Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – 1. FC Kolín nad Rýnem

0:0

konec (0:0)

29.04.2016, 20:30 • SGL Arena, Augsburg • 32. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.6 3.36 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:26:12)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:14.
Je dobojováno! Augsburg se s Kolínem rozchází bez branek! První poločas nepřinesl zrovna úchvatnou podívanou, oba týmy spíše vyčkávali na chyby soupeře. Do druhého poločasu vstoupil o něco lépe domácí Augsburg. Domácí navíc od 57. minuty hráli přesilovku, jelikož kapitán Kolína Matthias Lehmann se po druhé žluté kartě poroučel ze hřiště! Augsburg si přeci jen vytvořil šance! Střídající Raúl Bobadilla nejprve z přímého kopu poslal míč těsně vedle branky, poté nedosáhl na nadýchaný centr a nakonec jeho ránu zastavila obrana soupeře! Spokojenější s bodem jsou po vývoji utkání fotbalisté Kolína, domácí stále nemají zaručenou záchranu!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Ještě jedna žlutá karta! Střídající Pawel Olkowski donutil k faulu Dominika Kohra! Sudí jeho zákrok ocenil žlutou kartou. Kolín už se podle všeho ubrání!

90+2

Na druhé straně se obraně Kolína podařilo pohlídat cestu míče za brankovou čáru. Brankář Timo Horn si dává pořádně načas s rozehrávkou. Diváci pískají, ale sudí zatím žlutou kartu nevytahuje.

90+1

Skvěle hrající Miloš Jojić vystihl pomalou přihrávku domácích a kolmicí za obranu Augsburgu rozběhl Modesteho. Brankář Marwin Hitz vyrazil z branky a raději odkopl míč.

90

Nastavují se 3 minuty!

90

Střídání v týmu 1. FC Köln: ze hřiště odchází Marcel Risse, přichází Pawel Olkowski.

90

Sám faulovaný Miloš Jojić si nakonec přichystal míč. Bývalý fotbalista Dortmundu se do míče pořádně opřel, ale střela z velké dálky našla cestu do rukavic domácího brankáře.

89

Anthony Modeste se vrhl do hlavičkového souboje, vyhrál míč pro Jojiće, který si jej skvěle pokryl tělem a vybojoval přímý kop v blízkosti domácí šestnáctky.

88

Další šance Augsburgu! Markus Feulner potáhl míč po pravé straně a přízemním centrem našel střídajícího Bobadillu, který se bez přípravy opřel do míče, ale naštěstí pro Kolín trefil obětavého Dominica Maroha!

87

Jojić nasbíral pro Kolín důležité vteřinky! Miloš Jojić zatáhl míč do pokutového území, kde se poté otočil a nabil Hectorovi. Ani hostující záložník se ke střele neodvážil.

86

Raúl Bobadilla byl znovu v akci! Bobadilla tentokrát přihrával na pravou stranu, kde se zjevil Ja-Čeol Ku. Domácí fotbalista se ale zahnal k brankové čáře, odkud už nic nevymyslel.

85

Z následné standardní situace vyslal Daniel Baier nadýchaný centr do chumlu nabíhajících hráčů. Po míči se natahoval Raúl Bobadilla, ale ani on, ani Ragnar Klavan nedosáhli na skákavý míč.

84

Za nedovolený zákrok na Baiera dostává žlutou kartu Dominic Maroh. Hostující stoper se sice diví, ale sudí je neoblomný!

84

Augsburgu se krátí čas na vstřelení rozhodující branky. Další akci domácího celku zhatil nepřesnou hlavičkou právě střídající Či Tong-won. Hosté budou vhazovat.

FC Augsburg – 1. FC Kolín nad Rýnem

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   62. Ku (AUG), 77. Altintop (AUG), 90+3. Kohr (AUG) – 44. Lehmann (KLN), 66. Jojić (KLN), 84. Maroh (KLN)   57. Lehmann (KLN)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:14.

FC Augsburg: Hitz – Feulner, Gouweleeuw, Klavan, Max – Kohr, Baier (C) – Ku, Altintop (83. Či Tong-won), Werner (65. Bobadilla) – Finnbogason.
Náhradníci: Manninger – Stafylidis, Morávek, Janker, Hong Čong-ho, Či Tong-won, Bobadilla.

1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – F. Sørensen, Maroh, Heintz, Mladenović – Lehmann (C), Hector – Risse (90. Olkowski), Osako (46. Jojić), Gerhardt – Modeste.
Náhradníci: Kessler – Jojić, Vogt, Zoller, Olkowski, Švento, Hartel.

Rozhodčí: Welz – Foltyn, Thomsen