Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Espanyol Barcelona

5:0

konec (1:0)

08.05.2016, 17:00 • Camp Nou (Barcelona) • 37. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.05 19.0 40.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! FC Barcelona si poradila s Espanyolem Barcelona v poměru 5:0 a i po tomto kole se drží na čele španělské Primera Division!

Do dnešního zápasu vstoupila dle očekávání aktivněji Barcelona, která se dostala již v osmé minutě do vedení zásluhou krásně provedeného přímého kopu Lionela Messiho! O dvě minuty později vstřelil druhou branku Ivan Rakitić, který se dle názoru rozhodčích nacházel v ofsajdu, opakované záběry však potvrdily opak! Do hry se dostal také Espanyol, avšak do žádné větší šance se nedostal.

Hned na začátku druhého poločasu se dokázal prosadit Luis Suárez, který se trefil i v 61. minutě! Čtvrtou branku domácího celku přidal Rafinha po obrovském zaváhání brankáře Espanyolu. O poslední zásah domácího celku se postaral Neymar, který těžil ze skvělé přihrávky od Suáreze.

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:54:16)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Piqué se nechal na polovině hry obehrát soupeře a Espanyol mohl postupovat do protiútoku. Celou akci hostů však zastavilů Rafinha, který fauloval pronikajícího Morena!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!

90

V poslední minutě základní hrací doby ještě dostává žlutou kartu Javier Mascherano, který nedovoleným zákrokem zastavil pronikajícího Correu, který směřoval do protiútoku!

89

Katalánský celek se opět dostal do zajímavé situace v pokutovém území. Po pravé straně postupoval Messi, který následným obloučkem chtěl dostat míč na nohu Turana, avšak míč odhlavičkoval Roco!

88

Domácí celek vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Neymar. Jeho centr však nebyl povedený a skončil v boční síti. Následuje odkop od hostující branky!

87

Neymar byl na levé straně faulovaný Morenem, nicméně domácí chtějí přidat minimálně ještě jeden zásah, neboť bleskově rozehráli a míří postupnou kombinací vpřed!

85

Teď už se domácím podařilo opět dostat k míči a hnali se do další šance. Messi se uvolnil před vápnem a zkoušel střílet na zadní tyč. Jeho střelecký pokus však branku Lópeze minul!

84

Espanyol se dostává do kombinace na útočné polovině, nicméně hosté to nemají vůbec lehké, neboť hráči vedoucího celku španělské ligy i v závěru velmi agresivně napadají!

83

83. NEYMAR - 5:0

83

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona navíc přidává svou pátou branku v zápase a to už je opravdu debakl! Leo Messi se ve středu hřiště uvolnit nedokázal, nicméně Dani Alves poslal povedenou přihrávku do vápna pro Suáreze. Ten si všiml lépe postaveného NEYMARA, který poslal míč do prázdné branky!

82

Barcelona si závěr zápasu opravdu užívá a svého soupeře ani za rozhodnutého stavu nepouští prakticky k míči!

81

Lionel Messi kombinoval ve středu hřiště s Neymarem. Těsně po poslání přihrávky byl však velmi tvrdě atakován Montaňésem. Hlavní rozhodčí však v tomto případě žlutou kartu neudělil!

79

Suárez poslal míč na levou stranu, kam naběhl střídající Mathieu. Jeho následný centr však nebyl příliš povedený a pro míč si došel brankář Pau López!

77

Messi poslal dlouhý centr na pravou stranu, kam si nabíhal Dani Alves. Brazilský bek však nedokázal míč ideální zpracovat, a ten mu utekl do zámezí.

76

Barcelona však ze své nastolené aktivity rozhodně nepolevuje! Momentálně se domácí celek opět pokouší něco kloudného vymyslet na útočné polovině!

74

74. RAFINHA - 4:0

FC Barcelona – Espanyol Barcelona

5:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 8. Messi, 52. L. Suárez (Messi), 61. L. Suárez (Neymar), 74. Rafinha, 83. Neymar (L. Suárez)

Karty:   12. Messi (BAR) – 18. Diop (ESB), 27. H. Pérez (ESB), 36. V. Álvarez (ESB), 39. Cañas (ESB), 63. Javi López (ESB), 69. R. Correa (ESB)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:25.

FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba (70. Mathieu) – Rakitić (73. Rafinha), Busquets, Iniesta (C) (73. Arda Turan) – Messi, L. Suárez, Neymar.
Náhradníci: Masip – Arda Turan, Rafinha, Munir, Roberto, Mathieu, Aleix Vidal.

Espanyol Barcelona: Pau López – Javi López (C), Roco, R. Duarte, V. Álvarez – V. Sánchez, Cañas (72. Montañés), Diop – H. Pérez (66. R. Correa), F. Caicedo (46. G. Moreno), Asensio.
Náhradníci: Arlauskis – R. Correa, Sevilla, G. Moreno, Montañés, Jordán, López.

Rozhodčí: Jesús Gil – Nevado, Fernández (vš. Španělsko)