Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

EA Guingamp – Paris Saint-Germain

0:2

konec (0:0)

09.04.2016, 17:00 • Stade de Roudoudrou • 33. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 3.17 3.26 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše. Příště na počtenou! (18:59:03)
Je dobojováno! Dlouho se zdálo, že Guingampští by mohli proti jasnému favoritovi sahat po bodech, nakonec je ale vše jinak. Pařížané si díky dvěma trefám Lucase Moury zkušeně pohlídali "povinnou" výhru, a zvýšili tak náskok v čele soutěže už na osmadvacet bodů! Laurent Blanc nasadil do zápasu na Stade Roudoudrou kombinovanou sestavu, poněvadž chtěl šetřit své největší hvězdy na čtvrtfinálovou odvetu Ligy mistrů na Etihad Stadium, i pařížské "béčko" ale dokázalo získat tři body.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Už se nám rozběhla druhá, tedy poslední, nastavená minuta. Pařížané kombinují na vlastní polovině a nikam se neženou, už se čeká pouze na závěrečný hvizd.

90+1

Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Jean-Kévin Augustin, přichází Yakou Meité.

90+1

Ta zůstala nevyužita. K hlavičce se sice prokousal Jonathan Martins Pereira, nicméně domácí krajní zadák poslal balon přímo do náruče připraveného Sirigua.

90

Marcus Regis Coco z průniku po pravém křídle vytěžil rohový kop, že by poslední šance Guingampu na snížení?

89

Po zaváhání Benjamina Stambouliho se k míči dostal Jimmy Briand, jeho následný průnikový pas byl ale příliš prudký a Sirigu si vše zkušeně pohlídal.

88

Pětadvacetiletý Kevin Rimane si odbude svůj debut v dresu prvního týmu PSG! Místo na hřišti mu uvolňuje Marquinhos.

87

Christophe Kerbrat naprosto sbytečně srazil k zemi Augustina. Domácí zadák by si měl dávat větší pozor, už má totiž na svém kontě žlutou kartu.

86

Gregory van der Wiel mohl z pravé strany v klidu odcentrovat, místo toho ale zvolil zadovku na Layvina Kurzawu. Hosté se vůbec nikam neženou...

85

Náhradní brankář Salvatore Sirigu se za čtyřicet minut na hřišti v podstatě nedotkl míče, Pařížané suverénně míří za tím, aby alespoň na pár hodin zvýšili svůj náskok na čele na neuvěřitelných 28 bodů.

84

Nkunku kombinuje s Gregorym van der Wielem u pravé postranní čáry, domácí už polevili a nenapadají tak aktivně, jako ještě před několika minutami.

83

Příznivci En Avantu svůj tým nadále vytrvale podporují a vyprodaným stadionem zní chorály, z nichž mrazí po zádech.

81

Svěřenci Laurenta Blanca v poklidu kombinují na polovině hřiště a nikam se neženou, Pařížané už dobře vědí, že jim stačí nepustit svého soka do nějakých šancí.

80

Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Moustapha Diallo, přichází Julien Cardy.

79

Diváci se zvedali ze svých sedadel, nikým nehlídaný Jimmy Briand totiž pronikl do šestnáctky a užuž se chystal vypálit, nakonec byl ale Marquinhosem vytlačen mimo střelecký úhel a nakonec o míč zcela přišel.

EA Guingamp – Paris Saint-Germain

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 56. Moura (pen.), 71. Moura (Kurzawa)

Karty:   27. Kerbrat (GUG), 55. Sorbon (GUG)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:10.

EA Guingamp: Lössl – Jacobsen, Kerbrat, Sorbon, Martins Pereira – Regis Coco, Diallo (80. Cardy), Sankharé, Giresse (61. Blas) – Briand, Erdinç (61. Dembélé).
Náhradníci: Samassa – Privat, Dos Santos, Angoua, Blas, Cardy, Dembélé.

Paris Saint-Germain: Trapp (46. Sirigu) – van der Wiel, Marquinhos (88. Rimane), Kimpembe, Kurzawa – Nkunku, Stambouli, Matuidi – Ongenda, Augustin (90+1. Meité), Moura.
Náhradníci: Sirigu – Rimane, Rabiot, Aurier, Taufflieb, Meité, Doucouré.

Rozhodčí: Fautrel – Haquette, Hebrard