Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FC Zlínsko – SK Spartak Hulín

1:0

konec (0:0)

04.05.2016, 16:30 • 30. kolo • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (18:24:07)
Je dobojováno! Otrokovice nakonec na svém stadionu dokázaly porazit Hulín nejtěsnějším možným způsobem 1:0! Hosté byli po celou dobu utkání lepším týmem, ale nedokázali využít své šance. Trest přišel dvanáct minut před koncem, kdy se krásně prosadil Robin Elšík! Hulín poté mohl vyrovnat, ale Steiner technickou ránou neobstřelil dobře chytajícího Juříka. V samotném závěru ještě po druhé žluté kartě uviděl červenou kartu Václav Ondřejka!

90+1

Konec zápasu.

90

90. Červená karta po 2. žluté

90

A zmar Hulína je dokonán! Červená karta definitivně boří naděje hostujícího celku na vyrovnání! Po druhé žluté kartě odchází do sprch Václav Ondřejka!

88

Tlak Otrokovic stále trvá. Domácí se drží v blízkosti pokutového území Hulína a nechtějí soupeře pustit na vlastní polovinu.

87

Přichází další karetní trest! Potrestaným fotbalistou je domácí záložník Vavruša!

87

Hosté se na malou chvíli podívali na polovinu Viktorky. Na pravé straně spěchal s míčem Václav Ondřejka, avšak jeho postup zažehnala domácí obrana odkopem na aut.

85

Trápení Hulína stále pokračuje. Hostující fotbalisté se nemohou vymanit z vlastní poloviny. Naopak Otrokovice nadále útočí a snaží se přidat druhou branku.

83

Tomáš Zabojník operoval na pravé straně zcela osamocený, připravil si míč na centr a krásnou přihrávkou hledal Jaroslava Foltýna. Druhý jmenovaný na míč ve skluzu nedosáhl.

82

82. David Steiner měl dobrou šanci

82

Mohlo být vyrovnáno! David Steiner obdržel přihrávku na hranici pokutového území, parádně si převzal míč a technickým pokusem mířil na zadní tyč! Juřík jeho úmysl přečetl a ukryl míč v rukavicích!

81

Jaroslav Foltýn se za hranicí pokutového území položil do padajícího míče. Naneštěstí pro Otrokovice trefil tvrdou střelou pouze záda stojícího obránce.

80

Vogt si nyní rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek práce. Hostující brankář musel ukrýt vysoký centr z pravé strany. Tentokrát zvládl úkol na výbornou.

79

Na hřišti se nám začíná pořádně žlutit. Dalším potrestaným hráčem je hostující Vlastimil Barcuch.

78

78. Robin ELŠÍK - 1:0

78

Otrokovice právě vstřelily branku!
A po neproměněné šanci přichází trest! Domácí zahrávali přímý kop, hlavičkáři se nastěhovali do vápna a jeden z nich vrátil míč do ohně, kde se ROBIN ELŠÍK krásně položil do míče a propálil Vogla!

78

78. Fantastickým zákrokem Davida Juříka

78

Hulín mohl strhnout vedení na svou stranu! Domácí obrana poněkud zazmatkovala a příliš mnoho prostoru k zakončení dostal Michal Vyskočil! Jeho dělovku zlikvidoval fantastickým zákrokem David Juřík!

77

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Krhut, přichází Šrom.

76

Václav Ondřejka se prosmýkl do pokutového území Otrokovic, kde si ale ukopl míč za brankovou čáru. Ondřejka poté zakopl míč daleko do autu.

75

Dnešní utkání sleduje 192 diváků.

74

Jaroslav Foltýn bojoval o míč poblíž rohového praporku. Domácí ofenzivní záložník sice míč ztratil, ale za svou píli sklidil potlesk diváků.

73

Znovu se žlutí! Václav Ondřejka trefil soupeře vysokou nohou a sudí jeho zákrok ocenil žlutým kartónkem.

72

Hulín se vydal vpřed, jenže Vyskočil se za polovinou hrací plochy dopustil nedovoleného zákroku. Hlavní rozhodčí odpískal faul ve prospěch Otrokovic.

71

Další akce domácích končí nepřesnou přihrávkou na Mlýnka. Prudký míč podél postranní čáry končí až u brankáře Vogl. Vogl s rozehrávkou zrovna nespěchá.

70

Domácí zkoušeli štěstím pomocí autového vhazování do pokutového území. Na hranici malého vápna zkoušel akrobatické zakončení Němec, ale míč nakonec netrefil.

68

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Pospíšil, přichází Postava.

68

Následný centr od rohového praporku prolétl celým pokutovým územím bez teče a zamířil do zámezí. Juřík bude odkopávat od branky. Utkání konečně přináší šance.

67

67. Velká šance Hulína

67

Velká šance Hulína! Hosté dostali čas v pokutovém území a kapitán Laciga přiklepl míč pod sebe na Ondřejku! Rána Václava Ondřejky byla zablokována na rohový kop!

66

Michal Vyskočil obdržel přihrávku za hranici pokutového území, zpracoval si míč a dloubáčkem do pokutového území se snažil oslovit spoluhráče. Míč skončil na hlavě připraveného obránce.

65

Žlutou kartu dostává Juráň (FC Viktoria Otrokovice).

65

65. Velká Šance

65

A rohový kop také na druhé straně! Centr směřoval na hranici malého vápna, kde se míč odrážel z hlavy na hlavu a dokonce orazítkoval břevno hostující branky!

64

Hosté rozehrávali další kop od rohového praporku. Prudký centr tentokrát směřoval na přední tyč, kde znovu kralovali pouze domácí fotbalisté. Otrokovice se ubránily.

63

A hned z toho vytěžili rohový kop! Přetažený centr si zpracoval Dominik Krhut, jež obešel obránce a chtěl vrátit míč zpátky do ohně. Obrana Otrokovic však centr zastavila.

62

Na druhé straně pomohl brankář Juřík Otrokovicím. Juřík nemusel vytáhnout žádný hvězdný zákrok, pouze ukryl skákající míč. Hosté se po delší době nastěhovali před vápno Otrokovic.

61

Diváci na stadionu se zlobí! Otrokovice se hnaly do nadějné příležitosti, ale rozhodčí Kubica si všiml útočného faulu. Hráči rovněž protestují. Vše se obejde bez karty.

60

Tohle už vypadalo lépe! Vysoký míč proskákal obranou Hulína až před Vogta, kam spěchal Robin Elšík, kterému chyběly dva kroky k zakončení. Vogt byl rychlejší.

59

Otrokovice zahrávaly další přímý kop. Do pokutového území se tentokrát snesl vysoký centr, jenže nikdo v bílém se znovu nedokázal prodrat k zakončení.

58

Stejným prohřeškem se na druhé straně provinil Jaroslav Foltýn. Ofenzivní fotbalista Otrokovic při své pouti za odraženým míčem povalil jednoho z obránců.

57

David Steiner se rozhodl uklidnit hru Hulína přihrávkou na své zadáky. Hosté však u míče dlouho nevydrželi. Po dlouhém pasu se jeden z nich provinil útočným faulem.

56

Mlýnek dostal šanci na reparát ve středu hřiště, kde vybojoval míč, jenže následnou přihrávkou do špeku zatlačil svého spoluhráče. Otrokovice i přesto zůstávají u míče.

55

Tomáš Mlýnek vypíchl míč hostující obraně, ale poté trošku zpanikařil a ukopl si balón do zámezí. Domácí útočník se připravil o nadějnou šanci. Hosté budou vhazovat.

54

54. Dobrá šance Otrokovic

54

No a byla z toho zajímavá příležitost! Centr zamířil na hranici malého vápna, kde se k hlavičce protlačil jeden z domácích fotbalistů, ale míč nasměřoval pouze nad břevno branky Hulína!

53

Do třetice standardní situace pro Otrokovice. Tentokrát už to ale vypadá mnohem nadějněji. Všichni hlavičkáři už se stěhují před branku Hulína.

52

Michal Vyskočil si špatně zpracoval balón a Jaroslav Foltýn jej o něj připravil. Vyskočil poté Foltýna poslal na trávník. Domácí mají k dobru další přímý kop.

51

Hulínu se ale podařilo rychle přenést hru na druhou stranu hřiště. Ze střední vzdálenosti zkoušel štěstěnu Dominik Krhut, avšak jeho rána mířila hodně vedle.

50

Otrokovice vstoupily do druhého poločasu o něco lépe. Fotbalisté v bílých dresech se drží v blízkosti pokutového území soupeře. Nyní budou domácí vhazovat.

49

Prudký centr směřoval na hranici malého vápna, kde byl včas připravený brankář Vogl. Marek Vogl vystoupal ze všech nejvýše a vyboxoval míč mimo pokutové území.

48

Tomáš Mlýnek si sběhl za obranu Hulína pro kolmou přihrávku. Jeden z hostujících zadáků jej skluzem poslal k zemi. Domácí mají k dobru exekuci přímého kopu.

47

Hosté se rychle prokombinovali před pokutové území Otrokovic. Václav Ondřejka vyslal centr z první. Bohužel pro něj nebyl ve vápně nikdo v červeném dresu.

46

Neubert uvedl míč do pohybu, čímž zahájil druhou půli. Otrokovice okamžitě vyslaly dlouhý míč, který propadl až do zámezí. Hulín bude vhazovat.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! O něco aktivnější byli fotbalisté Hulína, kteří si také vypracovali jedinou brankovou příležitost. Proti hlavičce Romana Číhala však brankář Juřík vytáhl parádní zákrok. Po zbytek první půle čekal Hulín na skulinky v domácí obraně, ale zadáci Otrokovic zatím pracují na výbornou. Do kabin se tedy odchází za bezbrankového stavu.

45

První poločas skončil.

45

Obrana Otrokovic znovu zafungovala na podtrženou jedničku. Domácí obránci totiž tělem odstavili jednoho z hostů od míče. Balón prosvištěl až k brankáři Juříkovi.

44

Střídající Neubert vracel před branku přetažený centr. Na jeho pobídku si nabíhal Tomáš Mlýnek, který byl těsně bráněn a k prudkému centru se nakonec neprotlačil.

43

Jaroslav Foltýn po odpískání složil hostujícího Zlámala. Rozhodčí se rozhodl neudělit žlutou kartu. Hosté ale mají k dispozici další přímý kop.

42

Snad poprvé v utkání vyzkoušeli hosté kombinaci na jeden dotek. Ondřejka z první vyslal centr do pokutového území, avšak míč pouze prolétl vápnem do zámezí.

41

První poločas pomalu spěje ke svému konci. Hulín se stále snaží rozhýbat obranu Otrokovic, ale defenzivní řada domácího celku zatím pracuje spolehlivě.

40

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Juhás, přichází Neubert.

39

Hulín zahrával přímý kop. Míč si připravil kapitán Jaroslav Laciga, který přetaženým centrem našel hlavu Steinera. Jeho zakončení bylo ale hodně nepřesné.

38

Václav Ondřejka stihl míč za obranu Otrokovic a dokonce se dostal k odcentrování. Centr mu ale nesedl a jeho pobídka zamířila pouze do rukavic brankáře Juříka.

37

Lukáš Juhás se vrhl mezi trojici obránců Hulína. Jeho průnik byl sice úspěšný, ale přes dalšího soupeře už Juhás neprošel. Hosté navíc udrželi míč ve hře.

36

Míč létá ze strany na stranu. Ani jeden z týmů není v posledních minutách kombinovat s míčem na kopačkách. Otrokovicím se přeci jen povedlo vyrovnat obraz hry.

35

Tomáš Matoušek vystoupil proti jednomu z domácích záložníků. Obránce Hulína si v souboji tělo na tělo pomohl rukama a poslal soupeře k zemi. Míč pro Otrokovice.

34

Na hrací ploše přibývá drobných faulů. Rozhodčí je dnes na drobné prohřešky citlivý a píská každý dotek. Standardní situaci na půlící čáře budou rozehrávat Otrokovice.

33

David Steiner si převzal míč u postranní čáry a druhým dotekem si jej posunul před sebe. Vracející se Lukáš Juhás se mu obětavě položil pod nohy a zastavil akci Hulína.

32

A nyní se dokonce vydali do útoku. Na pravé straně operoval s míčem Jaroslav Foltýn, jež mohl zrychlit akci, jenže zvolil kličku navíc a poté jen odevzdal míč soupeři.

31

Hulín naprosto kraluje statistice držení míče. Hosté kombinují většinu herního času s míčem na kopačkách a vyčkávají na skulinky v obraně Otrokovic. Domácí zatím dobře brání.

30

Jaroslav Laciga se snaží být všude. Kapitán Hulína pendluje ze strany na stranu a zásobuje své spoluhráče přihrávkami. Hulín se nastěhoval před vápno Otrokovic.

29

Parádní práci v defenzívě odvedl Adam Jasenský, který udržel míč na postranní čáře, zbavil se dvou protihráčů, ale při snaze přihrát pouze odevzdal míč soupeři.

28

Na centr z pravé strany si v pokutovém území naskočil Tomáš Mlýnek. Míč se od jeho hlavy odrazil na vzdálenější tyč, kde byl včas pozorný brankář Marek Vogl.

27

Další zakončení Hulína! Ze střední vzdálenosti tentokrát zkoušel štěstí Dominik Krhut. Jeho rána pravačkou však ohrozila pouze vozidla za brankou Otrokovic.

26

Václav Ondřejka si na hranici ofsajdu zpracoval míč rukou. Ondřejka se sice dostal za obranu, ale rozhodčí si jeho provinění proti pravidlům všiml a odpískal.

25

Hosté se po delší době dostali k zakončení. Za hranicí pokutového území se nejlépe zorientoval Steiner, jež se opřel do skákajícího míče, ale naštěstí pro Otrokovice minul branku.

24

Václav Ondřejka pospíchal po levé straně za dlouhou přihrávkou. Zkušený matador Hulína se snažil obelstít svého strážce efektní kličkou, ale míč předtím opustil hrací plochu.

23

Adam Jasenský měl před sebou moře volného prostoru, ale levý obránce Otrokovic se rozhodl pro centr do pokutového území. Vogl si pro vysoký míč bez problémů došel.

22

Na světě je první žlutá karta! Tomáš Mlýnek nedovoleně atakoval unikajícího spoluhráče a hlavní rozhodčí Kubica ocenil jeho zákrok žlutou kartou.

21

Jejich kombinace však neměla dlouhého trvání. Laciga se pokusil vecpat míč do pokutového území, kde ale nebyl nikdo v červeném. Juřík si pro balón došel.

20

Hosté dostali možnost rozehrávky dalšího přímého kopu. Laciga se tentokrát rozhodl uvést míč do kombinace. Hosté kombinují v blízkosti šestnáctky Otrokovic.

19

Parádní zásah domácího kapitána! Marek Vavruša předvedl svou kvalitu, když parádně vystoupil proti jednomu z hulínských útočníků a důrazem jej připravil o míč.

18

Otrokovice se pokusily překvapit hostující obranu autovým vhazováním do pokutového území. Nikdo v bílém se ale k míči nedostal. Obrana Hulína zažehnala nebezpečí.

17

Jasenský vyslal přihrávku křížem. Před obranou Hulína si míč stačil posunout Foltýn, ale ani on už poté nezastihl kulatý nesmysl na hrací ploše. Domácí zůstanou u míče.

16

Krhut dostal šanci na reparát. Přetaženou přihrávkou pro změnu zahnal Barcucha až k rohovému praporku. Domácí obrana zafungovala na výbornou a získala míč.

15

Také rozehrávka Hulína nyní poněkud zaskřípala. Dlouhý míč měl nejspíše mířit na Krhuta, jenže Dominik Krhut zůstal stát na místě. Vhazovat budou domácí.

14

Právě Matoušek prošel s míčem na kopačce až před vápno Otrokovic, kde přiťukl míč Lacigovi. Hostující kapitán přetaženým centrem zahnal spoluhráče do ostrého úhlu.

13

Vpřed se znovu hnali hostující fotbalisté. Matoušek si ale ve středu hrací plochy špatně zpracoval míč a odevzdal jej Otrokovicím. Domácí se snaží uklidnit hru.

12

Adam Jasenský dlouhým vhazováním našel právě Tomáše Mlýnka, který se ale pustil do moře červených dresů a v blízkosti pokutového území přišel o balón.

11

Hulín je v úvodu utkání jasně lepším týmem. Skvělou defenzivní prací to nyní prokázal Barcuch, který odhlavičkoval míč před sprintujícím Mlýnkem.

10

Jaroslav Laciga vysunul kolmicí do pokutového území Dominika Krhuta. Druhý jmenovaný však přepálil centr až k postranní čáře. Vhazovat budou domácí.

9

Hulín Otrokovicím v úvodu utkání pořádně zatápí! Hosté se rychlou akcí po levé straně prokombinovali před Juříka a dokonce se jim povedlo zakončit. Míč však minul pravou tyč.

8

Marek Vavruša se pustil do vzdušného souboje s jedním z hostujících stoperů. Zadák Hulína nakonec v hlavičkové bitvě uspěl a dopravil míč do rukavic svého brankáře.

7

Z rohového kopu už nebezpečí pro branku Otrokovic neprošlo. Hosté se sice dostali k zakončení, jenže míč jen lízl jednu z hlav a doskákal až k připravenému Juříkovi.

6

6. Roman Číhal měl velikou šanci

6

Hosté zahrávali standardní situaci. Hulín po nepovedené rozehrávce udržel míč a na centr z levé strany si naskočil Roman Číhal, jehož hlavičku vyrazil brankář Juřík na roh!

5

Dominik Krhut dostal spoustu prostoru ve středu hrací plochy. Hostující záložník si navedl míč na pravačku a tvrdou střelou nártem minul domácí branku o pořádný kus.

4

Domácím se nepovedla rozehrávka ve středu hřiště. Hulínský Jaroslav Laciga přenesl hru dlouhou přihrávkou na druhou stranu hřiště, nicméně hosté akci zpomalili.

3

Hulín vybojoval první rohový kop. Míč do ohně poslal Dominik Krhut. Jeho centr směřoval na zadní tyč, odkud se odrazil k Číhalovi, jež bez přípravy poslal míč nad branku.

2

Dlouhý míč z vlastní poloviny směřoval na rozběhnutého Tomáše Mlýnka. Domácí útočník se sice ocitl za zády obrany Hulína, ale na prudkou přihrávku nedosáhl.

1

Domácí obstarali výkop k dnešnímu utkání. Jejich rozehrávka se sice zadrhla, nicméně od hostujícího hráče si míč odrazil pouze do zámezí.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Viktoria Otrokovice: Juřík – Vavruša (C), Zábojník, Juráň, Juhás, Jasenský, Elšík, Němec, Dekleva, Foltýn, Mlýnek
Náhradníci: Balážík, Bahounek, Neubert, Křivánek, Zach, Mensah

SK Spartak Hulín: Vogl – Barcuch, Ondřejka, Laciga (C), Číhal, Steiner, Matoušek, Krhut, Zlámal, Vyskočil, Pospíšil
Náhradníci: Chytil, Kostka, Minář, Dvořáček, Šrom, Postava

Rozhodčí: Kubica – Kozubík, Batík.
Vzájemná utkání

V podzimním duelu se z vítězství 2:1 na domácím trávníku radoval Hulín. O vítězství aktuálně čtvrtého celku MSFL rozhodl dvacet minut před koncem Václav Ondřejka.
FC Viktoria Otrokovice

Zato Otrokovice tráví letošní sezónu v klidných vodách středu tabulky. Viktorce aktuálně patří devátá pozice. Na domácím trávníku jsou ale Otrokovice hodně nebezpečným soupeřem. V posledním kole ukončila Viktorka šňůru tří porážek. Porážku 1:0 si z Otrokovic odvezla Mohelnice.
SK Spartak Hulín

Spartak Hulín se v letošní sezóně pohybuje v horních patrech tabulky! Aktuálně Hulínu patří čtvrtá pozice. Na třetí Uničov přitom ztrácí jediný bod, naopak zespoda se na Hulín lepí Hlučín. Hulín se ale veze na vítězné vlně! Vyhrál už tři zápasy za sebou! V minulém kole si na domácím trávníku poradil s rezervou Zlína, kterou porazil 3:1!
Příjemné odpoledne všem fotbalovým fanouškům! Moravskoslezská fotbalová liga má na programu další kolo. FC Viktoria Otrokovice hostí od 16:30 SK Spartak Hulín! Textovým přenosem z utkání Vás provede Tomáš Kubečka. Přeji Vám příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

FC Zlínsko – SK Spartak Hulín

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Elšík

Karty:   22. Mlýnek (OTR), 65. Juráň (OTR), 87. Vavruša (OTR) – 73. Ondřejka (HUL), 79. Barcuch (HUL)   90. Ondřejka (HUL)

FC Zlínsko: Juřík – Vavruša (C), Zábojník, Juráň, Juhás (40. Neubert), Jasenský, Elšík, Němec, Dekleva, Foltýn, Mlýnek
Náhradníci: Balážík, Bahounek, Neubert (40. Juhás), Křivánek, Zach, Mensah

SK Spartak Hulín: Vogl – Barcuch, Ondřejka, Laciga (C), Číhal, Steiner, Matoušek, Krhut (77. Šrom), Zlámal, Vyskočil, Pospíšil (68. Postava)
Náhradníci: Chytil, Kostka, Minář, Dvořáček, Šrom (77. Krhut), Postava (68. Pospíšil)

Rozhodčí: Kubica – Kozubík, Batík

Diváci: 192