Menu

Fotbal

MOL Cup

AC Sparta Praha – FK Jablonec

1:2

konec (0:2)

04.05.2016, 17:30 • Generali Arena • Semifinále • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.93 4.2 1.88 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

A v závěru ještě jedna šance Sparty! Březina svůj centr ze standardní situace zakroutil do míst, kam si naběhl jeho spoluhráč ze stoperské dvojice Milan Piško, ten však v dobré střelecké pozici pouze prodloužil míč k brankáři Hrubému.

87

A Sparťané dokonce měli šanci na vyrovnání! Wiesner po průniku po levém křídle našel přesným centrem v pokutovém území zcela osamoceného Čapka, ten ale míč netrefil ideálně a placírkou vysoko přestřelil.

73

Do sparťanské historie se zapisuje další ze slavného rodu Frýdků, střelce první branky zápasu Turynu nahrazuje teprve sedmnáctiletý Christian Frýdek.

72

Wágner se dokázal probít do pokutového území, uvolnit přes dva protihráče a šajtlí prostřelil Štěcha, míč se však od tyče odrazil zpět do hřiště!

67

Hosté byli nesmírně blízko k třetí brance! Přetažený centr Trávníka vrátil do "ohně" Mihálik a před Wágnerem zívala takřka odkrytá sparťanská branka, jablonecký forvard ji však hlavou netrefil!

54

54. Daniel TURYNA - 1:2

54

Sparta právě vstřelila branku!
Mladí sparťané se dočkali vstřelené branky! Prvním z dnešních sparťanských mladíků, který střílí svoji premiérovou branku v dospělém fotbale je DANIEL TURYNA! Ten si potáhl míč k pokutovému území a následně technickou ránou k tyči pokořil brankáře Hrubého.

46

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází D. Mareček, přichází Hašek.
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matoušek, přichází Čapek.

46

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Beneš, přichází Mihálik.

44

Sparťané měli zatím nejblíže ke vstřelené brance! Turyna před pokutovým územím posunul míč do běhu Sáčkovi, ten si jej připravil do střelecké pozice, ovšem pozorného Hrubého nepřekonal.

43

Greguš svoji ránu zakroutil k tyči a Štěch dokázal konečky prstů vytěsnit míč mimo svoji branku!

39

39. Martin DOLEŽAL - 0:2

39

Jablonec právě vstřelil branku!
Jablonečtí sehráli akci jako přes kopírák s první gólovou trefou, na Masopustův centr si tentokrát naskočil MARTIN DOLEŽAL a hlavičkou z bezprostřední blízkosti nedal Štěchovi šanci zasáhnout.

22

Jablonec právě vstřelil branku!
Masopust se uvolnil na pravém křídle, posadil míč na hlavu TOMÁŠE WÁGNERA, jenž Štěcha překonal přesnou hlavičkou a posílá Jablonec do vedení!

16

Severočeši poprvé střídají, Stanislava Tecla zřejmě trápí zdravotní potíže a sklesle odcházejícího jej na trávníku nahrazuje Tomáš Wágner.

AC Sparta Praha – FK Jablonec

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 54. Turyna – 22. Wágner, 39. Doležal

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:6. Rohy: 1:8.

AC Sparta Praha: Štěch – D. Mareček (46. Hašek), Piško, Březina, Kadlec – Sáček, Wiesner – Záviška, Matoušek (46. Čapek), Čmelík – Turyna (73. Ch. Frýdek).
Náhradníci: Čtvrtečka – Köst, Plachý, Novotný.

FK Jablonec: Hrubý – Karavajev, Beneš (46. Mihálik), Pernica, Greguš – Hübschman, Rossi – Trávník, Doležal, Masopust – Tecl (16. Wágner).
Náhradníci: Valeš – Hanousek, Mingazov, Rys, Pospíšil.

Rozhodčí: Královec – Wilczek, Mokrusch

Diváci: 2538

První zápas: Jablonec - Sparta 2:0