem rozběhnutého Alcácera. Obranu Sociedadu dnes drží famózní Mikel González, který stál znovu na správném místě a odhlavičkoval míč do bezpečí.

Valencia CF – Real Sociedad San Sebastian

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+4. Oyarzabal (de la Bella)

Karty:   34. Vezo (VAL), 70. A. Gomes (VAL) – 44. Illarramendi (RSC), 55. Bautista (RSC)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 8:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 17:12.

Valencia CF: Doménech – Barragán (56. Cancelo), Vezo, Santos, Siqueira – Parejo, Danilo, A. Gomes (84. Negredo) – Mina, Alcácer (C), Piatti (39. A. Pascual).
Náhradníci: Ryan – Cancelo, Negredo, Tropi, Soler, Latorre, A. Pascual.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo, Mikel González, D. Reyes, de la Bella – Prieto (C) (74. Jonathas), Illarramendi, Pardo (84. Zubeldía) – Oyarzabal, Bautista (58. Bruma), Zurutuza.
Náhradníci: Olazábal – Bergara, Bruma, Yuri, Jonathas, Odriozola Arzallus, Zubeldía.

Rozhodčí: Velasco – Alonso, Álvarez

Diváci: 27 712