Menu

Hokej

Euro Hockey Challenge

Slovensko – Dánsko

3:1

konec (3:0, 0:1, 0:0)

30.04.2016, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Vladimír Korduliak sk

Slovensko sa v príprave lúči s Dánskom v Aréne Ondreja Nepelu v Bratislave

Tretia tretina zápasu sa skončila bez gólov a tak sa diváci bavili len mexickými vlnami. Najlepšími hráčmi zápasu boli vyhlásení: v tíme hostí Nicklas Jensen, v tíme domácich Branislav Konrád, ktorý neraz podržal svoj tím. Slovensko základ svojho víťazstva položilo v úvode zápasu a aj keď sa hosťom podarilo aktivitu na ľadovej ploche vyrovnať, do hry sa už nevrátili. Sláva víťazom, česť porazeným, všetko dobré želáme našim chlapcom v Petrohrade a veríme, že si zahrajú aj v Moskve. Publikum sa lúči s tímom potleskom a ja vám všetkým želám ešte pekný večer, z Bratislavy Vladimír Korduliak, onlajny.eu (19:12:09)

Koniec zápasu.

59:18

Oddychový čas domácich, Zdeno Cíger dáva svojim zverencom posledné pokyny v dnešnom súboji.

59:18

Jurčo zachytil puk v obrannom pásme a poslal ho na prázdnu bránku hostí, ktorú minul len o centimetre.

Vhadzujeme pred Konrádom, Dánsko so šiestimi korčuliarmi na ľade

58:55

Dahm vykorčuľoval na striedačku, opustená bránka Dánska a power play.

58:40

Daňo aktívny v ofenzíve, teraz však puk v pokľaku do náručia ukryl gólman hostí Dahm.

58:06

Domáci v plnom počte, Slovensko prežilo svoje oslabenie bez ujmy.

57:32

Sersen zachytil rozohrávku hostí a okamžite poslal čiernu sms presne na bránku Dahma, Sebastian ju prijal a poslal do akcie svojich spoluhráčov.

56:41

Slovensko vyhodilo puk von z pásma a čas, ktorý plynie z oslabovky, sa zasa o niečo ukrojil.

Marko Daňo odchádza zohriať trestnú lavicu

56:06

Markovi sa dnes na trestnej zapáčilo, dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovka pre Dánsko.

55:27

Hostia len nahodili puk na bránku domácich, Konrád ho prikryl pod rukavicu, upokojil hru a vhadzujeme po jeho pravej ruke.

53:52

Juraj Mikuš poslal puk do bránkoviska hostí po ľade, Dahm bol pánom situácie a skrumáž pred svojou svätyňou jednoducho nepripustil.

52:30

Marko Daňo zvolil svoj nájazd na zakončenie strelou, vyprášil však len ľavý betón gólmana Sebastiana Dahma.

52:30

Za faul na Daňa nariadili arbitri trestné strieľanie. Hákoval ho pri streľbe Niclas Jensen.

51:30

Vidíme opäť len vozenie puku z pásma do pásma, oba tímy sa v jeho držaní striedajú a tak nám v aréne plynie akurát tak hokejový čas.

49:53

Zlé nahodenie puku do pásma domácich a z toho plynúce zakázané uvoľnenie nám prenáša hru pred Dahma, vhadzujeme po jeho ľavej ruke.

48:57

Hráči zo severu Európy pritvrdili a vidíme aj nejaké tie tvrdšie osobné súboje, domáci teraz vyhodili puk von z pásma aj za cenu zakázaného uvoľnenia.

Braňo Konrád puk v bránkovisku schoval pod svoj chrbát a defenzíva Slovenska menšiu skrumáž zvládla

47:32

Konrád v akcii, už bol prekonaný strelou z pravej strany, puk zostal ale ležať v bránkovisku a Branislav ho zaľahol pod svoj chrbát, po menšej skrumáži domáci svojho súpera k dorážke nepustili.

47:11

Puk v tejto fáze hry lieta z pásma do pásma, strelu na bránku však nevidíme.

46:34

Starkov prešiel obranou domácich ako nôž maslom, v tesnej blízkosti pred Konrádom zakončil, Branislav výborne čítal hru a puk zneškodnil.

45:08

Niclas Jensen vystrelil pri bránkovisku z pravej strany, Konrád podržal tím Slovenskej republiky a puk poslal na opačnú stranu klziska, Storma domáci už k dorážke nepustili.

44:25

Diváci sa v aréne bavia mexickou vlnou, no ešte zďaleka nemáme vyhrané, Švarný pred bránkoviskom teraz zachytil puk a hostí z akcie vygumoval.

43:05

Daňo sa s pukom dostal na ľavú stranu až k bránkovisku, puk poslal na bránku hostí, Dahm však priestor pri pravej žrdi vykryl a puk poslal späť do hry, škoda.

41:49

Už aj Daňo skočil na ľad a sily na ľadovej ploche sa nám vyrovnali.

41:28

Hostia v plnom počte a Dánsko bude pokračovať v hre krátkou presilovou hrou.

40:22

Réway sa takmer dostal k zakončeniu pred bránkoviskom hostí, puk však na bránku Dánska usmerniť napokon nedokázal.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:37.
V druhej tretine domáci dali nohu z plynu dole a preradili na nižší rýchlostný stupeň. Dovolili viac hrať hosťom s pukom a skúšali si svoje defenzívne činnosti. Celkom im to vychádzalo, no v polovici zápasu sa hostia predsa len dočkali, keď strelu Christensena umiestnil za Konrádov chrbát Green. Dánsko hralo dobre na puku, o všetkom tak rozhodne tretia časť zápasu.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:49

Je po presilovke domácich, za nedovolené bránenie opustil hraciu plochu na dve minúty Daňo.

39:28

Za seknutie opustil hraciu plochu Lassen, presilovku, zrejme delenú, si zahrá Slovensko.

39:08

Prečíslenie domácich tri na jeden, puk pred bránkoviskom mal na palici Viedenský, Marek to chcel pod brvno, no poslal puk na ochranné sklo, škoda.

38:28

Juraj Mikuš vypálil príklepom z pravého kruhu, ani tento puk v bránke hostí neskončil, Dahm pozorný a zmenu skóre nepripustil.

37:18

Domáci nahodili puk do pásma hostí a oba tímy využili túto situáciu na striedanie počas hry.

36:28

Niclas Jensen z pravej strany s pukom na hokejke nakorčuľoval tesne za kruhy a švihom vystrelil, Konrád puk zrazil dole pred seba a následne zlikvidoval.

35:29

Juraj Mikuš vystrelil od modrej, Dahm dobre čítal hru a nahodený puk na svoju bránku pravým betónom poslal do rohu klziska.

33:52

Arbitri hru prerušili, pre prihrávku rukou hostí vykázali z útočného pásma a vhadzujeme pri obrannej modrej Slovenska.

33:13

Dahm opäť na konci útočnej akcie domácich, keď svojim pekným zákrokom roztlieskal domáce publikum, Marcinko sa ale teraz do listiny strelcov nezapíše.

32:47

Pekná kombinácia domácich a na jej konci strela Švarného z pravého kruhu, Dahm puk vyrazil pres seba a poradil si aj s dorážkou Švarného.

32:13

Jannik Hansen vozil puk na hokejke, nakorčuľoval s ním za kruhy a švihom vystrelil, Konrád šiel do pokľaku a cez svoje betóny dostal puk pod kontrolu.

30:30

30:30 GREEN - 3:1

30:30

Dánsko dalo gól!
Laxný prístup k hre v podaní domácich hostia okamžite potrestali, od modrej puk nahodil na bránku Christensen, puk pred Konrádom tečoval MORTEN GREEN a poslal ho pod brvno Konrádovej bránky. Asistencia: Mads Christensen.

30:00

Dahm majiteľom puku na krátky okamih, keď puk po strele jedného z domácich ukryl do svojej lapačky.

29:15

Hrnka ťahal puk vpred popri mantineli po pravej strane, v rohu klziska sa ale presadiť nedokázal, hostia vyrážajú do akcie.

29:06

Posunutá bránka Dánska pri akcii domácich, arbitri museli hru prerušiť a túto situáciu sme využili na krátku reklamnú prestávku a upratanie ľadu.

27:55

Hostia v plnom počte, Slovensko hralo aj svoju druhú presilovku veru plano.

27:08

Markus Lauridsen vystrelil od modrej, akoby hostia hrali presilovku, teraz neviem, či dobre zasiahol Konrád, alebo Markus opečiatkoval ľavú žrď jeho bránkovej konštrukcie.

26:35

Konrád rozohráva presilovkovú akciu domácich po tom, čo hostia vyhodili puk von cez všetky čiary.

25:55

Za seknutie opustil hraciu plochu Jesper Jensen, poradí si Slovensko s defenzívou hostí?

25:22

Marinčin vypálil od modrej z pravej strany príklepom, Dahm si s pukom poradil, domáci sa k dorážke nedostali, signalizované vylúčenie hráča hostí, Konrád korčuľuje na striedačku.

24:05

Hostia sa previnili na útočnej modrej ofsajdom, chvíľu hrali s pukom v pásme Slovenska, ohroziť Konráda v bránke ale nedokázali.

22:50

Jurčo s Hudáčkom hrali na ľavej strane s pukom v pásme hostí, napokon akcia skončila po bloku hráča v bielom drese, puk skončil na ochrannej sieti, vhadzujeme po pravici Dahma.

21:28

Domáci v plnom počte, ani Dánsko ponuku na gól prijať nedokázalo.

21:21

Bartánus potiahol puk vpred, vystrelil spoza pravého kruhu spoza obrancu, ten puk zblokoval a Dahm s ním problémy už nemal.

20:57

Puk za bránkou Dahma, Slovensko získalo ďalšie cenné sekundy zo svojej oslabovky.

20:24

Hostia zamkli domácich v pásme a budú sa snažiť využiť svoju presilovú hru.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Dnes tu máme takýchto vlajok poskromne...

Ďalšia tretina sa začne približne o 17:49.
V prvej tretine sme videli raketový nástup domácich a skóre otvoril Libor Hudáček už v prvej minúte zápasu. Zakrátko pridal druhý puk do siete hostí Vladimír Dravecký a tréner Dánska Jan Karlsson si zobral oddychový čas. Nič mu to ale platné nebolo, domáci hrali dobre pozične i s pukom na palici a tak Martin Réway vyzval k zakončeniu Andreja Meszároša, ktorý sa nepomýlil. Posadili sme sa na koňa, diktovali sme tempo hry a réžiu sme mali pevne v rukách. Pomer striel podľa svetelnej kocky 14:1, niekde bude ale chyba, Braňo Konrád mal isto dva dobré zásahy.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:28

Jaroš usadol na trestnú, rovnako za faul kolenom, keď poslal na ľad Ehlersa, presilovú hru si zahrá teraz Dánsko.

19:02

Hostia v plnom počte, Slovensko ponuku na štvrtý gól teraz neprijalo.

18:34

Dánsko vyhodilo z pásma v poradí už tretí puk, zatiaľ sa nám v presilovke veľmi nedarí.

17:45

Dánsko vyhodilo puk von z pásma cez všetky čiary, spoza bránky Konráda začne presilovková akcia Slovenska.

17:02

Prvú presilovú hru v zápase si zahrá tím Slovenska. Oliver Lauridsen vyfasoval dve minúty za faul kolenom.

16:18

Hostia sa snažili o kombinačný hokej v pásme domácich, to by im ale muselo Slovensko niečo aj dovoliť, v defenzíve sme na výbornú, puk sme hosťom zobrali a tak ich akcia skončila.

15:06

Slovensko kombinovalo s pukom v pásme hostí, strelu na bránku však nevyslalo, naopak, do útoku sa dostali hostia, Aagaard posunul puk z pravej strany pred bránku, kde do jeho dráhy vložil hokejku Jannik Hansen, Konrád bol na mieste a puk zlikvidoval na svojej hrudi.

13:33

Réway posunul puk na pravý kruh Daňovi, Marko pekne vystrelil, jeho puk sa neujal, Slovensko kombinovalo s pukom v pásme Dánska, od modrej z jej stredu pálil následne Sersen, ani Michal publikum tu v aréne teraz nerozjasal.

12:16

Storm sa na ľavom kruhu nepresadil cez Šťastného, Andrej mu puk zobral, k ničomu ho nepustil a Konrád bol teraz práce.

10:37

Bau Hansen potiahol puk vpred po pravej strane, v rozhodujúcej chvíli pred Konrádom, keď chcel zakončiť, mu puk z hokejky vypichol jeden z bekov domáceho tímu.

10:02

Réway vystrelil spoza obrancu hostí z vnútornej strany pravého kruhu, jeho puk bol zblokovaný a domáci kombinujú s pukom v pásme hostí.

08:37

Puk dostal na pravú stranu poblíž bránkoviska na palicu Ehlers, vystrelil, puk však poslal len na zadný mantinel za bránkou domácich, Slovensko dostalo puk pod kontrolu a vyváža ho von z pásma.

08:29

Chybný prechod do útočného pásma v podaní domácich, zakázané uvoľnenie, vhadzujeme pred Konrádom.

08:09

Švarný neudržal puk v pásme hostí, nevadí, oba tímy dostali priestor na striedanie počas hry.

06:25

06:25 MESZÁROŠ - 3:0

06:25

Slovensko dalo gól!
Réway vytiahol puk z rohu klziska a na palici ho priviezol na ľavý kruh, nevystrelil, všimol si dobre postaveného ANDREJA MESZÁROŠA, posunul mu puk a Andrej poslal tretí kúsok za chrbát Dahma. Asistencie: Martin Réway a Marko Daňo.

05:44

Storm spoza bránky poslal puk k bránkovisku na pravú stranu, tam pohotovo zakončil Madsen, Konrád vytiahol krásny zákrok a puk poslal do rohu klziska.

04:13

Do brejku a prečíslenia dva na jeden sa dostali Bartánus a Dravecký, Batánus ťahal puk na palici a vystrelil od ľavého kruhu, Dahm cez betóny poslal puk späť do hry a zmenu skóre nateraz nepripustil.

03:04

Jurčo vystrelil spoza kruhov, s jeho pukom si gólman hostí nateraz poradil, puk poslal späť do hry, pomer striel do týchto chvíľ 4:0.

01:17

Oddychový čas hostí, ktorí nezvládli nástup do zápasu.

01:17

Slovensko dalo gól!
Krížna prihrávka v podaní Juraja Mikúša smerovala na pravý kruh odkiaľ pohotovo vystrelil VLADIMÍR DRAVECKÝ a vymietol pavučinu pod brvnom Dahmovej bránky. Asistencie: Juraj Mikuš a Tomáš Marcinko.

01:00

01:00 HUDÁČEK - 1:0

01:00

Slovensko dalo gól!
Je to od úvodu veselé, Viedenský zo stredu posunul puk na ľavý kruh LIBOROVI HUDÁČKOVI, ktorý prestrelil gólmana hostí. Asistencia: Marek Viedenský.

00:23

Slováci začali útočne, s prvou strelou si Dahm poradil a puk zrazil do rohu klziska, strelu Bakoša z medzikružia schoval pohodlne do svojej lapačky.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

O malú chvíľku začíname

Na ľadovej ploche už máme oba tímy, vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.

Tradičné rozkorčuľovanie oboch tímov

Ľudovít s bradou vo farbách domácich tipuje dnes 4:1, Róbert s bradou vo farbách súpera 4:2

Príjemný hokejový podvečer vám želám, o chvíľu budeme svedkami úvodného buly posledného prípravného zápasu pred blížiacimi sa MS. Slovensko nastúpi na zápas v modrých dresoch, hostia v bielo-červenej kombinácii farieb.
Úvodné zostavy:

Slovensko:

Konrád (J. Hudáček) – Sersen (A), Meszároš, Sekera (C), Marinčin, J. Mikuš, Graňák, Švarný, Jaroš – Daňo, Réway (A), Bakoš – L. Hudáček, Viedenský, Jurčo – Bartánus, Marcinko, Dravecký – Lušňák, Šťastný, Hrnka

Dánsko:

Dahm (S. Nielsen) – J. Jensen (A), Nicolas Jensen, Lassen, M. Lauridsen, D. Nielsen, O. Lauridsen, Bodker, From – Hansen, Aagaard, Ehlers – Storm, Madsen (A), Niclas Jensen – Christensen, Green (C), Bjorkstrand – Poulsen, Starkov, Bau Hansen

Rozhodca:

Baluška, Konc – Tvrdoň, Výleta.
Reprezentačný tím Slovenska čaká v príprave na blížiace sa MS v hokeji posledný prípravný zápas. V Aréne Ondreja Nepelu privítame húževnatý tím z Dánska. Po jeho skončení tréner Zdeno Cíger prezradí nomináciu na svetový šampionát.

S rovnakým súperom sme odohrali prípravný duel dva dni nazad, v Skalici sme viedli trojgólovým brejkom, súper v záverečnej tretine tromi gólmi v rozpätí necelých štyroch minút zápas poslal do predĺženia. Predĺženie trvalo len 25 sekúnd, keď puk po osi Sersen – Bakoš – Meszároš skončil v bránke severanov.

V príprave na MS reprezentanti Slovenskej republiky dosiahli nasledovné výsledky:

07.04.2016 FínskoSlovensko 3:2 (Graňák, Lušňák)
08.04.2016 FínskoSlovensko 6:1 (Lušňák)
14.04.2016 SlovenskoRusko 0:6
16.04.2016 SlovenskoRusko 1:2 sn (Sersen)
22.04.2016 FrancúzskoSlovensko 1:4 (Hrnka, Dravecký, Lušňák, Daňo)
24.04.2016 FrancúzskoSlovensko 3:2 sn (Cehlárik, Daňo)
28.04.2016 SlovenskoDánsko 4:3 pp (Dravecký, Bakoš, Réway, Meszároš)

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu posledného prípravného zápasu Slovenska pred blížiacimi sa MS, Aréna Ondreja Nepelu v Bratislave privíta reprezentáciu Dánska a onlajny.eu vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Slovensko – Dánsko

3:1

konec (3:0, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. L. Hudáček (Viedenský), 2. Dravecký (J. Mikuš, Marcinko), 7. Meszároš (Réway, Daňo) – 31. Green (Christensen)

Slovensko: Konrád (J. Hudáček) – Sersen (A), Meszároš, Sekera (C), Marinčin, J. Mikuš, Graňák, Švarný, Jaroš – Daňo, Réway (A), Bakoš – L. Hudáček, Viedenský, Jurčo – Bartánus, Marcinko, Dravecký – Lušňák, Šťastný, Hrnka

Dánsko: Dahm (S. Nielsen) – J. Jensen (A), Nicolas Jensen, Lassen, M. Lauridsen, D. Nielsen, O. Lauridsen, Bodker, From – Hansen, Aagaard, Ehlers – Storm, Madsen (A), Niclas Jensen – Christensen, Green (C), Bjorkstrand – Poulsen, Starkov, Bau Hansen

Rozhodčí: Baluška, Konc – Tvrdoň, Výleta

Diváci: 8.247

Průběh zápasu
1. třetina
01:00 SVK 1:0 L. Hudáček (Viedenský)
01:17 SVK 2:0 Dravecký (J. Mikuš, Marcinko)
06:25 SVK 3:0 Meszároš (Réway, Daňo)
17:02 DEN 2 Lauridsen, faul kolenem
19:28 SVK 2 Jaroš, faul kolenem
Po 1. třetině
2. třetina
25:55 DEN 2 Jesper Jensen, sekání
30:30 DEN 3:1 Green (Christensen)
39:28 DEN 2 Lassen, sekání
39:49 SVK 2 Daňo, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
56:06 SVK 2 Daňo, vysoká hůl
Konec