Menu

Fotbal

FA Cup

West Ham United – Manchester United

1:2

konec (0:0)

13.04.2016, 20:00 • Boleyn Ground, London • Čtvrtfinále • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.63 3.25 2.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Na poslední minutky přichází na hřiště Rooney, kterému uvolňuje místo Rashford.

90

Gólman De Gea musel v závěru řešit hned dvě velmi nebezpečné situace, ale v obou případech si počínal velmi zkušeně. Nejprve totiž nebezpečně vystřelil Tomkins, ale tomu De Gea ránu vyrazil. Poté se do zakončení dostal i Carroll, ale i proti němu byl De Gea stoprocentní. Pak se ještě k dorážce prodral Kouyaté, který dostal míč za gólmanova záda, ale sudí gól neuznal, protože Kouyaté byl v ofsajdu.

88

West Ham okamžitě vyrazil do protiútoku a Cresswell našel před bránou dobře postaveného Carrolla, který se dostal k hlavičce, ale střela skončila těsně nad brankou.

79

79. TOMKINS - 1:2

79

West Ham právě vstřelil branku!
Protože De Gea vytěsnil střelu na roho výkop, tak měli domácí hráči výhodu další standardní situace, kterou si vzal na starost opět Payet. K centrovanému míči se dostal Carroll a sklepl ho hlavou před bránu, kde se do zakončení prodral JAMES TOMKINS a přesnou trefou snížil na 1:2.

79

Herrera nemůže pokračovat ve hře, a tak ho na trávníku nahrazuje Schneiderlin.

78

78. Vynikající De Gea.

78

De Gea teď ze své sbírky vytáhl parádní zákrok a zabránil stoprocentnímu gólu. Payet totiž zahrával rohový kop a přesným centrem našel Antonia, jenž pálil nebezpečně na přední tyč, ale De Gea tento pokus výtečně zneškodnil.

74

Dnes dohrál Lanzini a místo něj přišel Emenike.

72

Ze hřiště odešel Rojo, kterého vystřídal Antonio Valencia.

67

67. FELLAINI - 0:2

67

Manchester United právě vstřelil branku!
Na pravém křídle nejprve spolupracoval MAROUANE FELLAINI s Lingardem, kdy druhý jmenovaný poslal balon ke vzdálenější, kde číhal Martial, jenž ze své kopačky vyslal prudkou ránu, ale trefil pouze protihráče, od kterého se balon odrazil do těch míst, kde stál připravený FELLAINI, který měl velmi lehkou úlohu a z bezprostřední blízkosti se nemýlil.

63

Lingard poslal skvělou kolmici za obranu, kam si nabíhal Rashford a Randolph měl co dělat, aby se k balonu dostal včas, protože obrana West Hamu úplně zaspala.

62

Domácí tým udělal první změnu v sestavě: hrací plochu opustil Valencia a místo něj přišel Moses.

60

Randolph musel řešit nebezpečnou situaci, ale poradil si velmi zkušeně. Do pokutového území si totiž nabíhal hráč Manchesteru United, který by proti domácímu brankáři postupoval sám. Nicméně Randolph včas vystartoval a míč ukryl do své náruče.

54

54. RASHFORD - 0:1

54

Manchester United právě vstřelil branku!
Antonio velmi špatně rozehrál a do šance poslal hosty, kteří touto nabídkou nepohrdli a dostali se do vedení. Finální přihrávku obdržel MARCUS RASHFORD, kterého se ve vápně snažil zastavit Tomkins, ale nepodařilo se mu to a RASHFORD nádhernou trefou nedal Randolphovi šanci.

49

49. Lingard a jeho nebezpečný pokus.

49

Lingard ze své pravačky vyslal parádní technickou ránu, ale ta branku o kousíček minula.

45+2

Na závěr prvního poločasu zahrávali domácí fotbalisté volný přímý kop, ale standardní situace se jim dle představ nepodařila. Carroll se snažil získat míč zpět pro West Ham, ale pomohl si faulem a vyfasoval zbytečnou žlutou kartu.

45+1

Valencia obdržel přihrávku od Carrolla, který se posouval za obranu, ale míč se k němu zpět nedostal, protože byl Valencia faulovaný. Rojo za nedovolený zákrok vyfasoval žlutou kartu.

40

40. Carrickova nebezpečná rána.

40

Hosté si vytvořili další zajímavou šanci, ale ani tentokrát gól nepadl. Nejprve zakončoval Rahsford, ale trefil pouze dobře postaveného Valenciu. K odraženému míči se ještě dostal Carrick, který to zkusil z voleje, ale branku těsně minul.

35

35. Randolph a jeho další výtečný zákrok.

35

Rashford dobře podržel míč a poté ho přihrál Lingardovi, který měl před sebou pouze gólmana Randolpha, ale v obrovské příležitosti ho nepřekonal. Tato neproměněná šance může hosty ještě mrzet.

26

26. Žlutá karta pro Carricka.

26

Rozhodčí East ze své kapsičky vytasil dnešní první žlutou kartu, kterou vyfasoval Carrick, jenž fauloval Payeta.

21

Antonio teď pustil Rashforda do vápna, kde se mladý střelec dostal do zakončení, ale Tomkins mu jeho pokus vyrazil na rohový kop.

18

18. Výtečný Randolph.

18

Hosté si vytvořili první vážnou šanci, ve které se ocitl Fellaini, jenž obdržel přihrávku do vápna, odkud důrazně prověřil brankáře Randolpha, který si připsal výtečný zákrok a jedovatou střelu vytěsnil na rohový kop.

West Ham United – Manchester United

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 79. Tomkins – 54. Rashford, 67. Fellaini

Karty:   45+2. Carroll (WHU) – 26. Carrick (MAN), 45+1. Rojo (MAN)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:17.

West Ham United: Randolph – Antonio, Tomkins, Ogbonna, Cresswell – Kouyaté, Noble (C) – Valencia (62. Moses), Lanzini (74. Emenike), Payet – Carroll.
Náhradníci: Adrián – Obiang, Collins, Moses, Emenike, Hendrie, Oxford.

Manchester United: De Gea – Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo (72. Valencia) – Fellaini, Carrick (C) – Lingard, Herrera (79. Schneiderlin), Martial – Rashford (90. Rooney).
Náhradníci: Romero – Valencia, Young, Schneiderlin, Mata, Depay, Rooney.

Rozhodčí: East – Holmes, Kirkup