Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

UD Las Palmas – Espanyol Barcelona

4:0

konec (1:0)

22.04.2016, 21:00 • Estadio de Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria • 35. kolo • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.4 3.33 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za námi předehrávka 35. kola Primera Division. První poločas nebyl tak výrazný, leč přesto si domácí zásluhou Nabila El Zhara zajistili vedení. Ve druhé části ale přišla smršť, domácí se prosadili hned třikrát. Přesně mířili Jonathan Viera, Pedro Bigas a Mubarak Wakaso. Po skončení zápasu tak svítil na světelné tabuli stav 4:0. Las Palmas tak převedlo famózní výkon, Espanyol zůstal silně pozadu. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 12:7 (22:55:10)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Tentokráte byl Jonathan Viera chycen v ofsajdové pasti. Utkání se již definitivně chýlí ke svému závěru.

90+2

Další ohrožení branky Espanyolu se nekonalo, Nabil El Zhar (LPA) navíc vyfasoval zcela zbytečnou kartu, neboť zatáhl svého soka za dres.

90+1

Zblokovaný centr znamená další, již pátý roh domácího celku. Vše se odehraje z levé strany hrací plochy.

90

K základní hrací době zápasu budou nastaveny rovné tři minuty.

90

90. Další ze soubojů Pérez versus Lizoain. I tentokráte vyšel jako vítěz domácí brankář

90

V samotném závěru měl další možnost Pérez, který si seběhl do středu pole a ostře vypálil. Lizoain si ale s jeho ostrou ranou poradil, načež se neujala ani dorážka z poměrně velkého úhlu, ta zamířila do boční sítě.

89

Centr na Javiho Lópeze byl až příliš dlouhý, a tak budou vhazovat domácí, kteří již mají jisté tři body.

88

Závěr zápasu domácí pohodově kontrolují. Espanyol sice kombinuje, avšak v dostatečné vzdálenosti od branky žlutého celku.

87

Wakaso na levé straně kolbiště výborně zapracoval, obhodil si obránce Espanyolu a vnikl do velkého vápna. Finální fáze se mu ale nepodařila a o balon přišel. Je však zajímavé sledovat, kterak s vedením narůstají křídla a sebevědomí. Najednou nic není nemožné.

86

Zablokovaná rána Josého vyústila v rohový kop, jehož exekuce se ale domácím příliš nepodařila. Borci Espanyolu se osvobodili, alespoň na malou chvíli.

85

Ta nakonec vyústila v další žlutou kartu. Za zatažení Péreza je napomenut Castellano (LPA). Rozehrávat tak budou opět fotbalisté Espanyolu.

84

Las Palmas znovu okupuje polovinu soupeře, ovšem zatím se mu nedaří dostat do výraznější střelecké pozice. Opět stojí za vyzdvihnutí snaha hostujícího celku.

83

83. Pérezovo zakončení dnes skutečně není ideální

83

Nyní ale byli blízko vstřelení branky rovněž hosté. Pérez využil chyby v rozehrávce, načež se řítil zcela sám na Lizoaina. Domácí brankář si ale vyběhl, zmenšil střelecký úhel a brilantně zasáhl. Espanyolu zřejmě není přán ani čestný zásah.

82

Domácí zastavuje ofsajd, v němž se ocitl Jonathan Viera, pravděpodobně muž zápasu. Středopolař Las Palmas předvádí famózní výkon.

81

Po svižné akci podél pravé postranní lajny následoval centr, který byl ale zablokována. Bude se kopat od rohového praporku, a to na pravé straně.

UD Las Palmas – Espanyol Barcelona

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45+1. El Zhar (Viera), 49. Viera, 56. Bigas (Viera), 75. Wakaso (José)

Karty:   11. Simón (LPA), 28. V. Gómez (LPA), 85. D. Castellano (LPA), 90+2. El Zhar (LPA) – 9. Diop (ESB), 55. Javi López (ESB), 58. Sylla (ESB), 69. Roco (ESB)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:9.

UD Las Palmas: Lizoain – D. Castellano, Bigas, Lemos (64. Wakaso), Simón – V. Gómez (59. Hernán) – Momo (C) (74. Valerón), Viera, Mesa, El Zhar – José.
Náhradníci: Varas – David García, Araujo, Wakaso, Hernán, Valerón, Tana.

Espanyol Barcelona: Arlauskis – Javi López (C), Álvaro González, Roco, V. Álvarez – Abraham González (12. Jordán), Diop (59. Sevilla) – H. Pérez, Burgui, Asensio – G. Moreno (54. Sylla).
Náhradníci: Pau López – R. Duarte, Sevilla, Montañés, Ciani, Jordán, Sylla.

Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez