Menu

Fotbal

Evropská liga

Athletic Bilbao – Sevilla FC

1:2

konec (0:0)

07.04.2016, 21:05 • Estadio de San Mamés, Bilbao (ESP) • Čtvrtfinále • Tomáš Reiner

Tipsport: 2.27 3.3 3.36 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. Vicente IBORRA - 1:2

83

Sevilla právě vstřelila branku!
VICENTE IBORRA se stává žolíkem Sevilly, která se jeho zásluhou ujímá vedení 2:1 a otáčí vývoj utkání na svou stranu!! Kévin Gameiro našel za obranou nádhernou skrytou kolmou přihrávkou Vicenteho Iborru, kterému sice nevyšel ideálně krok, přízemní střelou ale zamířil přesně k levé tyči.

56

56. Timothée KOLODZIEJCZAK - 1:1

56

Sevilla právě vstřelila branku!
TIMOTHÉE KOLODZIEJCZAK se prosazuje a po obrovské chybě Athletica Bilbaa vyrovnává na 1:1!! Éver Banega využil zaváhání jednoho z z domácích obránců, který nedokázal míč hlavou odvrátit do bezpečí, a před vybíhajícím brankářem Iagem Herrerínem poslal pod sebe parádní přihrávkou, po které Timothée Kolodziejczak z otočky poslal míč horní tyč prázdné brány.

48

48. Aritz ADURIZ - 1:0

48

Bilbao právě vstřelilo branku!
ARITZ ADURIZ krátce po přestávce potvrzuje roli nejlepšího střelce letošního ročníku UEFA Europa League a posílá Athletic Bilbao do vedení!! Iker Muniain našel nádherným centrem z pravé strany na vzdálenější levé tyči nabíhajícího Aritze Adurize, který se zachoval jako chladnokrevný zabiják a hlavou chytře zamířil do protipohybu Davida Sorii ke vzdálenější pravé tyči.

Athletic Bilbao – Sevilla FC

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 48. Aduriz (Muniain) – 56. Kolodziejczak (Banega), 83. Iborra (Gameiro)

Karty:   51. Balenziaga (ATB), 72. de Marcos (ATB) – 68. Rami (SEV), 70. Banega (SEV), 88. Vitolo (SEV)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:6. Fauly: 12:9.

Athletic Bilbao: Herrerín – de Marcos, Bóveda, Etxeita, Balenziaga – San José, Etxebarria – I. Williams (63. Susaeta), Eraso (69. Viguera), Muniain (C) (63. Lekue) – Aduriz.
Náhradníci: Iraizoz – G. Elustondo, Iturraspe, Susaeta, Gurpegi, Viguera, Lekue.

Sevilla FC: Soria – Coke (C), Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas (12. Fazio) – N'Zonzi, Krychowiak – Vitolo, Banega (74. Iborra), Krohn-Dehli (68. Konopljanka) – Gameiro.
Náhradníci: S. Rico – Iborra, J. A. Reyes, Cristóforo, Konopljanka, F. Llorente, Fazio.

Rozhodčí: Mark Clattenburg. Asistenti: Simon Beck, Jake Collin. Čtvrtý rozhodčí: Gary Beswick. Brankoví rozhodčí: Anthony Taylor, Andre Marriner (všichni ENG)