Menu

Fotbal

Fotbalový souboj univerzit

Masarykova univerzita – Vysoké učení technické v Brně

1:2

konec (0:2)

19.04.2016, 18:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • Marek Janoš (@marekjanos)

57

Tým Masarykova univerzita právě vstřelil branku! Aktivita se ZDEŇKOVI ŠTURMOVI vyplatila a Masárna snižuje. Modrá patnáctka převzala míč napravo a z úhlu překonala brankáře VUT.

33

Tým VUT Brno právě vstřelil branku! Tak to byla fotbalová paráda!! TOMÁŠ PODANÝ se dostal asi 25 metrů od branky ke skákajícímu balónu, z voleje jej prudkým obloukem poslal přes Jíchu těsně pod břevno a VUT jde do dvoubrankového trháku. Za tohle nemá trenér Večeřa komu vyčinit.

10

Tým VUT Brno právě vstřelil branku! VUT zahrozilo už z akce před malou chvílí a vybojovalo si roh. Ten se otřel o břevno a odrazil se před osamoceného MILANA SLAVÍKA, který míč uklidil do sítě jako zkušená kolejbába lahváč do skla.

Masarykova univerzita – Vysoké učení technické v Brně

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 57. Z. Šturma – 10. Slavík, 33. Podaný

Masarykova univerzita: Jícha (46. Klimeš) – Hloch, Zezula, Netopil, Hrazdílek, Lebeda, Nevřala, Bokůvka (K), Máša, Matejka, P. Šturma, Selinger, Studený, Svoboda, Z. Šturma, Kejzlar, Hověz. Trenér: Karel Večeřa.
Náhradníci: Klimeš

Vysoké učení technické v Brně: Arbeit – Horáček, Podaný, Severa, Vrzala, Troup, Mippert, Chuchma, Simon, Malý, Kuchař, Fikar, Nesvadba, Steklý, Slunský, Talaš, Smejkal, Pokorný, Štukhejl. Trnka.

Rozhodčí: Švancara